1
sep
Seneste opdatering: 2/9-20 kl. 1604
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Migration er godt for indvandrerne, men ikke for os. Det er en mĂ„de, hvorpĂ„ dysfunktionelle samfund kan lĂŠsse nogle af deres problemer af pĂ„ os.”

I dag kl. 11 présenterede Thilo Sarrazin sammen med Henryk M. Broder sin nye bog Der Staat an seinen Grenzen: Über Wirkung von Einwanderung in Geschichte und Gegenwart i konferencecentret i den fþderale pressekonferences hus 400 meter fra Rigsdagen i Berlin.

Sarrazin gÞr en del ud af, hvor forskellige folk er smeltet sammen, og hvor de aldrig er. Vi kan lige sÄ godt indse i dag, at flertallet af muslimer i Danmark aldrig bliver danskere, og at vi ophober ulÞselige, evige problemer.  Sarrazin omtaler ogsÄ den migrationspolitiske nyskabelse, at mange af dem der invaderer Europa i disse Är, hader os med den forventelige konsekvens at tusinder af europÊere har mÄttet lade livet. Det gjorde tyskere der udvandrede til USA ikke.

De danske politikere, der efter 37 Ă„r stadig snakker om, at “islam kan integreres”, er enten fulde af varm luft eller de er en alvorlig sikkerhedsrisiko for land og efterkommere. Henryk Broder indleder med en fremstilling af bogen. Fra minut 58 er det Q&A. PI

Paludan fik sparket i den svenske lĂžgsovs

Et interview med Paludan hos Katatrina Janousch

Han fik sĂ„ at sige rĂžget alle ud af deres huller, sĂ„ vi kunne se dem i fuldt dagslys. NĂ„r Paludan rykker ud, sĂ„ sker der virkelig ting det har taget tyve Ă„r om ikke at ske. Senest fordĂžmmer EU Kommissionen “hans racisme.” Westerholm mener mere prĂŠcist, at Paludan har afdĂŠkket at der i den svenske elite i virkeligheden er enige med islamisterne i, at en indfĂžrelse af Cairo deklarationen i Sverige ville vĂŠre passende for ny-Sverige. Den forbyder  islamkritik og knĂŠsĂŠtter sharia (tekst).

Hans retorik kan vÊre unÞdvendig grov, men jeg er sikker pÄ, at hvad han her siger om svenske politikere og deres politi, fÄr mange svenskere til at drage et befrielsens suk. Endelig en der sviner dem til efter fortjeneste! Det er vÊrd at bemÊrke, at PET skulle vÊre rasende pÄ SÀpo over at vÊre blevet lokket i en fÊlde pÄ Øresundsbroen. (minut 9)

Att den svenska polisen Ă€r ett dĂ„ligt skĂ€mt var nĂ„got jag inte hade förvĂ€ntat mig. De Ă€r komplett odugliga och fungerar som lakejer för islam nĂ€r de saboterar vĂ„r lagliga demonstration. Tre medlemmar frĂ„n Stram Kurs greps, och man förde bort ytterligare tre medlemmar för att ”fungera som vittnen”.

Syftet var förstÄs inte att de skulle vittna, utan att helt enkelt se till att vi inte hade nÄgra man kvar som kunde demonstrera. Men den svenska polisen vet inte vilka de har att göra med. De Àr bra naiva om de tror att vi danskar i Stram Kurs blir skrÀmda av dessa fasoner. Alla som var med i vÄr demonstration var stolta över att fÄ Àran att kÀmpa för vÄrt broderfolk. En sa till mig att han inte kÀnt sig sÄ stolt pÄ mÄnga Är. Att svenska polisen sedan stjÀl vÄra videoupptagningar och ljuger för att fÄ mig till grÀnsen dÀr de möter upp bevisar att svensk polis i stor grad Àr en kriminell islamiserad organisation. Hur kan ni i Sverige ens respektera nÄgon som beter sig sÄ?

Den svenska polisen Ă€r extremt feminiserad och förlĂ„tande mot denna sortens ligister som hĂ€rjar i RosengĂ„rd. Polisen tycks tro att man Ă€r kapabel att hantera en folkmassa oberoende av vilka nationaliteter folkmassan innehĂ„ller, vilket naturligtvis Ă€r totalt idiotiskt. Kommer man frĂ„n en kultur som bara kan respektera fysisk makt, sĂ„ Ă€r det naturligtvis fysisk makt man mĂ„ste anvĂ€nda om man ska kunna upprĂ€tthĂ„lla ordningen. Jag gissar att svensk polis Ă€r rĂ€dd för att ta i med hĂ„rdhandskarna nĂ€r de vet att de som de möter kan slĂ„ tillbaka. En icke-maskulin poliskĂ„r som den svenska Ă€r nĂ„got som fĂ„ kulturer respekterar, sĂ€ger Paludan. Se det hele Rasmus Paludans löfte: “Det kommer brinna mĂ„nga fler koraner i Sverige”

Banderne har holdt mÞde pÄ GÞteborgs fineste hotel. Som om de ejer hele byen, hvad de i og for sig ogsÄ gÞr

Se ogsĂ„ Uwe bliver berĂžmt: Efter Sveriges första ’koranfotboll’ i Malmö – hĂ€ndelsen blir konstverk


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.