25
jul
Seneste opdatering: 20/8-20 kl. 1126
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Whom the gods would destroy they first make mad”

Nationaløkonomen Jensevik siger i sin fjerde tolv minutters video, at velfærdssamfundet ikke vil blive reddet, og at en stemme på de seks (“the six) er en stemme på Det Muslimske Broderskab. Han forklarer mekanismen i det.

Han kalder lige ud de seks riksdagspartier for “landsforræddere,” og det er desværre gået hen og blevet det præcist beskrivende ord for dem. Heldigvis for dem, har de endnu ikke et folk der vil drage dem til ansvar for deres forbrydelser.

Han beskriver hvilken politik, der kunne redde velfærdssamfundet, men han tror ikke selv på, at det vil ske, hvilket betyder at Sverige vil gå ned i vold og kaos når over 2 mio velfærdsmigranter ikke får deres check. Det var være om fem år, og det kan være om ti år. Sveriges naboer skal forberede sig på en flygtningebølge af svenskere.

Det nærmer sig allersidste udkald for Sverige. Vil svenskerne redde, hvad der er tilbage af deres land og magten over det? Jeg tror ikke længere på det.  Havde de reageret demokratisk da jeg og enkelte andre begyndte at advare for tyve år siden, ville det være muligt, men alt hvad der er sket i Sverige har været alt for lidt og for sent til at få effekt. Vil danske og norske vælgere opføre sig inaktivt ligesom svenske? Desværre tyder meget på det.

Jensevik er nødt til at tro, at 2022 er allersidste chance, men det er også hans land. Han skal tro på det eller flygte og satse på at ende sine dage i et fungerende land. De tre andre afsnit er her.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.