30
aug
Seneste opdatering: 30/8-20 kl. 2045
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dan Park: Provoceras man av yttrandefrihet kan man flytta till Mellanöstern

Se ogsĂ„ INTERVJU: Paludan om att vara ’ett allvarligt hot mot Sveriges sĂ€kerhet’ – ”Polisen och regeringen Ă€r rĂ€dda för att bli avslöjade” og NILS LITTORIN: Yttrandefriheten gĂ€ller Ă€ven bokbrĂ€nnare.

Sverige ser ned i en afgrund, men MSM taler kun om overfladiske symptomer

Stram Kurs lover iÞvrigt snart at brÊnde en koran i RosengÄrd igen, og det lader til, at det er folk hvis ord man kan stole pÄ. Det overbelastede dhimmipoliti i MalmÞ kommer til at blive endnu mere overbelastet.

I Ronneby i Blekinge har der ogsÄ vÊret nybyggerterror. I nat  blev der sat ild til en skole i MalmÞforuden flere andre brande. Dette kan sagtens sprede sig til hele landet, det er den krudttÞnde svenske politikergenier har sat landet pÄ, og det er selvfÞlgelig det mareridt alle tÊnkende svenskere har, men som ingen tÞr blot nÊvne. MÄnedlange opstande i dusinvis af svenske byer. Godt en million muslimer kan i princippet lave landet om til kaos i al evighed.

Paludan utlovar ny manifestation i RosengĂ„rd.  “SkĂ„nes polis Ă€r shariapolis”

Det visade bara att jag hade rÀtt. Utan att jag behövde vara i Sverige hade jag rÀtt i att om man brÀnner en Koran eller försöker krÀnka islam i Sverige dÄ kommer vÀldigt mÄnga muslimer göra det som de Àr bÀst pÄ. Inte alla muslimer men mÄnga. Det Àr uppror och att rasera platser.

 Danska polisen skulle aldrig acceptera det dÀr. Svenska polisen Àr sÄ mesig. De poliser som kom frÄn Stockholm som skulle hjÀlpa pÄ lördagen dÀr tÀnkte jag, okej, det Àr poliser som verkligen kan kravaller och kan gÄ fram och gripa brÄkmakare. Men nej, nej. Det var poliser som Àr specialistutbildade i att prata med folk. Det Àr hur dumt som helst. SamhÀllsnytt

To gadegĂžglere mod en fallerende magtelite. Är svensken dömd till undergĂ„ng?

Den svenske elite er pÄ vej ned ad brÊdtet, og et par puf fra Paludan vil kun sÞrge for, de havner i grÞften lidt hurtigere end de ellers ville. Sverige vil om et par Ärtier ligne Libanon pÄ den mÄde, at selv nÄr der ikke er borgerkrig, vil der aldrig vÊre aktiv fred lÊngere. Dette er den svenske, politiske bedrift, og Rasmus Paludan er bare kommet ind fra kulissen og har kastet projektÞrlys pÄ katastrofen.

At Sverige tillader sin egen Grundlov at blive kÞrt over af islamiske dogmer og tabuer, viser blot at de godt ved, hvad der er pÄ spil. I strÞmmen af ord, der bruges om Paludan og Park, er det usagte det vigtigste: To gadegÞglere mod en fallerende magtelite og med Sveriges fremtidige skÊbne som indsats. Den er muligvis allerede beseglet. PrÊsten Helena Edlund skrev i gÄr:

“I mina dystraste stunder anar jag att svensken faktiskt Ă€r dömd till undergĂ„ng, helt enkelt eftersom vi tycks sakna varje uns av sjĂ€lvbevarelsedrift och försvarsförmĂ„ga.”

Til krĂŠnkefest i Oslo

Documents reporter Rebecca Mistereggen var pÄ innsiden av politisperringene under Sians demonstrasjon i Oslo lÞrdag. Se hennes reportasje under:

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Arne
Knud Arne
3 years ago

“Provokeres man af ytringsfriheden kan man flytte til MellemĂžsten”

Kloge ord, men gĂžr “man” det mon?

Nielsen
Nielsen
3 years ago

Han bÞr tildeles H. C. ØrstedsvÊrket til monument over hans nutidige vÊrker. Han er en hÞjst usÊdvanlig kunstner,som vi ikke har set mage til siden Wilhelm Freddie.