5
jul
Seneste opdatering: 6/7-20 kl. 0253
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“No, white lives do not matter”

24-årige Jack Hepple fløj et banner over Burnley med teksten “Wthite Lives Matter, Burnley.” Han havde set så meget farvet vold mod hvide i England, at han stille sig spørgmålet. Grooming gangs i Burnley, den myrdede 7 årige Emily Jones i Bolton i marts. Albanske Eltiona Skana myrdede hende tilsyneladende uden motiv.

Han blev følgelig fyret fra sit job på Paradigm Precision, et firma der fremstiller avancerede turbiner. Han fik livsvarigt forbud mod at vise sig i Burnley FC. Journalister camperede i hans baghave og han måtte bedyre, at han ikke var “højreekstremist.” Hans familie blev truet og chikaneret. Han har mistet alt, hvad han havde, skønt politiet siger, han ikke har brudt nogen lov.

Altsammen for at kritisere den marxistisk, fascistoide BLM bevægelse, der på to uger har sendt 22 engelske politifolk på hospitalet. Vesteuropa befinder sig i en massepsykose. USA gør også: Summer Taylor, a non binary Black Lives Matter activist who was hit by a car in Seattle, has died. A black man, Dawit Kelete, is arrested.

En uge i Sverige : 27/6-3/7, 2020 – 7 mord, 10 mordforsøg

Man behøver ikke skrive lange kronikker om, hvilket misregimente Sverige har været udsat for i årtier. Man kan bare tage de komprimerede nøgletal på et hvilket som helst samfundsområde. Alle viser et væsenligt ringere land end for 20 og 40 år siden. Politikernes “Sverigesbillede” befinder sig i 1975. Det er som at bruge et undgomsportræt i sit CV fra da man tog sig allerbedst ud. Det er politik, når det er nærmest reklamebureaubranchen. Desværre er der ikke noget folk, der ser igennem dem, afsætter dem og straffer dem.

• 7 mord
• 10 mordförsök
• 4 skottskadade
• 11 knivskurna
• Man fick handen avhuggen
med machete
• 6 skottlossningar
• Buss beskjuten
• 2 bombdåd
• Våldtäkter
• Åldrings-/personrån
• 5 gängslagsmål
• 5 mordbränder
• Bilbränder/skadegörelse

Lennart Wallger på Twitter

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
wessel
wessel
15 hours ago

All lives matter! I alle tilfælde dér, hvor de hører hjemme.

tavsen
tavsen
14 hours ago

• Man fick handen avhuggen med machete

Han har fået shariastraffen for tyveri

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x