14
jul
Seneste opdatering: 15/7-20 kl. 2104
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Anbefales i dag Det känns som om landet ockuperats inifrån og Är Sverige demokratiskt? – med professor Karl Olov Arnstberg. Spørgsmålet er selvsagt retorisk. Sverige er et rent teaterdemokrati.

Mediernes venstreorienterede problem

Af Realisten (kommentarer forsøgsvist åbne, men kun til den første sabotør.  De lukkede så kl 21.)

Vi kender alle fænomenet: Der går næsten ikke en dag uden at medierne udstiller deres eget venstreorienterede bias, hvad enten det er den ritualistiske udskamning af Donald Trump, identitetskampen for sorte og brune minoriteter eller dæmoniseringen af indvandringsmodstandere. At påstå at landets medier skulle være ”objektive” er lidt ligesom at påstå at en brugtvognssælger kun er interesseret i kundens bedste: Ingen tror på det. Måske ikke engang journalisterne selv.

Blot de seneste to uger har jeg dagligt taget mig til hovedet når jeg bliver konfronteret med mainstream-mediernes dybt venstreorienterede bias. Og lad det være sagt at dette gælder stort set alle landets medier; lige fra sladderblade som BT og Ekstra Bladet til ”konservative” medier som Berlingske og Jyllands-posten: Stort set dem alle positionerer sig til venstre for midten på utallige emner indenfor kultur og politik. Man fatter ikke at den gennemsnitlige journalist ikke ser det. Eller måske gør han – men er ligeglad. For mange af os forbliver årsagskæderne i dette fænomen vel stadig lidt af en gåde.

To slags problemer

Grundlæggende kan man sige at mediernes venstreorienterede problem kommer til udtryk på to, måske tre, forskellige måder:

For det første– og lad os nu være ærlige – findes der et generelt mishag til det der opfattes som ”højreorienterede” narrativer i dansk og international politik.

Medierne hader simpelthen hvide højreorienterede personligheder som Donald Trump, Steve Bannon og Rasmus Paludan, ligesom de afskyer ”højreorienterede” narrativer som befolkningsudskiftning eller demografisk forandring. Patriotiske bevægelser som Generation Identitær eller denne blog bliver i øvrigt rutinemæssigt beskrevet som ”ekstremt højreorienterede” – uden at der i den sammenhæng gives en definition af hvad ”ekstremt højreorienteret” betyder i et samfund hvor den indfødte befolkning er ved at blive udskiftet. Grundlæggende handler det vel om at os der tilhører den patriotiske højrefløj simpelthen ikke må få ret. Vi skal have uret – og overskrifter og indhold bliver tilpasset efter formålet.

Det samme mishag som præger mediernes dækning af højreorienterede narrativer bliver gengivet med omvendt fortegn når det drejer sig om deres kærlighed til venstreorienterede positioner. Det Radikale Venstres landsblad – undskyld; Danmarks Radio – er et glimrende eksempel:

Næsten dagligt har dette nyhedsmedie historier om hvordan sorte og brune minoriteter udsættes for ”racisme” i ofte lange og detaljerede artikler der dybt og inderligt lytter til den krænkede person, uden så meget som et øjebliks refleksion over hvad ”racisme” egentlig betyder, og om hvide danskere måske ikke også oplever en vis portion racisme fra indvandrede arabere og afrikanere?

Åh jo, den venstrorienterede slagside er umiskendelig, og den trækker spor helt over i den ”konservative” medie-lejr også; med et Berlingske der tilsyneladende nægter at problematisere landets etniske forandringer, og et Jyllands-posten der er omtrent lige så glad for EU som Morten Østergaard er det. Konservative medier?

Du spilder min tid. De eneste reelle konservative perspektiver er at finde på blogs som Uriasposten og Snaphanen. Den såkaldte borgerlige presse er ikke andet end et avanceret fupnummer; skrevet og drevet af journalister der helst så Enhedslisten og Alternativet danne flertalsregering på livstid. Og så er der selvfølgelig det sidste forhold, hvilket er den totale kritikløshed med hvilken venstreorienterede personligheder og sager omgåes.

