20
jul
Seneste opdatering: 23/7-20 kl. 1351
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ahmed Dahir Mahamoud voldtog og mishandlede en ni-årig pige under knivtrusler

I 2018 voldtog han en 12 årig pige og sad i fængsel i et år. Han er svensk statsborger og kan ikke smides ud. Nu skal han sidde 11 år i fængsel, hvad der bliver kortere. Han er ude om 7-8 år. Læs hvis du udholder det. Det er det værste fra Sverige jeg har læst i nogle år, og det siger ikke så lidt. Ahmed släpade iväg och våldtog gråtande nioåring under knivhot: ”Ska döda din familj”

Nej, Åsa Linderborg. Du drogs inte med. Du drev på
Av: Helena Edlund fhv præst i den svenske kirke

”Jag lydde bara order”

”Jag lydde bara order”. Så försvarade sig flera av de nazister som åtalades under Nürnbergrättegångarna. Visst hade de dragit sitt strå till stacken vad gällde genomförandet av ett folkmord, men felet var ju inte deras. Egentligen. Nej, skulden låg hos någon annan. De hade bara gjort som det förväntades av dem. Vad skulle de annars ha gjort? Vägrat att lyda order? Då hade de ju själva straffats…

Intervjun med Åsa Linderborg i SvD bär rubriken Jag blev som alla andra, jag drogs med skulle lika gärna ha kunnat lyda ”Jag lydde bara order”. Andemeningen är exakt densamma – jovisst var hon delaktig i att dreva och jaga på ett sätt som ledde till (minst) en människas död, men felet var ju inte hennes. Egentligen. Nej, skulden låg hos någon annan. Åsa har bara gjort som det förväntades av henne. Vad skulle hon annars ha gjort?

Förslagsvis hade hon någonstans, någon gång, under alla de år när hon som kulturchef på Aftonbladet först ägnade sig åt att mura upp åsiktskorridorens väggar och sedan drev meningsmotståndare nedför dess smala gränder på bästa Pamplona-manér, kunnat säga stopp. Nu räcker det. Hit, men inte längre. Åsa Linderborg har nämligen haft många tillfällen till att reflektera över sin roll och sitt agerande.

Det är ett mirakel att inte fler har tagit livet av sig

Benny Fredriksson begick självmord den 17 mars 2018. Tre månader tidigare hade han lämnat sin tjänst som vd för Kulturhuset Statsteatern efter att ha pekats ut under MeToo-kampanjen. De hårdaste anklagelserna kom från Aftonbladet och Åsa Linderborg. Fredrikssons änka Anne Sofie von Otter var tydlig: Aftonbladets skriverier hade drivit honom till att ta sitt liv.

Åsa Linderborg har sålunda minst ett liv på sitt samvete, men Linderborg menar att ”hon drogs med”. Låt mig vara tydlig – det är ett mirakel att inte fler har tagit livet av sig som konsekvens av Aftonbladets och Linderborgs förkärlek till att offentligt flagellera sina utsedda offer.

Jag vet vad jag talar om. Jag var bokstavligen ögonblick ifrån att ta mitt liv, påskhelgen 2017, efter det jag hade förlorat min anställning som en direkt konsekvens av att Aftonbladet kultur hade framställt mig som nazist. Se videre på Document

Linderborg var medlem af Kommunistisk Ungdom, og græd da Muen faldt Muren föll och jag gick sönder

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
3 days ago

Lindeborg är en s k “roddare”. När ett fartyg “är på väg att förlisa” så är det sådana låga kräk som stjäl “livbåten” och ror bort till “säkerheten” ensam.

Intervjun med Lindeborg visar att just nu står det svenska samhället och väger mellan åtstramning till Nordkoreansk nivå av diktatur ELLER i en kollaps av PK-kulturen. Journalister är syltryggar och flertalet vill sitta nära syltburkarna och då byter de lojalitét.

Vi gräsrötter skall dock ALDRIG glömma den skada syltryggarna åsamkat samhället och även de skall få känna av en “Nurnbergrättegång” i sinom tid.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
3 days ago

A-bladet och de övriga hornalisterna är några av de mest föraktliga kräken och mobben Sverige mönstrar. Hycklande krymplingar, fega och renons på all sorts värdighet och respekt.

Knud Madsen
Knud Madsen
2 days ago

Sikke dog en hæslig møgsæk. Men dem er der desværre alt for mange af. Mest parallel med dette tilfælde, kan jeg ikke lade være med at tænke på hæsligheden david træls

Nielsen
Nielsen
2 days ago
Reply to  Knud Madsen

Gode gamle tolerante Trads. Ja ham ved man sgu hvor man har.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 days ago
Cirkeline
Cirkeline
2 days ago

Håber, at nogen hænger det lede svin! Hvis der er noget, jeg hader mere end pesten, så er det pædosvin! Politiet burde tæve ham ihjel.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 days ago

Sverige kan ikke redes! Fra nu og til det endelige sammenbrud, bliver det bare en lang lidelseshistorie! Historien kommer ofte i ryk, hvem havde f.eks forudsagt murens fald eller 1. Verdenskrig? Og Sveriges sammenbrud kan komme før vi bryder os om! Vi må belave os på at modtage flygtninge af etniske svenskere!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x