13
jul
Seneste opdatering: 13/7-20 kl. 0630
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Mydet for at sige “all lives matter.” Mainstreammedierne fortier sandheden

A 24-year-old mother was killed by a Black Lives Matter mob in Indianapolis last week, allegedly for saying “All Lives Matter.” Unlike Charlottesville, or any violence from the right, this killing was reported so quietly that barely anyone even noticed. Young White Mother Killed By Black Lives Matter Mob for Allegedly Saying ‘All Lives Matter,’ National Media Fully Ignores. – Se også Black Lives Matter Founder Admits ‘We Are Trained Marxists,’ Goal Is To ‘Get Trump Out’

”Vi er Orlando, en amerikansk tragedie”

Af: Palle Almindsø

Går ikke ud fra at nogen, der læser Document/Snaphanen er i tvivl om, hvor et blad som Weekendavisen står rent politisk.

Denne weekend har man så lavet et interview med den svenske journalist Johan Hilton i forbindelse med dennes seneste bog ”Vi er Orlando, en amerikansk tragedie” hvor han giver sin personlige version af hvad denne massakre handlede om. I såvel bog som interview kan vi mærke de bløde fløjelshandsker, og her taler vi virkelig om fløjelshandsker.

Jeg må ærligt tilstå, at jeg ikke lige huskede, hvad massakren i Orlando Florida handlede om. Den fandt sted i juni 2016 på en natklub for homoseksuelle og blev vel i nogen grad overskygget af det mere flamboyante lastbilsattentat i Nice samme år. Med sine 50 døde og lige så mange sårede blev den det største masseskyderi i USA’s historie.

Johan Hilton, den svenske journalist, lægger iflg. interviewet i sin bog vægt på, at gerningsmanden (af afghansk afstamning) tilfældigt kom ind i den homoseksuelle natklub og der undrede sig over at der ikke var damer, at han intet anede om denne natklub, men ikke desto mindre fandt sine skydevåben i bilen og snart begyndte han at skyde løs som en anden Breivik (mine ord).

I stedet for at undre sig og reflektere over motivet til denne handling, gerningsmandens baggrund og eventuelle forbindelser til andre aktioner af lignende karakter, skal vi nu høre om hvordan Orlando er som by: med forlystelsesparker og Sea World den tredjestørste by i Florida, Downtown Orlando er stadig en ganske traditionel, mellemstor by, men bare lidt uden for byen strækker de her forlystelsesparker sig så i det uendelige. Der er restauranter overalt. Det hele føles meget centrumsløst og anonymt, og der er kolossalt mange mennesker overalt

Ting der har begrænset relevans for en forståelse af så uhyrlig en gerning, men det er som vi ved en del af mønstret, når vi har med et attentat af den fredelige religions apostle at gøre. Det vil sige, enten kan vi relativere en begivenhed som denne til noget i den vestlige civilisations historie som var meget værre end dette, eller vi kan bortforklare den ved udtrykket en ensom ulv, en meget anvendt metafor for de organiserede jihadister, eller som her eufemisere og bagatellisere hele attentatet ved ensidigt at fokusere på den store forbrødring af og solidaritet med de overlevende, (tænk på Krudttønden, med lys og salmesang), så at det tilbageværende samfund fremstår som mere sammentømret og solidarisk end det var før forbrydelsen.

Sideløbende får vi dog at vide at nogle af de pårørende til de overlevende unge ikke ville kendes ved deres børn, da det gik op for dem at de havde været på en gay-natklub. Dermed får vi et indtryk af vores/vestlige kristne rødders rigide og ostrakiserende holdning til de homoseksuelle, som her i artiklen er de sande ofre. Det omgivende samfund skal blot glemme denne uhyrlige forbrydelse med at ”gribe hinandens hænder, gå med lys og mærke at vi står sammen” …..mod ….ja mod hvad? . Det får vi ikke at vide i WAs artikel. ”Ensomme ulves” private men ganske blodige overfald på civile er netop inspireret af den religion, hvis indhold og påbud vi ikke må høre om !

Gennem denne slags artikler fortier man de virkelige årsager til forfølgelse af og drab på homoseksuelle og for den sags skyld også jøder, kristne, karikaturtegnere, religionskritikere og de frafaldne…. og fokuserer i stedet for på ”hvordan vi står sammen” bagefter og synger Kringsat af Fjender og bærer lys i håret og kommer i nyhedsudsendelserne….efterfulgt af et indslag om ukrudtsbekæmpelse i det sydlige Madagascar.

Iflg en artikel i Kr. Dagblad har disse attentater kostet omkring 150.000 mennesker livet siden 2001, hvilket svarer til ca. 8000 om året. Alt efter temperament kan man jo så relativere det til trafik-dræbte eller til antallet af muslimer dræbt af kristne i samme periode.

Så meget er sikkert: med artikler af denne art i den seneste udgave af WA kommer vi ikke forståelsen af jihad-begrebet eller den totalitære radikalisering af denne religion efter Khomeneys magtovertagelse i Iran i 1979 en millimeter nærmere!

For et par år siden skal Søren Pind have sagt: Jamen vi er da ikke i krig med islam! Nej, hvor ville jeg gerne være enig med ham, men hvad nu hvis han tager fejl og at udsagnet blot er endnu et udtryk for den herskende defaitisme, appeasement, frygtsomme hensyntagen til en ideologi der ikke regner os for noget mere. …alt sammen i godhedens navn.

Det magttomrum europæerne forlader bliver jo givetvis fyldt op af andre. Men som jeg har sagt før er det måske ikke (kun) fredens religion vi bør frygte men snarere deres tro væbnere: Enhedslisten med ANTIFA og Det Radikale Venstre med medierne i ryggen. Om det vanvid der for tiden hersker i USA gennem Black Lives Matter-bevægelse siger Nigel Farage:

BLM aim to destroy our history, culture, religion and pave the way for a Marxist takeover. When will the media wake up?

Weekendavisen: Efter massakren


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.