9
jul
Seneste opdatering: 10/7-20 kl. 1901
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Politikerna går på semester.  Sverige som nationell välfärdsstat är historia

Jeg skrev i februar, at Covid 19 kunne være den lile faktor, der skubbede det selvdestabiliserede Sverige ud over kanten. Det ser ud til at kunne passe. BNP og beskæftigelse er i frit fald, og om to år kan selv de trægeste se en krise der er langt dybere og mere permanent end krisen i 1992. Man skal holde øje med den cirka million fremmede, der allerede i dag ikke forsørger sig selv. De er den ueksploderede bombe under den sociale ro i landet. Tidshorisont: Et par år. Jensevik er 22 vigtige minutter at se. Også for Sveriges naboer.

Sverige ekonomi befinner sig i fritt fall och politikerna går på semester. ”The Six” och Muslimska brödraskapet förhandlar om invandringspolitiken i riksdagen. Sverige som nationell välfärdsstat är historia. Klanerna konsoliderar sina positioner.

En befolkningsprognos för Sverige indikerar att urbefolkningen är i minoritet cirka 2043 och muslimerna i majoritet ca 2050. Då blir Sverige formodligen en teokratisk islamisk diktatur som Iran idag.

Se også Beskedet idag: Kraftig sänkning av pensionen

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
10 hours ago

Voldlige araberdrenge hærger gaderne både i skolegården og i nattelivet, de står bag bandekriminalitet bærer og bruger skydevåben og hvad er så det eneste danskere kan mane sig op til at samles 15000 i protest over? En protest mod at en sort mand omkom under en arrestation i USA! Hvis en hvid amerikansk betjent slår en sort vaneforbryder ihjel, så lyser hadet ud af øjnene på venstrefløjen, hvis en utilpasset araberdreng myrder to helt uskyldige, så skal vi stå sammen og danne kærlighedskæde og synge sange!

Nielsen
Nielsen
18 hours ago

Giv aldrig op identitaer. Danskere vil bekæmpe islam.

Peter Buch
Peter Buch
19 hours ago

Bill Warner i redigering af tidligere:
Bønnen er politisk.
Bill Warner:
https://www.bitchute.com/video/51ekAPlvr8U/

john
john
17 hours ago
Reply to  Peter Buch

Tak p. Derfor kan jeg godt li’ snapen man kan dele .

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x