31
jul
Seneste opdatering: 31/7-20 kl. 1725
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Lars Hedegaard og Svend Andersen, Mosbjerggård. © Snaphanen.dk

Af: Lars Hedegaard

Kan Trump overhovedet vinde valget når MSM, Facebook og Google sidder på informationen?

Det er meget muligt at kongressrepresentanten Karen Bass bliver Bidens VP. I så fald har USA udsigterne til at få en kommunistisk de facto president.

Det er svært at tro, at præsident Trump har udsigt til genvalg i november, og det skyldes et sammenfald af omstændigheder. Først og fremmest det demokratiske partis næsten totale kontrol med mainstream-medierne, der kun rapporterer negative historier om præsidenten, samtidig med at de fremstiller de venstreradikales og anarkisternes åbenbart velfinansierede hærgen i adskillige storbyer som fredelige protester.

Facebook og Googles kyniske politisk censur bliver ikke omtalt i danske medier

Demokraterne har også fuld kontrol med de sociale medier som Google og Facebook, der bevidst undertrykker konservative meninger, som afviger fra det stadigt mere venstreekstreme demokratiske partis. Som journalister fra Project Veritas netop har dokumenteret med hjælp fra whistleblowers, der med skjult kamera har optaget, hvad Facebook-ansatte fortæller hinanden. (se nedenfor)

Hvad dette monopolforetagende udøver af kynisk politisk censur bliver naturligvis ikke omtalt i danske medier. Ligesom man heller ikke skal regne med nogen dækning af Facebook-chef Mark Zuckerbergs åbenlyse løgne, da han for et par dage siden blev udspurgt af retsudvalget i Repræsentanternes Hus. I USA er det strafbart at lyve for Kongressen, men der sker ikke Zuckerberg noget, for demokraterne sidder på flertallet, og han har mainstream-medierne på sin side, så længe hans manipulationer går ud over Trump og det republikanske parti.

Demokraterne ønsker mest mulig skade på den amerikanske økonomi

For yderligere at forringe Trumps chancer sørger demokratiske guvernører for at forlænge corona-nedlukningen, så der sker mest mulig skade på den amerikanske økonomi. På årsbasis faldt USA’s bruttonationalprodukt med 32,9 pct. i andet kvartal af 2020, hvilket demokraterne selvfølgelig vil gøre Trump ansvarlig for.

Samtidig kan coronaen bruges som undskyldning for, at den demokratiske præsidentkandidat, Joe Biden, kan undslå sig for at møde Trump i en åben debat, hvor den senildemente mand ville komme sørgeligt til kort.

Om få dage vil Biden udpege sin vicepræsidentkandidat, som efter vedholdende forlydender bliver en sort kvinde fra det yderste venstre.

Kort efter, at Biden bliver svoret ind som præsident i januar, træder han tilbage på grund af åbenlyse helbredsproblemer, hvorefter Amerikas Forenede Stater for første gang vil få en socialistisk – eller måske rettere kommunistisk – præsident.

Vi kan derefter se frem til USA som det nye Venezuela eller som Kommunistkinas seneste erobring.

Seneste Project Veritas: “Facebook favoriserer venstrefløjen”

Man bemærker, at Facebook ikke indskrænker sig til at forsøge at påvirke politik og valg i USA. Man må formode, at hovedparten af Folketinget vælger at leve med det, fordi Facebook er antikonservativt. Lad os bare sige det ligeud: Antidemokratisk.

Se hvad You Tube tillader sig her: Tucker klæder Obama af, og YouTube reagerer


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.