24
sep
Seneste opdatering: 26/9-20 kl. 1808
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

M√łrketallet i “Feministstaten” m√• v√¶re¬† meget stort p√• grund af modviljen mod at anmelde. Tilliden til retsstaten er i frit fald.

Fem procent av Stockholmstjejerna i nian och sju procent av tjejerna i årskurs två på gymnasiet uppger i årets Stockholmsenkät att de har blivit våldtagna eller tvingade till sex.

Det √§r en kraftig √∂kning j√§mf√∂rt med resultaten fr√•n 2016, d√• tre procent av tjejerna i b√•de √•rskurs nio och bland de kvinnliga gymnasieeleverna i √•rskurs tv√• svarade att de blivit v√•ldtagna eller tvingade till sex. Trots den nya s√• kallade samtyckeslagen √§r f√∂rtroendet f√∂r r√§ttsv√§sendet l√•gt. F√• orkar med den process en anm√§lan inneb√§r, s√§ger hon till DN. Fler unga tjejer v√•ldtagna ‚Äď men f√• orkar anm√§la. Stockholmsenk√§ten 2020 – Se ogs√• Tillader Koranen voldt√¶gt?

Indvandrerpolitifolk presses til at arbejde for klaner

Af √ėyvind Thuestad

Flere politifolk med indvandrerbaggrund er blevet har presset til at udf√łre tjenester for kriminelle klaner, fastsl√•r svensk politirapport. Svenske Fria Tider omtaler i dag den hemmelige politirapport ¬ęSl√§ktbaserade kriminella n√§tverk i Sverige¬Ľ. Politifolkene bliver udsat for pres fra kriminelle med samme etniske bakgrund som dem selv. Fra rapporten:

¬ęPoliser som tillh√∂r samma etniska grupp som ett sl√§ktbaserat n√§tverk har vid tillf√§llen hamnat i en problematisk situation. I S√∂dert√§lje har poliser med anledning av sitt etniska ursprung bes√∂kt samma kyrka eller varit medlemmar i samma f√∂rening som medlemmar i S√∂dert√§ljen√§tverket.¬Ľ

Det har v√¶ret vanskeligt for politifolkene at n√¶gte n√•r de er blevet bedt om at udf√łre tjenester, if√łlge rapporten:

¬ęDe kriminella akt√∂rerna har vid tillf√§lle tagit kontakt med poliserna och bett dem att utf√∂ra tj√§nster √•t n√§tverket, vilket poliserna har haft sv√•rt att neka p.g.a. sin ursprungskultur. I G√∂teborg valde en polisanst√§lld att s√∂ka en annan anst√§llningsort d√• hans familj ans√•g att konsekvenserna, med anledning av deras etniska tillh√∂righet, skulle bli allvarliga f√∂r honom och resten av familjen om han arbetade i lokalpolisomr√•de nordost.¬Ľ

Oplysningene om forbindelsen mellem politiet og klanerne kom frem i interviewer Nationella operativa avdelningen (tidligere Rikskriminalen) gjennomf√łrte med politiansatte mellem november 2018 og juni 2019.

De masseimporterede klaner har også infiltreret rigspolitikken: Fria Tider avslöjar: Här är de klankriminella riksdagsmän som pekas ut av polisen.


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.