Hvor er f.eks. opgøret med Margrethe Vestager og hendes årelange kamp for multikultur – og de deraf følgende forfærdelige skader på vores land? Et sådant opgør kommer aldrig til at finde sted. I stedet omtales denne gennemførte karrierepolitiker som en ”heltinde” i EU-regi, ligesom de kritiske perspektiver ved stort set alle andre venstreorienterede sager og personer helt undgåes. Problemet med de danske medier er ikke kun de ”løgne” der bringes: Det er også de spørgsmål der aldrig stilles; de vinkler der aldrig bringes.

Et systemisk problem

For mediernes venstreorientede slagside er nemlig et grundlæggende systemisk problem. Det handler om at de fleste journalister er venstreorienterede, og derfor finder det svært at skrive kritisk om de positioner og personligheder som de godt kan lide.

Det handler om at der i mange tilfælde findes gammelkommunistiske chefredaktører som Ekstra Bladets Poul Madsen; hvis tydelige venstreorientede holdninger formentlig gør at menige journalister på bladet er bange for at skrive ting der går hans politiske holdninger imod.

Og så handler det selvfølgelig om at mange sladderblade, eller aviser – de to ting er vel næsten det samme i dag – i årevis har prædiket multikultur og argt kæmpet imod alle der kritiserer indvandringen; og finder det derfor nu svært, hvis ikke umuligt, at erkende deres egen totale og årelange fejltagelse.

Det er også derfor jeg personligt har svært ved at se hvordan der nogensinde skal komme en løsning på befolkningsudskiftningen fra mediernes side af: De er simpelthen for venstreorienterede, og for bebyrdede af deres egne systemiske kompleksiteter.

Næ, hvis der kommer en løsning på det demografiske problem bliver det fra folket af – eller fra eliten. – Ikke den politiske elite, som er at sammenligne med Titanic’s kaptajn-besætning selv når isbjerget kan anes forude. Men fra den patriotiske elite, måske.

Fra os; den patriotiske højrefløj; som har holdninger som næsten firs procent af befolkningen kan nikke samtykkende til. Det er jo trods alt os som i en bred forstand har den politiske vilje og ikke mindst den rigtige politik til at løse dette problem.

For lad os nu være ærlige: At løse problemet er jo det vi vil. At skabe et hjemland for danskere i fremtiden også er det vores hjerter banker for. Og intet kan dog være mindre kritikfrit, for hvordan kan man nogensinde klandre et folk for at ønske et dejligt og fredeligt land for dem selv i fremtiden også? Hvordan kan nogen kritisere den unge mand der med et uroligt blik ser sit lands dystre fremtid og ønsker sig noget andet? – Ingen kan vel være så formørket at kritisere en sådan person. At ønske det bedste for sit land, sit folk og sine børnebørn er den mest naturlige politiske bevægkraft der findes.

En patriotisk fremtid

På mange måder befinder vi os stadig i begyndelsen af et meget langt problem. Men måske befinder vi os også – for nu at anvende Churchill’s berømte vending – i afslutningen af denne begyndelse:

Vi ved at medierne ”aldrig” kommer helt over på vores side. Vi ved at politikerne ”aldrig” helt vil formå at løse dette problem. Vi ved at vi ”kun” har os selv at regne med. Vi er vel på mange måder ved at blive voksne indenfor dette problem, og forstår det på en mere moden måde.

Den patriotiske højrefløj.. Hvor mange mennesker kan i hjertet mon nikke genkendende til vores bevægelse, og den følelse der driver os? – Denne altovervindende, kærlighedsbrusende trang til at kæmpe for det man har kært? Bevares, der er ingen reel slagmark, og ingen grund til vold. Men den politiske vilje til at redde vores land er der – og det er noget som størstedelen af alle danskere kan nikke genkendende til.

Vores antal vil fortsætte med at vokse. Tilliden til systemet vil fortsætte med at falde. Og den systemiske politikerlede vil blot stige og stige – indtil den når nærmest uanede højder.

Der kommer en dag hvor vi vil blive anset som det mere legitime politiske valg: Hvor menigmand i sit stille sind ønsker at typer som os sad på magten.

For det er selvfølgelig det vi med tiden skal: Have magten.

