25
okt
Seneste opdatering: 25/10-20 kl. 0541
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vi har Ă„bet Pandoras ĂŠske ved at masseinvitere mennesker fra verdens vĂŠrste lande” Vold og grov vold er tidoblet siden 1950. VoldtĂŠgter er Ăžget med 1550 procent

RetsstatsmĂŠssigt lever Sverige i et homogene, fredelige 1970, inden “multikulturen.” Love og retspraksis er fuldstĂŠndig ude af stand til at hamle op med den enorme voldelighed, politikerne har insisteret pĂ„ at importere. “Misshandel inkl. grov” er tidoblet siden 1950. Bare fra 1975-2009 er volden firedoblet. Fuldbyrdede voldtĂŠger er Ăžget med 1555 procent siden 1975 (den officielle start pĂ„ indvandringen fre den 3 verden.)

Det giver sig nu helt perverse udslag. Denne morder af en helt tilfĂŠldig fik igĂ„r fire Ă„rs “lukket ungdomsbehandling.” Mördade tonĂ„ring för att han ”stirrade” och firade med hamburgare – skonas frĂ„n fĂ€ngelse.

Der er en anden fare: EfterhĂ„nden som retsstaten taber territorium, vil efterspĂžrgslen efter sharia stige. SelvtĂŠgt vil ogsĂ„ Ăžge. Sverige er skadet for evigt af inkompetente politikere og vĂŠlgere. Men mange ting fungerer ikke lĂŠngere i “det ny Sverige”. Man ville tale om et multipelt organsvigt, hvis landet var et menneske


Jan hÀmtade mamma frÄn Àldreboende

VelfĂŠrdsstatens nedbrud kalder det vĂŠrste frem i svenske bureaukrater

Vi trÀffar Jan Roostal som hÀmtade ut sin 97 Äriga mamma frÄn Àldreboendet nÀr Corona fick boenden att stÀnga ner. Jan upplevde hur dÄligt hans mamma mÄdde av isoleringen, varför han tog beslutet. Han berÀttar om resan genom boenden med sin mamma och hur omsorgen för de gamla brister. Vi pratar om ledningsstrukturer som inte fungerar, vilket slÄr pÄ de boende och anhöriga.

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
john M
john M
3 years ago

vi har et problem, 240.00 enlige mĂždre i Danmark.
DET ER PROBLEMET !””
Som INGEN taler om.
At opvokse uden en far.
99,9 % af dĂžds gangen i usa er opvokset uden en fader, hvor er fakta…..’
ingen steder for det er de syge kĂŠllinger der har staten som far. (ja ok kĂŠllinger, der er trods alt stadig gode kvinder)

TO HUNDREDE OG FYRE TUSINDE ENLIGE KVINDER FORSØGERE

HALLO HALLO !

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

Tyskerne heller ikke helt uden humor, de mange dĂžde etniske tyske, stilles i ligkister ved affalds-containeren, i hĂ„b om nogen vil afhente, som en fortĂŠller er dette ikke helt lovligt, men hvad skal vi gĂžre? Her til morgen et program pĂ„ tysk Tagesschau24, fra plejehjemmet “Lillienheim” i Wolfsburg, en plejer bliver spurgt: ” Er dette ikke som at arbejde i en horrorfilm, at arbejde pĂ„ Lillienheim ? Plejeren nikker bekrĂŠftigende ja! SjĂŠldent for tysk LĂŒgenpresse der her gĂ„r ret pĂ„ sag, beskriver livet “bag de grĂ„ mure” spĂžrger journalisten en de indsatte, en ĂŠldre tysk dame ” Hvor er dine… Read more »

Last edited 3 years ago by Jan Ulrik Friis
Nielsen
Nielsen
3 years ago

Det er en sÊrdeles sevÊrdig dokumentar om Jans mor. PÄ trods af at den har vÊret blÊst op pÄ big tech medier.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
3 years ago

Samtalet mellan Willgert och Arnstberg Àr nog det bÀsta som sÀnts i etern nÄgonsin.
Hoppas att man följer upp det pĂ„ ”Ring SwebbTv”!!!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x