12
okt
Seneste opdatering: 14/10-20 kl. 0227
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Löfven og politiet har ikke lĂŠngere magtmonopolet i Sverige. De er fĂžrst og fremmest bange for det samfund, de selv har skabt”

Personligen gillar jag Paludan skarpt. RÀtt vÀrderingar, orÀdd samt vÀlutbildad kille och advokat dessutom. Han Àr precis vad som behövs.

Rasmus Paludan vill in i Sveriges riksdag – bildar aktivistgrupp för svenska operationer Se kommentarerne. Den store Daily Mail har tirsdag en artikel, der ikke er god for “Sverigesbilledet,” og som udstiller hvilke hĂŠrvĂŠrkspersoner svenske politikere har vĂŠret gennem 45 Ă„r:

How Sweden became a gangsters’ paradise: Europe’s most liberal country welcomed Middle Eastern refugees. Now it is being terrorised by migrant mafia clans – with police and politically correct government powerless.

Sverige har fÄet et problem pÄ nakken: Rasmus Paludan

“Svenskene hader islam. Der er ikke noget som hedder svenske muslimer, det er muslimer i Sverige”

Af Hans Rustad

Svenske myndigheter troede de havde kontrol med pÄ ballademageren Rasmus Paludan: Det var bare at holde ham ude. Men sÄ fandt Paludan ud at han var svensk statsborger, og Migrationsverket mÄtte give ham ret. Han havde vÊrt svensk statsborger siden 1989. Nu kan han rejse ind i Sverige sÄ meget han vil. Myndighedene kan ikke nÊgte ham det. Men Paludan agter ikke at nÞjes med dét. Han har tÊnkt at stille op til Riksdagen.

Paludan og partiet Stram Kurs har netop holdt rigskongress pÄ  Fyn, under fuld politibevogtning. Han giver et interview til SamhÀllsnytt som mÄ sÊtte grÄ hÄr i hovedet pÄ svenske myndigheder. Paludan snakker forbavsende godt svensk, og han er ikke dum.

Den svenske model bygger pÄ at svenskerne er lydige. De gÞr som de fÄr besked pÄ. Her kommer en gal dansker og siger ting som er sÄ langt ude at svenskerne mister mund og mÊle. Den svenske model har ikke haft fantasi til at forestille sig en provokatÞr som Paludan, for provokatÞr er han.

Men Paludan har forstĂ„et at det han gĂžr – at brĂŠnde nogle bĂžger – bare er smĂ„tteri mot de lidelser som muslimer i Sverige pĂ„fĂžrer befolkningen. Han har forstĂ„et noget grunnlĂŠggende om en konflikt hvor myndigehedene er havnet pĂ„ den gale side.

Paludan forstÄr at han med relativt enkle stunts kan demonstrere at svenske myndigheter ikke har kontrol over eget territorium. Svensk lov gÊlder ikke lÊngere i Sverige. Hvis svensk politi angriber ham, og ikke muslimsk mob, vil han have demonstrert hvilken side de er pÄ.

MÄske politiet har forstÄet at de ikke mÄ gÞre ham til martyr? Etterforskningen for «hets mot folkgrupp» er lagt bort i all stilhed.

Paludan fortéller at de har stiftet en akstionsgruppe – Danmarks Sþnner – som skal aktionere i Sverige. Det er ménd som er villige til at ofre livet om nþdvendig.

Det er et spÊndingsforhold mellem dagens Sverige og Danmark som har en historisk klangbund. Danmark ejede SkÄne i mange hundrede Är. Den svenske samfundsmodel er helt ulig den danske.

Paludan forstĂ„r at spille pĂ„ forskellene. Han har den danske frimodigheten: – Svenskene hader islam. Det er ikke noget som hedder svenske muslimer, det er muslimer i Sverige, siger Paludan.

Han hidser op folk, siger regeringen:

I et intervju med Expressen sagde justitieminister Morgan Johansson (S) med at “Paludan Ă€r en tvĂ€ttĂ€kta rasist vars enda uppgift Ă€r att hetsa till vĂ„ld och motsĂ€ttningar”.

Men Paludan svarer at det ikke er han som udÞver vold, men voldsmÊndene. Ved at aktionere mod ham, demonstrerer myndighetene at de er pÄ voldsmÊndenes side. Det er farlig for myndighedene at gÄ i den fÊlde Paludan sÊtter for dem.

Det er ikke sikkert regjeringen har forstÄet det.

Fordansket af Snaphanen

4.2 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
3 years ago

Jeg elsker at han opkalder modstandsgruppen efter filmen “danmarks sĂžnner” som blev lavet af en indvandrer som een lang tilsvining af den danske hĂžjreflĂžj. Jeg er for trĂŠt til helt at kunne sĂŠtte ord pĂ„ ironien her, men tyk, det er den:)

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

https://www.youtube.com/watch?v=5tWLzXQ07Xw

Islam og horder af indvandrere har intet at tilfĂžje Sverige, intet af vĂŠrdi.

Socialister der kom iklemme, og vil undslippe ansvaret for alt der gik galt for Sverige, alle der blev voldtaget, skadet eller drĂŠbt af islamisk multikulturalisme.

Socialister der presser pÄ for endnu mere globalisme islamisk multikulturalisme, med forsikringer om at det som aldrig nogensinde kommer at fungere, vil fungere snart, men indvandring er ingen lÞsning kun en ond dysfunktionel utopi.

