18
jul
Seneste opdatering: 19/7-20 kl. 1132
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“En kriminel handling. Branden startede tre forskellige steder. Anden store kirkebrand i Nantes på 5 år. ” Rwandisk asylsøger anholdt.

En større brand har lørdag morgen ramt katedralen i Nantes fra 1450 i Vestfrankrig. Glasmalerier og et stort orgel fra det 15. århundrede er ødelagt i branden. Ifølge franske myndigheter er branden, som startet på tre forskellige steder, et resultat av en kriminel handling.

Brandfolk er overbeviste om pyromani, og der er åbnet en kriminel efterforskning. Terror er som bekendt også kriminelt. Ritzau nævner intet af dette med et ord. – Søndag er der anholdt en afvist, rwandisk asylsøger.

Prosecutor Pierre Sennes told reporters three fires had been started at the site and authorities were treating the incident as a criminal act. He gave no other details.

Dozens of firemen brought the fire under control after several hours. Smoke was still coming out of the Gothic structure after massive flames earlier engulfed the inside. France 24

Branden i katedralen i Nantes, som av franske kulturmyndigheter er klassificeret som et historisk momument, sker 15 måneder efter branden i Nôtre Dame-katedralen i Paris, som ødelagde taget og spiret og en tid truet med at ødelægge hele bygningen. Document.no.

For kun fem år siden lagde en brand Basilica Donatien i Nantes i ruiner.

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
23 hours ago

Det er næsten ikke til at regne ud, hvordan branden er opstået.

Lotte Aagesen
Lotte Aagesen
20 hours ago

Skal vi gætte på hygge jihad?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
21 hours ago

Som at invitere Satan indenfor, historien har forlængst bevist at disse muslimer en regulær besættelsesmagt, der hverken kan eller vil integreres!

Hvor længe skal vi finde os i det ?

Birger Hansen
Birger Hansen
22 hours ago

Jeg tror, det er nogle etniske, franske folkepensionister, der har udøvet gerningen for lissom at lægge skylden over på de stakkels, hårdtarbejdende muslimer fra fredens religion, som ikke kunne drømme om at stikke ild til en kristen katedral; det ligger dem meget fjernt

Anders
Anders
17 hours ago
Reply to  Birger Hansen

Det lyder sandsynligt. Ja, faktisk kan det vel ikke være anderledes.

T. Snorrason
T. Snorrason
22 hours ago

Terror bekæmpes bedst med omfattende modterror ,indtil problemet er endeligt løst.
Intet nyt deri – og det virker.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
21 hours ago

I Lund har det brunnit skolor, bilar och vad mer, i flera månader. Senast i natt. Är det en inhemsk pyroman eller är det mångfalden som levererar? Det lågintensiva inbördeskriget…

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x