10
okt
Seneste opdatering: 11/10-20 kl. 0634
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Jeg tvivler på, at en sådan opfordring er nødvendig. For en uge siden blev en kvinde overfaldet af en indvandrerbande i tunnelbanen. De tævede løs på hende fordi hun afviste herrefolkets seksuelle tilnærmelser. Det er ikke den slags me too sager svenske journalister beskæftiger sig med. 50 mennesker så på uden at røre en finger for offeret. Antivold-reklame på Stockholms lokaltrafik: «Vis kollektivt mod. Se bort» Helena Edlund skriver:

En svensk tiger – SL-versionen:”När nĂĄgon misshandlas eller vĂĄldtas, titta bort och chatta i appen…” Detta är nĂĄgot av det värsta i informationsväg jag har sett. Samtidigt säger den en hel del om läget i Stockholm. Idag riskerar den som ingriper att fĂĄ en kniv i sig.

Se Det kanske finns en enkel förklaring till bristen på civil- eller kollektivkurage i Sverige.

Etniske europæere mindsker med 1/3 pr. generation

(Vest) europæerne har lagt sig til at dø. EU foreslår høj indvandring

Ja, EU mere end foreslĂĄr det, de gennemfører det ved ikke at ville bevogte de ydre grænser. Europæerne blev trætte af at leve, de var gamle og gad ikke mere, eller unge og ville hellere “feste”. De lader sig opsluge af Mellemøsten/Afrika. Nu er Europa ganske vist stærkt overbefolket, og behovet for arbejdskraft vil styrtdykke med AI og 5 G, sĂĄ vi behøvede ingen menneskeimport foreløbig. Vi ser desuden, at den hidtidige er overvejende arbejdsløs.

Men EU kan ikke fĂĄ nationerne opløst hurtigt nok, det er globalisternes dagsorden for at overtage den politiske magt fra demokratierne, og det gĂĄr allerede ret godt.  Folketinget er blevet en ligegyldig joke kun journalister kan tage alvorligt. Man kan ikke have et Folketing uden et folk, vel? Jo, hvis det er et Mickey Mouse “parlament.” Flere Potemkin kulisser til de døende folk, der tror de lever og dør under demokrati.

I Europa föder kvinnor 1,4–1,6 barn. Om man räknar bort invandrarna som är mer intresserade av religion, att gifta sig och att skaffa barn ligger den siffran på 1,3–1,6 barn/kvinna. Det betyder att varje ny generation av den demografiska gruppen etniska européer är 24–38 procent mindre än föregående generation.

En kultur som är mysliberal, hedonistisk och sekulär (och har en fertilitet på 1,3–1,6 barn/kvinna) minskar sin ursprungsbefolkning med 78–91 procent sett över fem generationer. Av 328 regioner i Europa föds bara 2,1 barn/kvinna i 13 regioner. Nio av dessa regioner ligger i Turkiet.

EU:s statistikbyrå säger att halva Italiens befolkning kommer försvinna före år 2100 om de inte börjar ta emot skeppen med migranter från Afrika och Mellanöstern. EU:s statistikbyrå föreslår hög invandring från väldigt annorlunda kulturer och inte att italienarna ska gå tillbaka till traditionella värderingar där nästan alla gifter sig och får flera barn.

Många av de unga männen som invandrat till Tyskland kallar Angela Merkel för Mamma Merkel. Se det hele Etniska européer minskar med en tredjedel per generation


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.