13
jul
Seneste opdatering: 13/7-20 kl. 0630
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Mydet for at sige “all lives matter.” Mainstreammedierne fortier sandheden

A 24-year-old mother was killed by a Black Lives Matter mob in Indianapolis last week, allegedly for saying “All Lives Matter.” Unlike Charlottesville, or any violence from the right, this killing was reported so quietly that barely anyone even noticed. Young White Mother Killed By Black Lives Matter Mob for Allegedly Saying ‘All Lives Matter,’ National Media Fully Ignores. – Se ogsĂ„ Black Lives Matter Founder Admits ‘We Are Trained Marxists,’ Goal Is To ‘Get Trump Out’

”Vi er Orlando, en amerikansk tragedie”

Af: Palle AlmindsĂž

GÄr ikke ud fra at nogen, der lÊser Document/Snaphanen er i tvivl om, hvor et blad som Weekendavisen stÄr rent politisk.

Denne weekend har man sĂ„ lavet et interview med den svenske journalist Johan Hilton i forbindelse med dennes seneste bog ”Vi er Orlando, en amerikansk tragedie” hvor han giver sin personlige version af hvad denne massakre handlede om. I sĂ„vel bog som interview kan vi mĂŠrke de blĂžde flĂžjelshandsker, og her taler vi virkelig om flĂžjelshandsker.

Jeg mĂ„ ĂŠrligt tilstĂ„, at jeg ikke lige huskede, hvad massakren i Orlando Florida handlede om. Den fandt sted i juni 2016 pĂ„ en natklub for homoseksuelle og blev vel i nogen grad overskygget af det mere flamboyante lastbilsattentat i Nice samme Ă„r. Med sine 50 dĂžde og lige sĂ„ mange sĂ„rede blev den det stĂžrste masseskyderi i USA’s historie.

Johan Hilton, den svenske journalist, lÊgger iflg. interviewet i sin bog vÊgt pÄ, at gerningsmanden (af afghansk afstamning) tilfÊldigt kom ind i den homoseksuelle natklub og der undrede sig over at der ikke var damer, at han intet anede om denne natklub, men ikke desto mindre fandt sine skydevÄben i bilen og snart begyndte han at skyde lÞs som en anden Breivik (mine ord).

I stedet for at undre sig og reflektere over motivet til denne handling, gerningsmandens baggrund og eventuelle forbindelser til andre aktioner af lignende karakter, skal vi nu hÞre om hvordan Orlando er som by: med forlystelsesparker og Sea World den tredjestÞrste by i Florida, Downtown Orlando er stadig en ganske traditionel, mellemstor by, men bare lidt uden for byen strÊkker de her forlystelsesparker sig sÄ i det uendelige. Der er restauranter overalt. Det hele fÞles meget centrumslÞst og anonymt, og der er kolossalt mange mennesker overalt

Ting der har begrÊnset relevans for en forstÄelse af sÄ uhyrlig en gerning, men det er som vi ved en del af mÞnstret, nÄr vi har med et attentat af den fredelige religions apostle at gÞre. Det vil sige, enten kan vi relativere en begivenhed som denne til noget i den vestlige civilisations historie som var meget vÊrre end dette, eller vi kan bortforklare den ved udtrykket en ensom ulv, en meget anvendt metafor for de organiserede jihadister, eller som her eufemisere og bagatellisere hele attentatet ved ensidigt at fokusere pÄ den store forbrÞdring af og solidaritet med de overlevende, (tÊnk pÄ KrudttÞnden, med lys og salmesang), sÄ at det tilbagevÊrende samfund fremstÄr som mere sammentÞmret og solidarisk end det var fÞr forbrydelsen.

SidelĂžbende fĂ„r vi dog at vide at nogle af de pĂ„rĂžrende til de overlevende unge ikke ville kendes ved deres bĂžrn, da det gik op for dem at de havde vĂŠret pĂ„ en gay-natklub. Dermed fĂ„r vi et indtryk af vores/vestlige kristne rĂždders rigide og ostrakiserende holdning til de homoseksuelle, som her i artiklen er de sande ofre. Det omgivende samfund skal blot glemme denne uhyrlige forbrydelse med at ”gribe hinandens hĂŠnder, gĂ„ med lys og mĂŠrke at vi stĂ„r sammen” 
..mod 
.ja mod hvad? . Det fĂ„r vi ikke at vide i WAs artikel. ”Ensomme ulves” private men ganske blodige overfald pĂ„ civile er netop inspireret af den religion, hvis indhold og pĂ„bud vi ikke mĂ„ hĂžre om !

Gennem denne slags artikler fortier man de virkelige Ă„rsager til forfĂžlgelse af og drab pĂ„ homoseksuelle og for den sags skyld ogsĂ„ jĂžder, kristne, karikaturtegnere, religionskritikere og de frafaldne
. og fokuserer i stedet for pĂ„ ”hvordan vi stĂ„r sammen” bagefter og synger Kringsat af Fjender og bĂŠrer lys i hĂ„ret og kommer i nyhedsudsendelserne
.efterfulgt af et indslag om ukrudtsbekĂŠmpelse i det sydlige Madagascar.

Iflg en artikel i Kr. Dagblad har disse attentater kostet omkring 150.000 mennesker livet siden 2001, hvilket svarer til ca. 8000 om Äret. Alt efter temperament kan man jo sÄ relativere det til trafik-drÊbte eller til antallet af muslimer drÊbt af kristne i samme periode.

SÄ meget er sikkert: med artikler af denne art i den seneste udgave af WA kommer vi ikke forstÄelsen af jihad-begrebet eller den totalitÊre radikalisering af denne religion efter Khomeneys magtovertagelse i Iran i 1979 en millimeter nÊrmere!

For et par Ă„r siden skal SĂžren Pind have sagt: Jamen vi er da ikke i krig med islam! Nej, hvor ville jeg gerne vĂŠre enig med ham, men hvad nu hvis han tager fejl og at udsagnet blot er endnu et udtryk for den herskende defaitisme, appeasement, frygtsomme hensyntagen til en ideologi der ikke regner os for noget mere. 
alt sammen i godhedens navn.

Det magttomrum europÊerne forlader bliver jo givetvis fyldt op af andre. Men som jeg har sagt fÞr er det mÄske ikke (kun) fredens religion vi bÞr frygte men snarere deres tro vÊbnere: Enhedslisten med ANTIFA og Det Radikale Venstre med medierne i ryggen. Om det vanvid der for tiden hersker i USA gennem Black Lives Matter-bevÊgelse siger Nigel Farage:

BLM aim to destroy our history, culture, religion and pave the way for a Marxist takeover. When will the media wake up?

Weekendavisen: Efter massakren


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.