20
sep
Seneste opdatering: 21/9-20 kl. 0106
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Den forkerte foreslog det, og han foreslog den forkerte. Se dr. Flemming Steen Nielsen Derfor bĂžr vi hĂ„be, at Trump opnĂ„r genvalg og Amir Taheri – der ogsĂ„ har besĂžgt DanmarkTrump and Nobel Prize: Make Deals Not War.

Axess: Sverige behÞver mange flere og meget hÄrdere straffe

Svenske Brottsbalken er fra 1965. Det var inden Riksdagen i 1975 vedtog fuldstĂŠndig at skifte demografi og kultur. Men politikerne “sĂ„ det ikke komme” at landet nu er i oplĂžsning af tilvandret kriminalitet. Mange ville ikke se det komme, fordi virkeligheden kolliderede med deres ideologi, og Sverige er desvĂŠrre hĂŠrget af -ĂŻsmer og ideologi. Uden en -ĂŻsme i knaphullet er man lidt suspekt. I GĂžteborg kan man nu ikke lĂŠngere gĂ„ med et Rolex ur, et 3 verdens- og multikulturalisme- symptom.

Sverige har stora problem med gÀngkrig och dödligt vÄld. Det Àr allt fÀrre beredda att förneka. Men hur stora Àr problemen, vad beror de pÄ och varför drabbar de just Sverige? FrÄgorna tacklas av polisen och författaren Fredrik KÀrrholm i den nya, högaktuella boken GangstervÄld. KÀrrholm beskriver lÀget men tacklar ocksÄ filosofin bakom den tafatta svenska rÀttspolitiken och föreslÄr ett batteri av ÄtgÀrder som kan vÀnda utvecklingen. Han samtalar med programledaren PJ Anders Linder.

LÊs eller hÞr: Kvartal, NÀr Danmarks sak blev vÄr


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.