20
jul
Seneste opdatering: 23/7-20 kl. 1351
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ahmed Dahir Mahamoud voldtog og mishandlede en ni-Ă„rig pige under knivtrusler

I 2018 voldtog han en 12 Ă„rig pige og sad i fĂŠngsel i et Ă„r. Han er svensk statsborger og kan ikke smides ud. Nu skal han sidde 11 Ă„r i fĂŠngsel, hvad der bliver kortere. Han er ude om 7-8 Ă„r. LĂŠs hvis du udholder det. Det er det vĂŠrste fra Sverige jeg har lĂŠst i nogle Ă„r, og det siger ikke sĂ„ lidt. Ahmed slĂ€pade ivĂ€g och vĂ„ldtog grĂ„tande nioĂ„ring under knivhot: ”Ska döda din familj”

Nej, Åsa Linderborg. Du drogs inte med. Du drev pĂ„
Av: Helena Edlund fhv prĂŠst i den svenske kirke

”Jag lydde bara order”

”Jag lydde bara order”. SĂ„ försvarade sig flera av de nazister som Ă„talades under NĂŒrnbergrĂ€ttegĂ„ngarna. Visst hade de dragit sitt strĂ„ till stacken vad gĂ€llde genomförandet av ett folkmord, men felet var ju inte deras. Egentligen. Nej, skulden lĂ„g hos nĂ„gon annan. De hade bara gjort som det förvĂ€ntades av dem. Vad skulle de annars ha gjort? VĂ€grat att lyda order? DĂ„ hade de ju sjĂ€lva straffats


Intervjun med Åsa Linderborg i SvD bĂ€r rubriken Jag blev som alla andra, jag drogs med skulle lika gĂ€rna ha kunnat lyda ”Jag lydde bara order”. Andemeningen Ă€r exakt densamma – jovisst var hon delaktig i att dreva och jaga pĂ„ ett sĂ€tt som ledde till (minst) en mĂ€nniskas död, men felet var ju inte hennes. Egentligen. Nej, skulden lĂ„g hos nĂ„gon annan. Åsa har bara gjort som det förvĂ€ntades av henne. Vad skulle hon annars ha gjort?

Förslagsvis hade hon nĂ„gonstans, nĂ„gon gĂ„ng, under alla de Ă„r nĂ€r hon som kulturchef pĂ„ Aftonbladet först Ă€gnade sig Ă„t att mura upp Ă„siktskorridorens vĂ€ggar och sedan drev meningsmotstĂ„ndare nedför dess smala grĂ€nder pĂ„ bĂ€sta Pamplona-manĂ©r, kunnat sĂ€ga stopp. Nu rĂ€cker det. Hit, men inte lĂ€ngre. Åsa Linderborg har nĂ€mligen haft mĂ„nga tillfĂ€llen till att reflektera över sin roll och sitt agerande.

Det Àr ett mirakel att inte fler har tagit livet av sig

Benny Fredriksson begick sjĂ€lvmord den 17 mars 2018. Tre mĂ„nader tidigare hade han lĂ€mnat sin tjĂ€nst som vd för Kulturhuset Statsteatern efter att ha pekats ut under MeToo-kampanjen. De hĂ„rdaste anklagelserna kom frĂ„n Aftonbladet och Åsa Linderborg. Fredrikssons Ă€nka Anne Sofie von Otter var tydlig: Aftonbladets skriverier hade drivit honom till att ta sitt liv.

Åsa Linderborg har sĂ„lunda minst ett liv pĂ„ sitt samvete, men Linderborg menar att ”hon drogs med”. LĂ„t mig vara tydlig – det Ă€r ett mirakel att inte fler har tagit livet av sig som konsekvens av Aftonbladets och Linderborgs förkĂ€rlek till att offentligt flagellera sina utsedda offer.

Jag vet vad jag talar om. Jag var bokstavligen ögonblick ifrÄn att ta mitt liv, pÄskhelgen 2017, efter det jag hade förlorat min anstÀllning som en direkt konsekvens av att Aftonbladet kultur hade framstÀllt mig som nazist. Se videre pÄ Document

Linderborg var medlem af Kommunistisk Ungdom, og grÊd da Muen faldt Muren föll och jag gick sönder

5 1 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
5 months ago

Lindeborg Ă€r en s k “roddare”. NĂ€r ett fartyg “Ă€r pĂ„ vĂ€g att förlisa” sĂ„ Ă€r det sĂ„dana lĂ„ga krĂ€k som stjĂ€l “livbĂ„ten” och ror bort till “sĂ€kerheten” ensam.

Intervjun med Lindeborg visar att just nu stÄr det svenska samhÀllet och vÀger mellan Ätstramning till Nordkoreansk nivÄ av diktatur ELLER i en kollaps av PK-kulturen. Journalister Àr syltryggar och flertalet vill sitta nÀra syltburkarna och dÄ byter de lojalitét.

Vi grĂ€srötter skall dock ALDRIG glömma den skada syltryggarna Ă„samkat samhĂ€llet och Ă€ven de skall fĂ„ kĂ€nna av en “NurnbergrĂ€ttegĂ„ng” i sinom tid.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
5 months ago

A-bladet och de övriga hornalisterna Àr nÄgra av de mest föraktliga krÀken och mobben Sverige mönstrar. Hycklande krymplingar, fega och renons pÄ all sorts vÀrdighet och respekt.

Knud Madsen
Knud Madsen
5 months ago

Sikke dog en hÊslig mÞgsÊk. Men dem er der desvÊrre alt for mange af. Mest parallel med dette tilfÊlde, kan jeg ikke lade vÊre med at tÊnke pÄ hÊsligheden david trÊls

Nielsen
Nielsen
5 months ago
Reply to  Knud Madsen

Gode gamle tolerante Trads. Ja ham ved man sgu hvor man har.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 months ago
Den NervĂžse
Den NervĂžse
5 months ago

Sverige kan ikke redes! Fra nu og til det endelige sammenbrud, bliver det bare en lang lidelseshistorie! Historien kommer ofte i ryk, hvem havde f.eks forudsagt murens fald eller 1. Verdenskrig? Og Sveriges sammenbrud kan komme fÞr vi bryder os om! Vi mÄ belave os pÄ at modtage flygtninge af etniske svenskere!

Cirkeline
Cirkeline
5 months ago

HÄber, at nogen hÊnger det lede svin! Hvis der er noget, jeg hader mere end pesten, sÄ er det pÊdosvin! Politiet burde tÊve ham ihjel.