22
jul
Seneste opdatering: 28/7-20 kl. 1708
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Du kan have et feminiseret samfund, men det vil ikke overleve islam. Vestlige kvinder vil miste alt, hvad de har vundet gennem hundrede år”

Aya Bonde Jensen overlevede ikke islam. Hundreder, formentlig tusinder af nordiske kvinder – navnlig svenske –  har ikke overlevet islam ” Vi har ikke en øvrighed, der gerne fører statistik på området, for dødsofrene er deres skyld. Sverige er et matriarkat, og derfor selvdestruerer det først.

Kvinder dør som enkelttilfælde og såkaldte “kriminalitetsofre.” I virkeligheden er de kulturelle og politiske ofre. Vi vedstår ikke, at de er kulturelt myrdede af en indtrængende fjende, som politikerne assisterer. Det gør vi ikke, fordi vi så skulle indse, at vi stemmer på landsforræddere. Så længe, der har eksisteret stater og bystater, har de der assisterede fjendens indtrængen, været landforræddere. Det er verdens ældste konstatering.

Yngre danskere er nationalt afvæbnede af 1968.

Så længe der har været stater og bystater, og det er 10. 000 år, har de der har assisteret fjendernes indtrængen, været landforræddere. Det er de naturligvis også i dag. Det er ikke nogen epokegørende konstatering.

Under besættelsen fik de en kugle i nakken, nu om stunder kan man ikke  vide, hvad der vil ske med dem. Formentlig ingenting eftersom yngre danskere er fuldstændigt national afvæbnede af 1968.

Det eneste man kan sige er, at de sender politiet og retsstaten efter os, der skriver imod dem. De kan formentlig blive endnu mere rabiate og desperate, og de vil forfølge skribenter som undertegnede med stadig mere forfatningsstridige begrundelser.

Vesten er en tandløs civilisation moden for plyndring, hovedsageligt takket være dens kvinder og dens feminiserede mænd, hvis testosteron niveau iøvrigt er i frit fald. Se madammetidende Politiken, Henrik Marstal og lignende, emaskulerede typer, der ikke kan forråde vores samfund og livsform nok.

De har blod på deres hænder. Der er ingen sandheder, der ikke også kradser og gør ondt.

Jeg bloggede denne video med en vis bæven, da den kom i 2019. Efter at have genset den, er den måske de vigtigste 18 minutter om Vesten, der er udkommet de sidste 20-30 år. Den siger alt det, der er mest forbudt og kættersk at sige i denne tid, og som alligevel er uomgængeligt. Der er ingen sandheder, der ikke også kradser og gør ondt.

Genposteringen skyldes nu danske politikeres ‘collateral damage’ offer Aya Bonde Jensen. Pint og plaget ihjel af islam gennem 15 år. De har blod på deres hænder, og de får meget mere blod på hænderne. Just derfor sender de nu politiet efter dem, der påpeger det.

Jo værre Udlændingeloven af 1983 udspiller sig i den virkelige verden, desto mere vil vi leve i en politistat. Det er naturligvis intet andet end “magtens selvbeskyttelse imod egne fadæser.” Politikere er fulde af løgn, deres første instinkt er, at flygte fra enhver skyld, og de er skyld i at temmelig mange danskere har mistet livet. Ikke så mange som svenskere, naturligvis. I Sverige koster “multikulturen” et liv i døgnet, nogle døgn op til fem.

Aya Bonde Jensen var forudbestemt til at dø i en kultur, der ikke havde til hensigt at  forsvare hende

Jeg fik lyst til at gense den efter at jeg havde genoplevet Aya Bonde Jensens tragiske skæbne i blogposterne nedenfor. Hun blev et offer for en statsmagt og en tidsånd. Aya Bonde Jensen blev ikke et ulykkeligt enkelttilfælde, hun blev et mikrobillede på en større, civilisatorisk bevægelse. Et uundgåeligt dødsoffer for en civilisation, der ikke længere bekymrer sig om sin overlevelse.

Den må have en reprise efter at jeg er lidt mindre chockeret over dens ærlighed:  Jo mere “kvindefrigørelse” du hylder, desto mere vil din verden gå under. Deres børn, deres forældre og deres kulturmindesmærker vil gå under.

Hvis vi vil overleve som nation og folk, skal unge kvinder ikke have stemmeret, og de skal ikke sidde i Folketinget

Dette er naturligvis urealistisk, og derfor vil vore samfund gå under.

Bevares, 40-50 procent af kvinderne over 50, er stadig ihærdige støtter af deres egen civilisation, men kvinder som helhed opløser den ved deres demokratiske deltagelse og er parate til at forråde den når som helst. Til deres forsvar må man notere, at de ikke kan gøre for det. Det er genetisk og hormonelt, og længere ude også kulturelt, men unge kvinder vil stemme livsunderlaget væk under deres egne fødder.

Der er naturligvis andre grunde til, at vi lever i en civillisatorisk forfaldstid, men de fleste er ikke væsentligere end vores genetiske prædispositioner. Her er alle de tidstabuer, man kan ønske sig, samlet på én gang.

Sverige er et matriarkat, og derfor vil det først selvdestruere

Matriarkater er kortlivede i historien, og lige foran vores øjne går et matriarkat under i rekordfart: Sverige. Lidt længere ude i horisonten er hele Vesten.

Det vil tage Sverige 50-70 år at gå under som samfund. Det er et matriarkat, og derfor vil de først selvdestruere. Antagelig vil vi først forstå og ærligt turde udtrykke dynamikken, efter at det er sket. Det vil sige omkring 2050, når islam har grebet magten i landet, men da vil der selvfølgelig ikke være nogen ytringsfrihed, hvad vi allerede oplever en forsmag på nu. Om ti år er der overhovedet ingen ytringsfrihed på nettet i de såkaldte “demokratier.”

Magten i Sverige vil blive, hvad de nye  alfa-hannerne tillader

Her slutter svenske kvinders politiske indflydelse. De kan bare drømme sig tilbage til “the permissive society.” Magten i Sverige vil være, hvad de nye alfa-hanner tillader. Og svenske kvinder vil have muliggjort det.

Lone Nørgaard skriver om videoen HVORFOR KVINDER ØDELÆGGER NATIONER OG CIVILISATIONER…

5 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 days ago

https://www.youtube.com/watch?v=13-yn3JA0vw

Sverige är på väg att bli ett U land.

thomsen
thomsen
6 days ago
Reply to  steen

“Men de vil blive nødt til at argumentere for deres ekstremisme som alle andre”

Der er jo ikke de store muligheder for at argumentere, så travlt du har med at slette.

tavsen
tavsen
6 days ago
Reply to  steen

Her en arrig svensk kvinde

https://twitter.com/AmyMek/status/1285668658451230720?cxt=HHwWgMC13ai1ztcjAAAA
Joakim Lamotte interviews a brave woman about the effects of Sweden’s Suicidal Mass Migration

Nielsen
Nielsen
5 days ago
Reply to  steen

Som ekstrem frihedaelskende nationalist (ud af eu!) og muslimhader,vil jeg meget nødig sammenlignes med en spammer eller bot eller nazistracist. Men jeg ser altså helst fremmede sendt tilbage til de lande de kom fra.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x