9
jul
Seneste opdatering: 10/7-20 kl. 1901
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Politikerna gÄr pÄ semester.  Sverige som nationell vÀlfÀrdsstat Àr historia

Jeg skrev i februar, at Covid 19 kunne vÊre den lile faktor, der skubbede det selvdestabiliserede Sverige ud over kanten. Det ser ud til at kunne passe. BNP og beskÊftigelse er i frit fald, og om to Är kan selv de trÊgeste se en krise der er langt dybere og mere permanent end krisen i 1992. Man skal holde Þje med den cirka million fremmede, der allerede i dag ikke forsÞrger sig selv. De er den ueksploderede bombe under den sociale ro i landet. Tidshorisont: Et par Är. Jensevik er 22 vigtige minutter at se. OgsÄ for Sveriges naboer.

Sverige ekonomi befinner sig i fritt fall och politikerna gĂ„r pĂ„ semester. ”The Six” och Muslimska brödraskapet förhandlar om invandringspolitiken i riksdagen. Sverige som nationell vĂ€lfĂ€rdsstat Ă€r historia. Klanerna konsoliderar sina positioner.

En befolkningsprognos för Sverige indikerar att urbefolkningen Àr i minoritet cirka 2043 och muslimerna i majoritet ca 2050. DÄ blir Sverige formodligen en teokratisk islamisk diktatur som Iran idag.

Se ogsÄ Beskedet idag: Kraftig sÀnkning av pensionen

4.3 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den NervĂžse
Den NervĂžse
3 years ago

Voldlige araberdrenge hÊrger gaderne bÄde i skolegÄrden og i nattelivet, de stÄr bag bandekriminalitet bÊrer og bruger skydevÄben og hvad er sÄ det eneste danskere kan mane sig op til at samles 15000 i protest over? En protest mod at en sort mand omkom under en arrestation i USA! Hvis en hvid amerikansk betjent slÄr en sort vaneforbryder ihjel, sÄ lyser hadet ud af Þjnene pÄ venstreflÞjen, hvis en utilpasset araberdreng myrder to helt uskyldige, sÄ skal vi stÄ sammen og danne kÊrlighedskÊde og synge sange!

Nielsen
Nielsen
3 years ago

Giv aldrig op identitaer. Danskere vil bekĂŠmpe islam.

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

Bill Warner i redigering af tidligere:
BĂžnnen er politisk.
Bill Warner:
https://www.bitchute.com/video/51ekAPlvr8U/

john
john
3 years ago
Reply to  Peter Buch

Tak p. Derfor kan jeg godt li’ snapen man kan dele .