24
jul
Seneste opdatering: 25/7-20 kl. 1754
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svenske medier har skiftet mening, fordi de er hårdt presse på økonomien. Desværre nåede de fuldstændigt at revolutionere svensk demografi på tyve år, mens de lukkede munden på alle meningsmodstandere. Desværre er revolutionen irreversibel, alle er nu tvunget til at leve i  post factum tiden. For så vidt, det er muligt. Ellers må de jo emigrere til et land, der endnu ikke er ødelagt af rene idioter..

Jeg er ikke død, bare forsvundet!

Af Lars Hedegaard

Politikere såvel som Facebook bryder Grundlovens paragraf 77.

Islam er ikke synderligt populær blandt almindelige danskere. Derfor prøver Justitsministeriet at skræmme islamkritikere til tavshed ved hjælp af absurde anklager for hidtil ukendte forbrydelser, som bl.a. har ramt Steen Raaschou, redaktør af den meget læste blog, Snaphanen. Han skal nu til en slags mentalundersøgelse, så myndighederne kan afgøre, om han er rigtig klog, hvad man jo ikke kan være, hvis man ikke elsker profeten.

Grunden er ligetil: Danmarks Dybe Stat har indset, at dens islamvenlige kurs ikke ville kunne overleve en åben udveksling af informationer og meninger. For tag ikke fejl: Politisk motiverede aktioner af denne type er ikke noget, som politiet selv finder på.

De er beordret oppefra, dvs. af Mette Frederiksens regering.

Facebook ville heller ikke vove af blokere den ene efter den anden (bl.a. mig), hvis de ikke mente at have politisk rygdækning.

Sidst, der var ballade, slog Søren Espersen i bordet

Sidst, der var ballade om Facebooks censur, slog Søren Espersen fra DF i bordet og udtalte, at hvis firmaet ikke kunne opføre sig ordentligt, skulle det ikke have lov til at drive virksomhed i Danmark. Så vidt jeg husker, gjorde Pernille Vermund også indsigelse.

Det håber jeg, at hun og Espersen højt og tydeligt vil gøre igen – og gerne i Folketinget. FB’s censur-tsunami er i sidste ende rettet mod Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige, hvis tilhængere og støtter skal udgrænses og fjernes fra den offentlige debat. Søren Espersen er vist ikke på Facebook, men det er Yvette Espersen, så hun kunne måske ruske op i sin mand?

Strategien er lige efter den totalitære bog

Strategien er lige efter den totalitære bog: Først kommer man efter mennesker, som man formoder ikke kan forsvare sig, og som man derfor håber vil gå bort i stilhed. Det begynder at minde om situationen i Kina, hvor regeringens kritikere har det med at forsvinde.

Når Steen og jeg og gud ved hvor mange andre er udraderet, kommer turen til en person nær dig.

Eller måske til dig selv, hvis du har skrevet noget forkert.

Jeg (Snaphanen) er selv smidt ud af Facebook til 19 august for denne kommentar

Jeg vil sige, jeg vender ikke tilbage til et foretagende, der er en trussel imod demokrati og ytringsfrihed. Jeg er udmærket klar over, at censuren er politikerinduceret, for de må jo ikke selv censurere ifølge Grundloven. De har bare lagt censuren i entreprise, og så er det vupti lovligt.

Censur er censur selvom den kommer ind ad bagdøren. Danske politikere ikke bare tåler, men opmuntrer politisk censur, og det er selvfølgelig for at slippe for helt berettiget kritik. Politikere såvel som Facebook bryder Grundlovens paragraf 77.

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 day ago

Ryk over på det nye “twitter” kaldet parler istedet for. Jeg ved godt at det er begrænset hvor mange danskere der er endnu, men så støtter man da i det mindste et alternativ til det totalitære facebook og twitter. Apropo twitter, så skete der noget interessant da de blev hacket for nyligt: Der var nogen som tog et screenshot af en af de hackede twitter profiler, som pludselig havde nogle synlige mærker på sig som normalt ikke er synlige for brugeren, der lød noget i stil med “news blocked”, “tags blocked”, “read only”, “limited reach” og mere i den dur,… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x