9
sep
Seneste opdatering: 10/9-20 kl. 1003
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Svenske politikere regner med at vÊre pensionerede, nÄr katastrofen er et faktum

Alternativ för Sverige flÞj hen over Riksdagshuset, da det Äbnede. Det er dog for optimistisk. Svenske politikere synes at have forstÄet, at problemerne er for store til, at de orker begynde at lÞse dem. De nÞjes med at snakke om smÄ delmÊngder af problemer, mens de lader landet glide i grÞften, og regner med at vÊre pensionerede, nÄr katastrofen er et faktum. Det krÊver dog, at de har kontrol med forfaldet, og det aftager. En dansk advokat har taget noget af den magt, de har givet fra sig.

Der er ingen i Riksdagen med alvorlige ambitioner om at lÞse de problemer, de har hobet sig op i 45 Är. De er for massive. Paludan kunne gÄ hen og Êndre den kalkule pÄ fredag, og hvis ikke han gÞr, er der en anden eventualitet, der udlÞser krigslignende tilstande.

Intet har med noget at gĂžre, og abekastningen er allerede i fuld gang

DN, Sveriges Politiken, skrev for en gang skyld noget rigtigt om RiksdagsĂ„bningen i dag: ”Blame game” i stĂ€llet för verkstad om brottsligheten. Svenske politikere trĂŠder vande og hĂ„ber at overleve deres tid ud. I mellemtiden kan de knĂŠvre, men hvem gider hĂžre pĂ„ det, som ikke fĂ„r penge for det?

Jeg hĂžrte Löfven, Kristersson, Lööf og Åkesson i dag, og det var mere end rigeligt, og essencen i Ă„bnningsdebatten var, at indvandring ikke har noget med klankriminalitet at gĂžre, islam har ikke noget med islam at gĂžre, og politikere der fuldstĂŠndigt har smadret landet, kan i virkeligheden ikke lastes for det.

Sverige har taget permanent skade, og ny-Sverige er ikke levedygtigt

Disse personer er – bortset fra Åkesson – set ud fra enhver betragtning kriminelle.  De kommer ikke engang til at forsĂžge, at lĂžse de problemer, de har skabt, for de ved, de er ulĂžselige. De har permant beskadiget Sverige med deres fikse multikulturideer, og nu er de pĂ„ vild flugt fra deres hĂŠrvĂŠrk. For fĂžrste gang i verdenshistorien ville de lave en “FN-nation” – en nation af 193 nationaliteter – og konstruktionen er ikke levedygtig, men disse amatĂžrer var sĂ„ sikre pĂ„ den, at de ikke engang gad lave en computeranimation af deres ide. HĂžjhuse og containerskibe bygges med stĂžrre forsigtighed end det svenske “samfundsbyggeri.”

Der er fuldt optagede af abekastningen allerede, de agter nemlig alle at overleve mordet pĂ„ deres folk og deres nation, og den berĂžmte svenske “rĂ€ttvisa” kommer formentlig aldrig til at indhente dem.

Det spĂŠndende er, om svenskerne opdager det mens de endnu findes, for om en generations tid er de ekspederet ud af historien af de politikere, de var sĂ„ dumme at stole og stemme pĂ„. Det er den erkendelse, Paludan har tĂŠnkt sig at fremskynde, sĂ„ derfor vil nu de mobilisere “den uvildige retsstat” imod ham. NĂ„r politik er vigtig nok for magthaverne, er love bare papir og tryksvĂŠrte.

Sidste skrig fra Ekstra Bladet
Af Lars Hedegaard

Som reaktion pĂ„ Asger Aamunds stĂžtte til prĂŠsident Trump – som han har kaldt ”en stemme pĂ„ folkestyret, retsstaten, friheden og pĂ„ tryghed og velstand” – kalder Ekstra Bladet (9. sept.) Aamund fordrukken. Faktisk er han ifĂžlge organet sĂ„ omtĂ„get af spiritus, at han ikke kan hĂžre ”skyderierne og ofrenes skrig fra politivolden i de amerikanske gader”.

Ganske vist har der ikke vÊret eksempler pÄ umotiveret og racistisk politivold siden mordet pÄ George Floyd den 25. maj, og den skyldige politimand sidder i fÊngsel og afventer sin dom. Der er heller ingen, der har taget parti for voldsmanden. I den udstrÊkning, politivold mÄtte forekomme, er det i Þvrigt ikke Trumps skyld, for han har ikke magten over enkeltstaternes eller byernes politi, der styres af guvernÞrerne og borgmestrene.

Men det er sandt, at der er rigeligt med vold i adskillige amerikanske storbyer, der har det til fÊlles, at de ledes af borgmestre fra det demokratiske parti. Det gÊlder bl.a. Seattle, Portland, Los Angeles, Chicago og Minneapolis. GerningsmÊndene til de omfattende pÄsatte brande, butiksplyndringer, overfald pÄ fredelige borgere og angreb pÄ politiet er terrorister fra Black Lives Matter og Antifa, der er nÊrt forbundet med det demokratiske parti, og hvis ugerninger roses af ledende demokratiske politikere, sÄ som viceprÊsidentkandidat Kamala Harris og formanden for ReprÊsentanternes Hus, Nancy Pelosi. Derimod har Donald Trump gentagne gange fordÞmt disse planlagte anslag mod retsstaten og borgernes sikkerhed.

Smudsorganets redaktĂžr, Poul Madsen

Ekstra Bladet modtager i 2020 17,5 millioner skattekroner i mediestÞtte, der bl.a. gÄr til at belÞnne smudsorganets redaktÞr, Poul Madsen, som i 2017 stolt berettede, at han ca. fik samme lÞn som statsministeren. I Þvrigt kan man pÄ fjernsynet med jÊvne mellemrum nyde redaktÞr Madsens belÊringer om presseetik.

Se ogsÄ Trump nominated for Nobel Peace Prize for brokering Israel-UAE deal by Christian Tybring-Gjedde og TÞr Nobelkomiteen give Fredsprisen til Trump og fornÊrme det liberale USA?


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.