5
okt
Seneste opdatering: 6/10-20 kl. 0200
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Det svenske godhedstyranni er trĂ„dt i stedet for den tabte kristendom”

Svenska politiker missbrukar myndigheterna för sin egen vinnings skull genom att göra myndigheterna politiserade. Detta innebÀr att myndigheterna gÄr politikernas Àrenden istÀllet för att helt Àgna sig de uppgifter som medborgarna tror att de har inom polis, skola,


MalmĂž politi infiltreret af kriminel

En man som polisen misstĂ€nkte kört ett fordon som anvĂ€ndes vid en dödskjutning i Malmö var efterlyst och hans telefon avlyssnades. DĂ„ hörde de poliser som avlyssnade mannen ett ovĂ€ntat samtal – en annan polis som ringde för att berĂ€tta för mannen att han var efterlyst.

En person ringde upp och berĂ€ttade för den som nu hade telefonnumret om efterlysningen i tro att det var den misstĂ€nkte mannen som svarat. NĂ€r utredarna kontrollerade numret upptĂ€ckte de att det var en polis som ringde – som nu Ă„talas för brott mot tystnadsplikten alternativt tjĂ€nstefel. Polis Ă„talas – försökte ringa mordmisstĂ€nkt och berĂ€tta att han var efterlyst. – Kvinnlig polis i Malmö Ă„talas för att försökt varna man tidigare dömd för mordförsök.

Det er ikke den fĂžrste korruption i korpset: Polis Ă„talas för stöld av knarkligans pengar, Hade kriminell pojkvĂ€n – polisanstĂ€lld sĂ€gs upp, AnstĂ€lld tankade med polisens kreditkort.

Se ogsÄ 16 Muslim police in UK up on charges of child sex exploitation


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.