Ja, du læste rigtigt, kære læser. Typer som du og jeg skal med tiden være dem der danner en ny regering. For at redde vores land; for at sikre en fremtid for vores folk. De karriere-elskende DJØF-typer skal ud, og de ærlige patriotiske mennesker skal ind. Måske ikke for altid. Men for en periode. Indtil problemet er løst, og et nyt overordnet system etableret.

Hvordan, spørger du måske? Men dette må blive et emne for fremtidige artikler. For nuværende er der blot at sige, at mens de forkerte vinde lader til at blæse over vores land, betyder det også at de rigtige vinde blæser på samme tidspunkt:

For hver dag der går, vil typer som os – vores bevægelse; den patriotiske højrefløj – i stigende grad blive set som den rigtige løsning på problemet. Måske ikke eksplicit. Men implicit; i det der banker i det danske folks hjerter.

Hold øje med denne blog, og denne spalteplads. Den kommende tid bliver en tid hvor vi gradvist tager handling; mødes i den virkelige verden, og finder løsninger. For der findes en løsning på ethvert problem. I teorien, og i praksis også.

af Realisten

5 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
h nielsen
h nielsen
8 days ago

https://www.dr.dk/nyheder/indland/80-procent-af-danske-journalister-stemmer-paa-r-s-sf-og-oe Linket viser en undersøgelse, der viser, at 80 % “journalister” er røde og mit bud er at de øvrige er lyserøde revolutionære globalister Det betyder, at al statsstøtte skal væk til medier ! alt andet vil være udemokratisk. Læs årsrapporten fra DR (kaldet DDR i folkemunde). Der er færre og færre, der ser og bruger DR (på alle platforme). “Journalister” mener kun sociale og menneskelig nød er vigtig, når den kan starte opstand og revolution fx hvis en sort anholdes og det filmes Al vold mod hvide og kristne forties – og at vi MOD VORES ØNSKE får frataget… Read more »

Henrik Wegmann
Henrik Wegmann
8 days ago

Et både sobert og nøgternt indlæg. Dog undrer det mig, at man kan behandle emnet uden at nævne Frankfurterskolen og dens kolossale succes med at fremavle påvirkningsagenter. Dette marxistiske påvirkningsorgan indtog først universiteterne i Europa og lidt senere også i USA. Derpå hele undervisningssektoren. Langsomt, men sikkert, udfyldte eleverne af denne skole efterhånden næsten alle nøgleposter i medieverden, statsadministrationen, retssystemet og overalt, hvor de kunne forme samfundet efter den marxistiske doktrin, som blev deres religion. Nedbrydning af samfundets strukturer, moralbegreber, historie, sprogbrug og selvværd har altid været et nøgleværktøj i deres hænder. Hvis man ikke forstår Frankfurterskolens betydning for samfundsudviklingen… Read more »

Charles
Charles
8 days ago

Journalisterne vil gerne beholde deres arbejde

der Adler
der Adler
8 days ago

Jeg er stort set enig i det meste, som Morten/Realisten skriver. Jeg mener bare, at løbet er ved at være kørt. Dem der er uenige i den politik der er ført i de sidste snart 40 år, har næsten ingen steder at gå hen med deres betænkeligheder. Desværre går folk mere op i komplet ligegyldige TV-programmer, end hvordan det skal gå vores børn og børnebørn, når islam her i landet, får magt som de har agt. Jeg vil tro, der er mellem 800.000-1 million muslimer i Danmark. Etniske danskere arbejder og betaler deres skat, for at muslimer kan gå hjemme… Read more »

ino
ino
8 days ago

Når vi – ikke sjældent – taler om medierne hjemme hos os, gør min kære kone mig ofte opmærksom på at løgn og fortielse ikke er det samme. Det kan hun jo have en vis ret i, men er der ikke noget om at kvantitet undertiden overgår til kvalitet? For mange fortielser bliver i mine øjne til en fed løgn. (Den slags som JyllandsPosten kalder “veletablerede sandheder” i deres reklamefremstød).

