4
sep
Seneste opdatering: 4/9-20 kl. 2222
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Kina vil lede og kontrollere den fjerde, industrielle revolution. Kina er 200 dialekter og 17 stĂžrre etniske grupper og den mest avancerede civillisation i 5000 Ă„r. 2200 Ă„r fĂžr etruskerne, 2700 Ă„r fĂžr egypterne

Den fjerde revolution  er 5G og kunstig intelligens. David P. Goldman er Þkonom har boet i Kina og skriver for Asia Times i Hong Kong. Han forudsÄ Trumps valgsejr i 2016 og ogsÄ den nÊste Trump sejr, som ifÞlge en amerikansk professor igÄr bliver en jordskredssejr.

EuropĂŠere forstĂ„r stort set ikke kinesere, og deres forstĂ„else af os er, at vi er barbarer. En 5000 Ă„r gammel civillisation mĂ„ naturligvis mene sĂ„dan om opkomlinge som os. EuropĂŠiske politikere befinder sig stadig i den 3 industrielle revolution, og taler om “fuld beskĂŠftigelse.”

Det kommer vi formentlig aldrig til at opleve mere, pÄ hvilken baggrund masseimporten af mennesker fra fÞrmoderne lav IQ lande ter sig ekstra vanvittig. Fremtiden vil kun efterspÞrge de alleskarpeste og mest veluddannede. Det kinesiske meritokrati ville aldrig begÄ  en lignende kapitalbrÞler som det pseudokristne Europa, der er styret af amatÞrer og madammer. Lad os bare sige m/k for husfredens skyld.

Man kan mene forskelligt om de kinesiske kommunistmafiosoer, men de er hyperbegavede. Det vil ingen pĂ„stĂ„ om Folketinget og Riksdagen andre end deres bestukne lakejer i statsstĂžttet presse og “public service.”.Se ogsĂ„ FĂ€rre Ă€n 4 av 10 i Sverige arbetar

Politimester  kommenterer ikke sit brud pÄ svensk grundlov

FormÄlet med svenske valghandlinger er, at intet skal ske

Nu var det jo nok en vis Morgan Johansson, der trak i trÄdene, og ikke en politimester i provinsen. Det er klart, at den svenske magt ikke uden videre tillader Paludan at trÊkke tÊppet vÊk under dens privilegier med en koran og en lighter. Nu har vi en konfrontation mellem David og den filistriske kÊmpe Goliat, og det kan vi jo godt lide. Vi hepper pÄ David.

NÄr det er overstÄet, tager de samme magten igen.

Det svenske socialdemokrati er en industri og en karrierevej, det har ikke ret mange andre ideer, end at bevare status quo, og som jeg har skrevet fĂžr: FormĂ„let med svenske riksdagsvalg er, at der ingenting skal ske. Svenskerne har valget mellem sosserne og i nĂždstilfĂŠlde – nogle andre sosser. Det er sket nogle fĂ„ gange i det 20 Ă„rhundrede, at stemmekvĂŠget har valgt de andre sosser.

Alle politikerne hader, at befolkningen fĂ„r Ă©t ord indfĂžrt for hver 1.448 dag, men de smiler stift og kalder det “demokratiets fest.” NĂ„r det er overstĂ„et, tager de samme magten igen.

Se posten To parlamenter: Mobilitet og status quo


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.