15
jul
Seneste opdatering: 16/7-20 kl. 0004
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Römosseskolan i Göteborg er en salafistisk skole hvis rektor er den tidligere Moderate riksdagsmand somalieren Abdirizak Waberi (!)

Nu synes nogle gøteborgske politikere at han har brudt loven lovlig længe. På den anden side kan han bare vente nogle årtier, så er det ham og ligesindede der laver lovene i Sverige. Så er det slut med blandede skoler i jämställdhetens land. Her er brug for alt det politiske bullshit-lyrik, der kan mobiliseres. Nyd disse kvinder mens de er i fuld gang med at miste magten til et selvpåført patriarkat. Muslimsk skola har haft könsseparerad undervisning i 22 år. Lennart Mattikainen kommenterer sagen.

Tino Sanandaji: Operation Vi Såg inte Det Komma

32 av 32 gripna gängledare i Rimfrost hade utländsk bakgrund

I höstas förklarade Stefan Löfven att invandring inte påverkar brott, men också hur han skulle uppfylla löftet att knäcka gängen. Statsministern slog näven i bordet: ”Operation Rimfrost pågår, där polisen räknar med att se vissa resultat inom sex månader”

Framgång var närmast garanterat med detta namn, som blev regeringens standardsvar om att våldet snart var löst. Vår coolaste minister inte minst verkar älskar att ta ordet i sin mun, lite på samma sätt som tonårspojkar tycker att det är tufft att upprepa dialogen från en actionfilm. Problemet är att justitieministern fortsatte liva Die Hard långt efter att det blev tydligt att Rimfrost i bästa fall hade en dämpande lokal effekt medan våldet fortsatt ökat på riksnivå.[..]

En sak vi lärde oss är i varje fall att 32 av 32 gripna gängledare i Rimfrost hade utländsk bakgrund, vilket visar att gängbrott inte har med invandring att göra. Vi ser fram emot att regeringen fortsätter förneka grundorsakerna och fokuserar på nya namn, förslagsvis operation Dimridå, operation Bagdad Bob, Operation Fritidsgård eller operation Vi Såg inte Det Komma. Sanadaji Facebook


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.