Den Nervøse
Den Nervøse
9 days ago

Jeg har for et par år siden opsagt mit mangeårige abonnement på JyllandsPosten, på det journalistiske niveau er det venstreorienteret, emnevalg, vinkling og valg af eksperter er blevet for venstredrejet. Avisen har nogle udmærkede blogs og podcast og såmænd også hæderlige ledere fra tid til anden! Egentligt er jeg stort set enig i det skrevne, omend jeg desværre ikke er helt så optimistisk! Du rammer noget centralt, nemlig begrebet elite, og en del af de diskutioner, der kører i journalistkredse er, at journalisterne betegner sig selv som en elite! De mener at deres elitære tilgang til nyhederne kan være et… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 days ago

Jeg finder udgangspunkterne er meget forskellige for hvad opfattes og defineres som venstre- og højreorienterede. Jeg mener ikke højreorienterede har megen direkte støtte i medier. Da der ikke findes andet end statskassen, der er åben for alle bidrag, mens venstre- som højreorienterede hver i sær har mindre kasser flere søger fremhæve som værende netop de rette venstre- såvel som højreorienterede er udgangspunktet som sådan svært for begge fløje. At kinesere formodentlig i stort tal vil indrømme at kapitalisme fungerer er en ting, noget andet, for herskere, at tillade mulighed for nominelt højreorienterede kan få eller have magten. Kommer måske tilbage… Read more »

Poul
Poul
9 days ago

Den korte version af realistens indlæg: “Venstrefløjen er dumme, nu gør vi snart noget ved det, måske..” Det kunne være skrevet for 20 minutter eller 20 år siden.

Her er et lille tip: Venstrefløjen ikke har eneret på mediestøtten..

Jeg glæder mig til at se hvad i bruger det til, men jeg regner ikke med noget. (overhovedet)

Poul
Poul
9 days ago
Reply to  Poul

PS, jeg er 100% på jeres side politisk men den sang er bare spillet for mange gange til at jeg kan tage det seriøst længere.

Bjarne
Bjarne
9 days ago
Reply to  Poul

Jeg mindes at Den korte avis tidligere havde mediestøtte, men at den blev fjernet. Man opfandt en ny regel om at man skulle være medlem af Pressenævnet. Kunne Den korte avis så ikke bare blive medlem? Måske, men hvor lang tid ville der gå inden Den korte avis havde mange overtrædelser af god presseskik, pga. højreorienterede artikler? Og så ville overtrædelserne hurtigt blive til en grund til ikke at få mediestøtte. Se evt. på hvem der sidder i pressenævnet og overvej hvor de politiske synspunkter er. Problemet er ikke så meget medierne. Det er i høj grad politikerne, der deler… Read more »

Poul
Poul
9 days ago
Reply to  Bjarne

Rasmus paludan’s medie “frihedens stemme” er godkendt af pressenævnet, og paludan har et officielt pressekort om halsen på sit job som chefredaktør. Når det kan lade sig gøre, så er alt andet bare en dårlig undskyldning.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
8 days ago
Reply to  Poul

Poul: Et patriotisk medie-initiativ vil ikke være nok til at stoppe befolkningsudskiftningen. Sverige har nogle af de største alternative medier, og politikerne lytter stadig ikke til dem. Når vores politikere ikke vil gøre det der er nødvendigt – og det vil de ikke – så er der kun een ting der kan løse problemet; nemlig at en ny slags regering kommer til. Det er derfor jeg opfordrer til at vi en dag skal mødes, og danne et netværk. Dette netværk kunne sagtens skabe et nyt patriotisk højre-medie, men så skal det være med en vis intelligens bag; nemlig planen om… Read more »

Poul
Poul
8 days ago

“Sverige har nogle af de største alternative medier, og politikerne lytter stadig ikke til dem. “ Nu var det heller ikke politikerne der skulle være målgruppen men vælgerne, men det er selvfølgelig et meget godt argument for at de heller ikke er specielt modtagelige for fornuft. Jeg tror dog stadig at det gør en væsentlig forskel om der er 10 eller 100.000 der læser om de ting som snaphanen graver frem engang imellem. Det kan godt lade sig gøre at sprede det herfra som det skete med marrakesh aftalen, men det tog adskillige måneder og fik kun momentum da venstrefløjens medier… Read more »

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x