3
jul
Seneste opdatering: 4/7-20 kl. 1258
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Postdemokratiske Sverige viser, hvilken vej vinden blæser i Vesteuropa

Rubrikken er en svensk Twitterkommentar tilvideoen. Se også Ring Swebbtv Live nr 12 med Arnstberg och Wilgert. og den postdemokratiske farce om den begavede bøsse, marxist og popmusiker Alexander Bard, der nu har været i politiforhør for at have kritiseret Black Lives Matter. Den svenske politistat er lysår foran den danske, som jeg selv oplevede siden 8 maj 2019: Enda mer vanvidd i Sverige: Alexander Bard i politiavhør for sine meninger.

Mere end hver 2. svenske butik udsat for forbrydelse siden marts

Der er ikke NOGEN del af svensk samfundsliv, der ikke krakelerer. Overalt erstattes orden af kaos. I dag kan man se, at over halvdelen af alle svenske butikker har været udsat for forbrydelser siden pandemiens udbrud, og lille Lund i Skåne har haft 55 brandattentater bare i 2020. Landet er som et garnnnøgle, der rulles op, kaos er resultatet og efter kaos kommer had og krig. Om en generation eller højst to er Sverige et landsområde i permanent krig.

Eliten ville have et nyt folk

Det nye Sverige er ikke en levedygtig konstruktion. Hele det nationale selvmord er gådefuldt, for en knusende majoritet af “flygtningene” er slet ikke flygtninge: Så stor andel asylsökande i Sverige har inte uppvisat pass eller annat godtagbart identitetsbevis vid asylansökan 2015-2019. Det er et tragisk teater, og det eneste man kan sige med sikkerhed er, at der lyves om grundene til befolkningsudskiftningen. Den er virkelig heller ikke nem at begrunde med noget rationelt. Politikernes og pressens multi-kulti løgne er heldigvis ved at blive opdaget: Invandringen till Sverige bygger på lögner.

Politiske forbrydere har opløst landet, og der har ikke været nok voksne tilstede til at fjerne dem og drage dem til ansvar. Svenskere er som børn, der tror alt vil fungere bare de blander sig udenom, men når de vågner en morgen vil hele deres kendte verden være borte, og derefter vil de selv.

Intet selvforsvar vil komme fra svenske vælgere

Som man ser i videoen forstår de ikke, hvad der er ved at overgå dem. Det er som at redde en alkoholiker fra sig selv, at ville vække svenskerne. Hvad man forstår er, at der intet præventivt selvforsvar vil komme fra en svensk vælger inden Sverige som nation lukker for altid. Nemlig når islam overtager den politiske magt lidt efter 2050 – for det er, hvad islam har gjort i 1400 år.

Så opdager de, hvad der er sket 50 år for sent. Et uhjælpeligt libaniseret og balkaniseret Sverige, endnu et land for evigt i den historiske skraldespand. Alene på grund af deres elites utopier.

Svensk Handels Säkerhetsindex, som sammanfattar butikernas brottsutsatthet, ökar från 39 till 55 procent vilket innebär att mer än varannan handlare utsatts för brott under den senaste tiden. Detta är samtidigt 14 procentenheter högre än under samma period i fjol och är den högsta siffran Svensk Handel uppmätt. Varannan handlare utsatt för brott under pandemin: ”Uppskruvat tonläge”

Læs også Thomas Nydahl: Dårhuset Sverige som blev asiatiska och arabiska klaners bårhus


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.