3
sep
Seneste opdatering: 3/9-20 kl. 1700
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

En kasbah er en fĂŠstning (citadel) Betydningen af ordet kasbah er varieret, herunder, “gamle by” og “vagttĂ„rn” eller “donjon”. PĂ„ catalansk resulterede udviklingen i alcassaba. En kasbah var et sted hvor den lokale leder kunne bo og forsvare, hvis en by var under angreb. En kasbah har hĂžje mure, normalt uden vinduer. Kasbah Wikipedia.

Er der noget der her mennesker kan finde ud af, som ikke er medlidenhedsrab pÄ sig selv? Nu byggs Culture Casbah

Paludan: Til Polisen, Region Stockholm

Paludan sĂžger om demonstrationstilladelse, og meddeler politiet, at uanset hvad de svarer, vil han demonstrere. SĂ€po fĂ„r travlt nu med at beskytte svenske politikere mod den af dem anlagte krudttĂžnde nu. De fĂ„r ogsĂ„ travlt med at beskytte svenske kirker, for nogle muslimer mente det var en passende “straf” at brĂŠnde Ronneby Kirke af – en dansk kirke fra 1100 tallet.

Inden vi ved af det kan vi have det Helvede, jeg har advaret om i tyve Ă„r. Klinten skilles fra hveden i disse Ă„r, svenske politikere spiller sig den magt af hĂŠnde, de havde over begivenhederne. Andre krĂŠfter tager over, og jeg skal vĂŠre den fĂžrste til at beklage det, men det har vĂŠret lĂŠnge undervejs i Sverige. Det har ikke specielt noget med Paludan at gĂžre.

Vedlagt er ansĂžgning om tilladelse til 5 demonstrationer i Stockholm den 12. september 2020.

Jeg er af demonstrationslederne blevet informeret om, at de har til hensigt at gennemfÞre demonstrationerne uanset, om svensk politi giver tilladelse eller ikke giver tilladelse. Vores stolte patriotiske demonstrationslederes beslutningerne herom er naturligvis ude af mine hÊnder. Jeg vil bare loyalt over for svensk politi oplyse, at de 5 demonstrationer altsÄ bliver gennemfÞrt, uanset hvad svensk politi synes om den sag. Det har jeg desvÊrre ingen indflydelse pÄ. Demonstrationerne gennemfÞres ogsÄ, uanset om jeg er til stede eller ej.

Jeg skal bemĂŠrke, at det den 28. august 2020 meddelte “Ă„terreseforbud” mod mig er ulovligt, fordi jeg ogsĂ„ er svensk statsborger. Återreseforbudet ville dog vĂŠre ulovligt, ogsĂ„ selvom jeg alene var dansk statsborger. Det fremgĂ„r af UtlĂ€nningslag (2005:716) 8 kap. 23 §:

“Finns det inte förutsĂ€ttningar att meddela en tidsfrist för frivillig avresa enligt 21 §, ska Polismyndighetens beslut om avvisning och Migrationsverkets beslut om avvisning eller utvisning förenas med ett Ă„terreseförbud […]. Ett beslut om avvisning varigenom en utlĂ€nning nekas att resa in i landet ska dock inte förenas med ett Ă„terreseförbud.”

Da svensk politi Äbenlyst er sÄ uduelige og uvidende om svensk lov, at svensk politi ikke kan finde ud af at bruge sin egen lov, sÄ er det forstÄeligt, at tilliden til svensk politi ikke er stor i den svenske befolkning.

Med venlig hilsen

Rasmus Paludan
Partileder


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.