4
jul
Seneste opdatering: 4/7-20 kl. 1955
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Europe is – because of massmigration and the EU –  evolving towards a neofeudalistic, dystopian future

Mount Rushmore: “Trumps bedste tale hidtil”

Lars Hedegaard: Trumps finest hour

siger de rundt omkring. Den samlede, globalistejede vestlige presse og Neill Young hader den. Så skal det nok passe. Trump taler i 42 minutter uden manuskript. Joe Biden kunne forleden ikke gennemføre tyve minutters “pressekonference” uden at kende spørgsmålene på forhånd og kun invitere venligtsindede “journalister.” I går troede Joe Biden, at han var gift med Joe Biden. Prøv at nyde The Guardian og Politikens rubrikker:

“Omstridt”

“Trump heads to Mount Rushmore for divisive fireworks celebration” der virker som skrevet af efter New York Times’ : “Trump Uses Mount Rushmore Speech to Deliver Divisive Culture War Message”.

Politiken kommer tøffende efter: Trump tordner mod nedrivning af statuer ved omstridt 4. juli-tale. Politiken kunne selv være “omstridt”, hvis der var andre end Carsten Jensen og Henrik Marstal, der gad læse den. “Luderjournalistik” har fået en helt ny dimension. Nu sælger den ikke vaskepulver, men journalistikkens politiske dagsordener. Eller rettere: Mediernes ejeres dagsordener.

Propagandasenderen CNN

Dette var propagandasenderen CNN’s version: “President Trump will be at Mount Rushmore, where he’ll be standing in front of a monument of two slave owners and on land wrestled away from Native Americans.”  – Sceneriet ved Mount Rushmore som Air Force One flyver hen over.

Se Trump blåste til kamp mot en venstreorientert, fascistisk revolusjon

Lars Hedegaard: Trumps finest hour

“We will not be silenced”, sagde præsidenten under gårsdagens tale foran Mount Rushmore-monumentet over fire amerikanske helte – George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln og Theodore Roosevelt.

Hans åbne krigserklæring mod den vestre-fascisme, der har bemægtiget sig de amerikanske skoler, de amerikanske redaktioner og de store virksomheders direktionslokaler, bar mindelser om de ord, som Winston Churchill den 4. juni 1940 slyngede i hovedet på Adolf Hitler: “We shall never surrender.”

Venstre-fascismens mål, erklærede Trump, er at udslette vores historie og indoktrinere vore børn.

Mange af dem, der i disse dage laver optøjer, ved ikke, hvad de gør, men deres bagmænd ved nøjagtigt, hvad de vil. Deres mål er at tvinge alle til underkastelse, hvilket er selve definitionen på totalitarisme. Hvis man ikke taler venstre-fascismens sprog, deltager i dens ritualer og retter sig efter dens befalinger, bliver man udstødt, sortlistet, forfulgt og straffet.

“Tag ikke fejl”, sagde Trump, “meningen med denne venstre-kulturrevolution er at omstyrte den amerikanske revolution.”

Venstre-fascisterne vil fjerne ethvert spor af USA’s historiske arv.

“Deres mål er ikke et bedre Amerika. Deres mål er at udslette Amerika.”

Uanset, hvordan præsidentvalget i november falder ud, vil denne tale bestå som en af de mest skelsættende i Vestens nyere historie.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.