1
jul
Seneste opdatering: 1/7-20 kl. 1542
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Foto © Snaphanen.dk

“Bare dummere og mere voldelig”

Sagde jeg til en ven forleden, for det er den sædvanlig totalitære marxisme fra dengang, der spøger igen under andre navne. At den er mere voldelig, ses umiddelbart, men den er dummere fordi 68 studenterne trods alt kom fra et elitegymnasium, hvor de ni procent bedste gik, og senere eliteuniversiteter. Begge dele er nu borte.

Stærke i troen og spejlblanke

Derfor kan det nu påstås, at “Carl von Linné skabte den svenske racisme” og hærværksfolk kan lykkes med ikke at vide, hvor højt elskede Hans Egede og Knud Rasmussen var og er på Grønland. Man kan ikke være en rigtig barbar, hvis man ikke er ignorant, og 68 har kridtet banen op for de rigtige barbarer, og dem jeg f.eks. så ved ambassaden den 7 juni, var 17 årige, kvindelige gymnasiaster tilsat jævnaldrende tørklædetøser og neg… øh – afrodanskere. Stærke i troen og spejlblanke. De ville ikke kunne forstå Karl Marx i en svensk læse-let version.

De identitære rykkede ud for at rense Hans Egede ved Marmorkirken

Patrioter renser Hans Egede-statue for graffiti


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.