5
sep
Seneste opdatering: 8/9-20 kl. 1434
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Pietà, Foto © Snaphanen.dk

Der er nu gÄet 12 dage, siden Eva Agnete Selsing i en kommentar i Berlingske forlangte at fÄ at vide, hvem der misbruger deres magt til at forfÞlge islamkritikere. Og der er naturligvis ikke kommet noget svar fra Justitsministeriet, hvor bagmanden eller bagmÊndene bag den skandalÞse forfÞlgelse af bl.a. bloggeren Steen Raaschou og journalisten Jeppe Juhl mÄ sidde.

For politiet finder ikke selv pÄ at sende fem betjente til at vÊkke pensionisten Steen Raaschou kl. 6.30 om morgenen, ransage hans bolig, beslaglÊgge hans computere, anholde ham, lÊgge ham i hÄndjern og anbringe ham i en celle pÄ politistationen.

Og hvad havde han gjort? Han havde linket til en video (som han ikke selv offentliggjorde pÄ sin blog, Snaphanen), der viste de bestialske mord pÄ Maren Ueland og Louisa Vesterager Jespersen, da de to var pÄ udflugt i Marokko. Hvis man ikke havde lyst til at se de rÊdselsvÊkkende optagelser, kunne man lade vÊre med at klikke pÄ linket.

Politiet: “Vi beklager, men det er politisk, du ved”

Det er nu over et Är siden, at Steen Raaschou blev slÊbt bort, og han er endnu ikke blevet prÊsenteret for et anklageskrift, ligesom han ikke har fÄet sit elektroniske udstyr tilbage.

Jeppe Juhls behandling var ikke sĂ„ hĂ„rdhĂŠndet som Raaschous, og de betjente, der raidede hans hjem, var ikke glade for opgaven. De lod ham forstĂ„, at aktionen var politisk motiveret, og at ordren kom fra hĂžjere sted. Vi kan derfor roligt gĂ„ ud fra, at aktionen var udtĂŠnkt i Justitsministeriet – og muligvis af justitsministeren selv – for en politisk motiveret politiindsats er ikke noget, som politiet selv finder pĂ„. Ligesom man ikke ivĂŠrksĂŠtter en politisk forfĂžlgelse, uden at bagmĂŠnd i justitsapparatet har beordret den.

Kritiser islam, sÄ skal vi sÞrge for, at du kommer til at fortryde det

Det rejser et andet spÞrgsmÄl: Hvorfor skulle de myrdede kvinders skÊbne holdes skjult? Hvorfor mÄtte vi ikke, hvordan Ueland og Jespersen dÞde?

Som det er fremgÄet af retssagen mod de bestialske uhyrer, som blev idÞmt dÞdsstraf, var mordene motiveret af islam. Og her er grunden til, at Justitsministeriet ville statuere et eksempel: Hvis man frit kunne dokumentere islams blodtÞrst, ville det mÄske hÊmme Danmarks fortsatte islamisering. Beskeden var: Kritiser islam, sÄ skal vi sÞrge for, at du kommer til at fortryde det.

Og da Justitsministeriet lĂŠnge har vĂŠret domineret af venstreflĂžjen, inklusive De radikale, kan man naturligvis ikke have, at folk frit kan gĂ„ rundt og fortĂŠlle om profetens belĂŠringer. Hele projektet med befolkningsudskiftningen – venstreflĂžjens hjertebarn – kunne komme i fare, hvis borgerne fandt ud af, hvad islam gĂ„r ud pĂ„.

Billiger justitsministeren politisk forfĂžlgelse i Danmark?

I disse dage diskuterer medier og eksperter, om Forsvarets Efterretningstjeneste har misbrugt sin magt.

Det er pÄ tide, at nogen i Folketinget spÞrger justitsministeren, om han billiger politisk forfÞlgelse, og om han vil fortÊlle, hvem der stÄr bag.

Det kommer der selvfĂžlgelig ikke noget svar pĂ„, men sĂ„ mĂ„ man blive ved med at spĂžrge – om ikke andet, sĂ„ for at gĂžre befolkningen opmĂŠrksom pĂ„, at retsvĂŠsenet ikke varetager danskernes interesser, men fremmede voldmĂŠnds.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.