28
jun
Seneste opdatering: 28/6-20 kl. 1742
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Stranden ved Ystad. Se denne video fra en strand i Helsingborg. Og en fra Uppsala.

Om et lille øjeblik har Jenny Piper mistet sit land

Sverige. Såsom det en gång var, är förlorat. Och kommer aldrig åter. Jag känner stor sorg, vrede och ilska. Sofie Johansson Tweet.

Qatar? Saudiarabien? Nej, Sverige Ystad 2020! Mitt bland badande svenskar i vanliga badkläder badar kvinnan i tält, medan mannen så klart har enbart badbyxor. Rätt så ofräscht och vidrigt med tanke på det uppenbara kvinnoförtrycket! Tack Sveriges syltryggar till politiker som skapat det nya Sverige där vi alla tvingas acceptera den nya Sverigebilden oavsett vad vi tycker om saken och där jämställdhet mellan könen numera är ett minne blott!

32 procent er fremmede. I 2042 er de i flertal

Jenny Piper, der arbejder i Region Skåne, postede dette foto på Facebook, og der kom det ud af det, at hun blev dødstruet: Jenny utsattes för näthat efter Facebookinlägg om kvinnoförtryck på stranden: ”Borde brännas på bål”.

Om et lille øjeblik, har hun mistet sit land. Hun er ung nok til at komme til at opleve det. Islam vi gribe magten i Sverige, som islam har gjort i dusinvis af lande før det. Det vil være “ulovligt”, men der vil ikke være nok svenskere til at stoppe dem.

Så vil hun blive retsforfulgt for at poste sådan et billede. I tyve år forsøgte jeg at advare dem, men jeg opnåede ikke andet end titel af nazist og racist. Hvad nu, Sverige? “Nazisten” havde ret i år 2000, da I endnu kunne have influeret begivenhederne.

Danske vælgere sover videre. Måske vågner de ex post facto i 2060 til den samme virkelighed. Valget i 2019 pegede den vej.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.