22
okt
Seneste opdatering: 22/10-20 kl. 0643
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dov Hikind sad i New York State Assembly (1983–2018) for Demokraterne. Der er en to minutters version på Twitter.

Muslimsk terror i Dresden – en dræbt

af Henrik M.Jensen

Igen har europæiske myndigheder ladet terroren få frit spil over for en værgeløs befolkning

Den islamiske terror breder sig som en “Pest over Europa”. 6.oktober blev to midaldrende tyske turister fra Nordrhein-Westfalen stukket ned med kniv foran deres familie under et besøg i Dresden. En 55-ĂĄrig mand fra Krefeld døde, en 53 ĂĄrig fra Kølln blev hĂĄrdt sĂĄret. I modstætning til Frankrig, er dette terrormord kun dækket nødtørftigt af tyske medier.

Efter to ugers intens efterforskning har det tyske politi fundet frem til gerningsmanden, en 20-ĂĄrig syrisk “flygtning” og IS-tilhænger, Abdullah A.H.H.,der siden 2015 været pĂĄ “tĂĄlt ophold” i Tyskland.

Efter flere voldssager blev han idømt 2 år og 9 måneders fængsel, og efter løsladelsen 29.september skulle han hjemsendes. Men inden det blev effektueret, stak han af og begik fem dage senere sin udåd, som af tysk politi rubriceres som islamistisk terror.

Endnu engang har myndighederne i en europæisk stat spillet fallit og ladet terroren få frit spil over for en værgeløs befolkning.

Hvor længe endnu vil folket finde sig i magthavernes gentagne svigt?

ForhĂĄbentlig er Vesteuropas ĂĄbenlyst uduelige politikere ogsĂĄ kun pĂĄ “tĂĄlt ophold”…

Nach Mord an Tourist in Dresden: Islamist festgenommenTouristen-Mord in Dresden war islamischer TerrorTödliche Messerattacke auf Touristen – Verdacht islamistischer Tat

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Preben Nielsen
Preben Nielsen
12 hours ago

Man oplever lige nu en retorisk forandring i de forskellige lande indenfor EU. En Mette F, der angriber visse symptomer i islamisternes forsøg pĂĄ allerede nu at tage magten. En Löfven der er kritisk overfor de mest kriminelle dele af indvandrer-banderne. Og i Frankrig en Macron, der tale om krig mod islamismen og holder mindetale over en halshugget skolelærer. Hykleriet og dobbeltmoralen er selvfølgelig ĂĄbenlys, Det er de samme centrum-venstre partier, der er ĂĄrsag til at hele vores demokrati nu trues af Islam. De har mere end andre været bannerførere for masseindvandringen siden 1970erne. Alligevel skal man mĂĄske glædes over,… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
12 hours ago

Helt ærligt, sĂĄ er situationen den samme i det meste af vesteuropa! Bare se her hos os i Danmark hvor en dansk pige overfaldes ydmyges, tæskes og voldtages af en somalier, som hele tre gange tidligere har fĂĄet en betinget udvisningsdom og nu har han sĂĄ fĂĄet en fjerde! Da Pernille Vermund fortæller om episoden gør Statsministeren hvad hun plejer, lægger ansigtet i de rigtige folder, udtrykker sin bekymring og gør i øvrigt ikke mere! Og danskerne hopper pĂĄ den igen igen, med kæmpe opbakning til hende! Hun siger vi skal passe pĂĄ Danmark og danskerne, men hun passer ikke… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
11 hours ago
Reply to  Den Nervøse

Nej handel og konventioner har intet med hinanden at gøre, se hvordan det gik Sverige som ellers er duksedrengen (hen) i klassen, se hvordan det gik Saab og Volvo endda igennem tiderne verdens allerbedste biler nogensinde bygget, helt uden sammenligning rigtige biler, verdens allerbedste biler Saab og Volvo forsvandt! Sverige fĂĄr ingen fribillet selv om uhæmmet indvandring, tværtimod synker industrilandet Sverige nu i grus, Merkel’s varnsinn “Wir schaffen das” blev nakkestødet for Sverige! Det svenske folk udskiftes med islamiske voldsmænd, jihadister, voldtægtsforbryder og massemordere. Sverige minder mig om den vittighed der var i omløb i min skoletid: Hvad er det… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
11 hours ago

Nick Hækkerup siger i forbindelse med det modbydelige overfald i Gothersgade, hvor en ung mand blev trampet i hovedet og smidt ud foran en bil. Vi skal styrke hensynet til offeret! Ja det skal vi men sĂĄ bliver vi nødt til at slække pĂĄ hensynet til gerningsmanden, og vi mĂĄ og skal ophæve konventionerne! Gerningsmanden skal have mindre retssikkerhed, han skal ikke bare have karantæne i nattelivet. Det var mordforsøg! Vi kommer ikke uden om at udvise gerningsmanden eller gerningsmændene! Det eneste gerningsmændene frygter, er et offer som beslutsomt sætter sig til modværge, og sĂĄ frygter de mere end noget… Read more »

Henrik Wegmann
Henrik Wegmann
8 hours ago

Domstolene er meget tilbageholdende med udvisningsdomme, og selv i de sjældne tilfælde hvor det sker , effektueres de stort set aldrig. Og som i dette tilfælde da slet ikke omgående.

I øvrigt er en udvisningsdom uden en effektiv og permanent grænsekontrol i sagens natur meningsløs.

Rene
Rene
8 hours ago
Reply to  Henrik Wegmann

Ja , men alligevel . Jeg forstår ikke at man ikke lægger meget størrer pres på domstolene for at bruge ,- udvisning udvisning udvisning. Det er betydelige skader ofrene får. Vi taler ofte kun om levende/ døde , men de det sidder tilbage med de livslange gener og men , er jo oftest de hårdest ramte. For ikke at tale om de enorme omkostninger der i øvrigt gir , for pårørende o.a. herunder samfundsøkonomi o.lign.

nobody
nobody
1 minute ago

Kanske skall vi ahlla borja implementera gamla testamentatet?

Oga for oga, tand for tand…

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x