29
jul
Seneste opdatering: 30/7-20 kl. 1602
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

EU vil have det sådan – Vesteuropæerne har tilsyneladende opgivet at redde deres nationer

skriver Matteo Salvini i dag. EU bevogter med omhu ikke de ydrer grænser, hensætter Europa i kronisk migrationskrise, og som jeg forklarede nedenfor, er det fuldkommen forsætligt. Det er ikke en svipser, der har varet i 40 år. Il Tempo skriver om episoden.

I Danmark har vi valgt en massiv majoritet af politikere, der tillader EU at lade os invadere af Afrikas uendelige, eksploderende folkemasser, og vi stemmer desværre på dem fordi vi ikke forstår hvad der ligger under dagens store bevægelser.

Vi mister vores lande, fordi det er til fordel for EUs superstatsideer, og fordi vi grundlæggende er ligeglade med en tilhøre en døende civilisation. Gunnar Sandelin opregnede nogle andre kendetegn ved døende civillisationer, popmusikken, hedonismen, promiskuiteten, selvtilstrækkelige, korrupte eliter.

Når de er tilstede, har de fortjent at dø og det har de gjort jævnligt hvert cirka 300 år gennem historien. Som regel bliver de invaderet af mere tilbagestående kulturer, hvilket netop også sker med Europa nu.

Jeg kan have ondt af de unge europæere, der ikke ved at eller hvorfor, de lever i en dødsmærket kultur, men deres forældre har bestemt, at de skal lide, ikke leve.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.