29
sep
Seneste opdatering: 30/9-20 kl. 1842
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rasmus Paludan interviewes af canadiske Vlad Tepes

Koranfotboll utanför riksdagen

Politiet brød igen Sveriges love: Polisen gjorde husrannsakan efter ’koranfotboll’ – hotade med pepparspray.

Se VIDEO: Koranfotboll utanför riksdagen: ”Yttrandefriheten står på spel”

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
11 hours ago

Vold og trusler om vold virker overfor JyllandsPosten, men jeg tror ikke vold virker overfor Rasmus Paludan!

Niels
Niels
4 hours ago
Reply to  Den Nervøse

Paludan har kun ansvaret for sig selv og lever under beskyttelse, hvilket kan lade sig gøre for en enkelt person. JP’s beslutningstagere har ansvaret for mange mennesker, der ikke kan udføre deres arbejde under beskyttelse og heller ikke opnĂĄ den. Derfor er beslutningsgrundlaget helt forskelligt og kan ikke sammenlignes. NĂĄr det er skrevet, synes ogsĂĄ jeg, at det er tragisk og stærkt ubehageligt, at JP er blevet sĂĄ forsigtg, men hvad andet kunne man forvente af Jacob Nybroe. PĂĄ den anden side er det almindeligt kendt, at trykkefrihed.dk og snaphanen.dk ogsĂĄ er stærkt censurerede. Denne kommentar forsvinder sikkert om fĂĄ… Read more »

Poul
Poul
12 hours ago

Hvis paludan & co var lidt smartere brugte de paludans advokat baggrund til at oprette en form for juridisk modstandsgruppe som kunne tage alle landsforræderne i retten, og ramme dem med med alt hvad loven giver mulighed for. SĂĄ kunne deres “gadeafdeling” lave aktivsme som koranafbrændinger osv samtidig, og dem med relevant baggrund kunne bruge deres kræfter hvor det virkelig rammer pĂĄ dem der er skyld i at vi overhovedet har disse tilstande i europa. Politikere, stasi-betjente, you name it. Et par sure og fornærmede muslimer er jo ligegyldige, (det er de altid alligevel) sammenlignet med at fĂĄ straffet de… Read more »

Poul
Poul
12 hours ago
Reply to  Poul

Og ja jeg ved godt at det ikke var paludan/stram kurs i dette tilfælde, det var mere en kommentar til hvordan de kunne fortsætte herhjemme fremadrettet. For det der koran-sparkeri osv har vi jo været igennem i danmark, mens sverige først er ved at tage fat på den indledende runde nu. Godt for dem, men vi må også se tingene i et lidt større perspektiv. For der var nogen der lukkede problemerne ind i landet, og der er nogen som dagligt forhindrer at de bliver udvist igen. Og de mennesker er langt det største problem, både i danmark og sverige.

Felix Krull
Felix Krull
7 hours ago
Reply to  Poul

Paludan er fake, hans job er at give anti-islamister og nationalister et dĂĄrligt ry. Man behøver blot et kursorisk kendskab til hans politiske “karriere” for at regne ud hvor han kommer fra.

Han kunne sætte sig ned med et bord og to stole, ligesom Steven Crowder, invitere jihadierne til diskussion: islamister er ligeså glade for at diskutere deres tro som Jehovas Vidne, og det ville ikke være noget problem at få dem til at udlægge sharia for rullende kamera.

Poul
Poul
5 hours ago
Reply to  Felix Krull

Jeg tror nu mere han er en populist som har fundet en niche hvor han kan lade muslimerne gøre arbejdet for sig, ved at prikke lidt til dem og sige “se hvad jeg sagde, de er super agressive”, som en politisk steve erwin der roder i en bikube med en pind. Det fungerede ogsĂĄ fremragende i starten, men hverken muslimer eller venstreradikale hopper pĂĄ den mere. Det er ogsĂĄ rigtigt at det værste man kan gøre imod en muslim er at give vedkommende taletid, sĂĄ en omgang “islam is cancer – change my mind” med en koran med udvalgte vers… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
4 hours ago
Reply to  Poul

<i>“islam is cancer – change my mind”</i>

Jeg ville foretrække: “Islam og demokrati er uforenlige.” Eller “Islam og ytringsfrihed er uforenlige.” Eller “Islam og feminisme er uforenlige.” Den slags bliver normalt kun debatteret af Systemet Politikens præmieperkere, men gad vide hvordan kommunistsvinene vil hĂĄndtere at Paludan og imamerne er rørende enige?

Paludan kunne kanalisere autentisk muhammedanske stemmer og sætte fokus på problemets konkrete rod i stedet for bare, i analog betydning, at male Jesus med ståpik.

kurt
kurt
38 minutes ago
Reply to  Felix Krull

“Paludan er fake”

Og det ved du fordi?

Niels
Niels
3 hours ago

“Trump stĂĄr for den pragmatisme, der gjorde De Forenede Stater store, bĂĄde i velstand og som en idĂ©.”

Bevar mig vel for ordskvalder, her buldrer de tomme tønder, der ikke ved noget om emnet. Læs Mads Fuglede eller andre med forstand på amerikansk historie.