9
jul
Seneste opdatering: 9/7-20 kl. 2121
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Socialdemokraternes eneste tilbageblevne ide er, at beholde magten for enhver pris

Da partiet bøjede sig for Miljøutopisterne, og ikke ville sætte et loft over bortgivelsen af Sverige, valgte de magten frem for alt andet, også fremfor det land, de påstår sig at styre. Den er også udnævnelsesmagten til over 500 styrelser med højtlønnede lederstillinger og pensioner, så gamle partikammerater kan leve et liv i umådelig luksus. Uden det bestikkelsesredskab ville partiet miste en store del af sin mafiøse magt. S skal være i regering uanset prisen, allerede Olof Palme indså det.

At svenskerne ikke gennemskuer denne forsamling parasitter og dårligt uddannede karrierister, er tidens egentlige tragedie. Lars Bern ser om muligt endnu mørkere på Sveriges fremtid end jeg.

Sverige: 40. 341 statsborgerskaber på et halvt år

En målrettet, svensk selvkolonisering fra den 3. verden

På kort sig er statsborgerskaber nye irakiske, somaliske og syriske vælgere til den hensygnende socialdemokrati. På længere sigt gør det en katastrofe irreversibel. (Danmark uddelte i hele 2018 2.836 statsborgerskaber. I 2019 fik 3.540. De fleste er komplet unødvendige.)

40 341 människor har fått svenskt medborgarskap under årets första halva. Det visar Migrationsverkets siffror. Samtidigt har ännu fler fått uppehållstillstånd.

Drygt 40 000 nya medborgare är ungefär lika mycket som befolkningen i Alingsås kommun. Bland de som har fått medborgarskap är ungefär 54 procent män. Cirka 35 procent är barn.

Under årets sex första månader har även 44 597 personer beviljats uppehållstillstånd, inklusive 5 006 för asyl och 15 307 för familjeanknytning. 16 754 personer har fått uppehållstillstånd för arbete.Ett nytt Alingsås på ett halvår – så många har fått medborgarskap hittills i år


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.