Jan Erik
Jan Erik
3 years ago

Din retorik lyder efterhÄnden noget skinger. Ved at tabe fodfÊstet?

Charles
Charles
3 years ago
Reply to  Jan Erik

Jo mere Islam, EU og uansvarlig indvandringepolitik samt Grundlovsbrud, Der mere skinger.
Det er sÊrdeles nemt at forstÄ.
Stram Kurs er det eneste der kan redde Danmark. â˜ș â˜ș

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago
Reply to  Jan Erik

En sen nattetime, jeg faldt vist i sĂžvn!!!

Det svenske folk mÄ forstÄ at Paludan er pÄ deres side, at Paludan nu tager deres kamp!

Det svenske folk er ikke alle selvdestruktive af natur, men dagligt oppe imod islamisk ondskab i koncentrat, naturligvis ikke mange svenske tilbage nÄr dette er overstÄet og Sverige frit!

Danmark og et frit Sverige gÄr ikke helt at sammenligne, for Sveriges vedkommende lidt som at sÊlge elastik i metermÄl, men uden islam og islamister pÄ svensk jord, vil det svenske folk igen kunne leve i fred i overflod.

GamleDanmark
GamleDanmark
3 years ago
Reply to  Jan Erik

FĂžlger du ikke med, siden du synes at hans helt korrekte udmelding lyder skinger?

Jan Erik
Jan Erik
3 years ago
Reply to  GamleDanmark

Jo, jeg rejser jÊvnligt til Sverige og ser mig lidt om. PÄ den mÄde fÞlger jeg med og ser virkeligheden.

GamleDanmark
GamleDanmark
3 years ago
Reply to  Jan Erik

GÄr du sÄ en tur med din blonde kÊreste i en af de 60+ nogo-zoner som er i Sverige?

Har du vÊret pÄ bytur i MalmÞ?

SelvfÞlgelig kan man i dagtimerne fÄ en CaffÚ latte i de stÞrre byer og tÊnker heller ikke at skisports-omrÄderne er alt for slemme, men tag pÄ en gÄtur gennem rynkeby eller et belastet omrÄde hvis du vil se fremtiden for Sverige.

Jan Erik
Jan Erik
3 years ago
Reply to  GamleDanmark

Min kone er rÞdhÄret og vi foretrÊkker Göteborg, som er nem at komme til med fÊrgen.

Den Ærlige
Den Ærlige
3 years ago

Han er jo trodsalt ogsĂ„ “Nordens HĂ„b” 🙂
Man kan hÄbe pÄ at svenskerne sÊtter mere pris pÄ ham en Danmark har gjort.
SEJR!

Den NervĂžse
Den NervĂžse
3 years ago

Alt andet lige, sÄ har de ogsÄ mere brug for ham!

Emil
Emil
3 years ago

Paludan kan forhÄbentlig fÄ sat fut i fejemÞget i Sverige. Svenskerne fortjener i den grad at blive rusket lidt i.

sussebassa
sussebassa
3 years ago

..som jeg alltid har sagt..Heja Rasmus Paludan, som nĂ„ har klart det helt eventyrlige, nemlig Ă„ bli svensk statsborger..takket vĂŠre hans far, men dog. SĂ„ kan dere dansker som ikke setter pris pĂ„ alt han har vist i praksis for dere..risikert livet..vist hva koranen egentlig stĂ„r for og som muslimene i Danmark vil ha infĂžrt..ved alle hans demonstrasjoner..ha det sĂ„ bra..dere hadde sjansen. Sverige trenger han mere, og med valg i 2022..rett tidspunkt..men for en ballade det vil bli.. Valget i 2022 vil vĂŠre et vĂŠre eller ikke vĂŠre for svenskene, sĂ„ vi trenger all den hjelp vi kan fĂ„… Read more »

Jan Erik
Jan Erik
3 years ago
Reply to  sussebassa

“…dere hadde sjansen…”

Har du det bedre nu?!

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Jan Erik

SpĂžrr meg etter valget i 2022.

Joergen
Joergen
3 years ago
Reply to  sussebassa

Det er rigtigt. Paludan var for god til Danmark, Sverige har ogsÄ mere brug for ham, men Danmark kommer til at savne ham. LÊnge leve Paludan

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Joergen

Paludans hjerte ligger nok hos danskene..
Vi benytter/lÄner han politisk til Ä fÄ svenskene Ä vÄkne..de trenger litt futt i baken..og hjernen.
Ødevalget er i 2022…”to be or not to be” for svenske folket.
Lenge leve Rasmus Paludan

Charles
Charles
3 years ago

Hvis Rasmus vil det, spĂžrger jeg:
Hvad skal han sĂ„ bruge de danske vĂŠlgerĂŠrklĂŠringer til 😕

Emil
Emil
3 years ago
Reply to  Charles

MÄske har Paludan indset, at det er sÄ som sÄ med de danske vÊlgererklÊringer.

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago
Reply to  Charles

Formelt, sĂ„ lĂŠnge han ikke er regeringsleder, tror jeg ikke noget hindrer han kunne vĂŠre valgt bĂ„de til den svenske rigsdag og det danske folketing…,
Der er i hvert fald ikke noget der for mig nat se ville kunne forhindre ham i at vĂŠre valgt i det ene land og leder/formand for partiet i det andet land.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x