1
jul
Seneste opdatering: 1/7-20 kl. 1615
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

At være konservativ, er det modsatte af at være revolutionær. BLM er revolutionære, velorganiserede og velfinancierede, de er altså kommunismens spøgelse, der går igen.

Svenske politikere har revolutioneret svensk demografi. De er altså ikke konservative, nærmere liberale revolutionære. EU er en majoritet af socialistiske og liberalistiske revolutionære.  Derfor er EU blevet en trussel for en konservativ. En type vi også ser i Danmark, bare ikke nær så utopistiske, hvilket formentlig skyldes, at Sverige ikke har oplevet andet end fremgang i 100 år. Mentaliteten for undergang er lagt tilrette, for “Uden de dyder, der skabte civillisationen, kan dens overlevelse ikke sikres,” citerede jeg engang.

I svensk bevidsthed kan intet blive værre, selvom samfundet opløses for deres øjne hver dag. Deres politik forholder sig ikke til realiteter, men skal virkeliggøre ideologiske “visioner.” Uncommon Knowledge: The Case against Revolution with Ayaan Hirsi Ali. Samtalen bygger på WSJ klummen America Doesn’t Need a New Revolution


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.