25
okt
Seneste opdatering: 25/10-20 kl. 0541
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vi har √•bet Pandoras √¶ske ved at masseinvitere mennesker fra verdens v√¶rste lande” Vold og grov vold er tidoblet siden 1950. Voldt√¶gter er √łget med 1550 procent

Retsstatsm√¶ssigt lever Sverige i et homogene, fredelige 1970, inden “multikulturen.” Love og retspraksis er fuldst√¶ndig ude af stand til at hamle op med den enorme voldelighed, politikerne har insisteret p√• at importere. “Misshandel inkl. grov” er tidoblet siden 1950. Bare fra 1975-2009 er volden firedoblet. Fuldbyrdede voldt√¶ger er √łget med 1555 procent siden 1975 (den officielle start p√• indvandringen fre den 3 verden.)

Det giver sig nu helt perverse udslag. Denne morder af en helt tilf√¶ldig fik ig√•r fire √•rs “lukket ungdomsbehandling.” M√∂rdade ton√•ring f√∂r att han ‚ÄĚstirrade‚ÄĚ och firade med hamburgare ‚Äď skonas fr√•n f√§ngelse.

Der er en anden fare: Efterh√•nden som retsstaten taber territorium, vil eftersp√łrgslen efter sharia stige. Selvt√¶gt vil ogs√• √łge. Sverige er skadet for evigt af inkompetente politikere og v√¶lgere. Men mange ting fungerer ikke l√¶ngere i “det ny Sverige”. Man ville tale om et multipelt organsvigt, hvis landet var et menneske


Jan hämtade mamma från äldreboende

Velfærdsstatens nedbrud kalder det værste frem i svenske bureaukrater

Vi träffar Jan Roostal som hämtade ut sin 97 åriga mamma från äldreboendet när Corona fick boenden att stänga ner. Jan upplevde hur dåligt hans mamma mådde av isoleringen, varför han tog beslutet. Han berättar om resan genom boenden med sin mamma och hur omsorgen för de gamla brister. Vi pratar om ledningsstrukturer som inte fungerar, vilket slår på de boende och anhöriga.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
8 hours ago

Det er en særdeles seværdig dokumentar om Jans mor. På trods af at den har været blæst op på big tech medier.

john M
john M
9 hours ago

vi har et problem, 240.00 enlige m√łdre i Danmark.
DET ER PROBLEMET !””
Som INGEN taler om.
At opvokse uden en far.
99,9 % af d√łds gangen i usa er opvokset uden en fader, hvor er fakta…..’
ingen steder for det er de syge kællinger der har staten som far. (ja ok kællinger, der er trods alt stadig gode kvinder)

TO HUNDREDE OG FYRE TUSINDE ENLIGE KVINDER FORS√ėGERE

HALLO HALLO !

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 minute ago

Samtalet mellan Willgert och Arnstberg är nog det bästa som sänts i etern någonsin.
Hoppas att man f√∂ljer upp det p√• ‚ÄĚRing SwebbTv‚ÄĚ!!!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 hours ago

Tyskerne heller ikke helt uden humor, de mange d√łde etniske tyske, stilles i ligkister ved affalds-containeren, i h√•b om nogen vil afhente, som en fort√¶ller er dette ikke helt lovligt, men hvad skal vi g√łre? Her til morgen et program p√• tysk Tagesschau24, fra plejehjemmet “Lillienheim” i Wolfsburg, en plejer bliver spurgt: ” Er dette ikke som at arbejde i en horrorfilm, at arbejde p√• Lillienheim ? Plejeren nikker bekr√¶ftigende ja! Sj√¶ldent for tysk L√ľgenpresse der her g√•r ret p√• sag, beskriver livet “bag de gr√• mure” sp√łrger journalisten en de indsatte, en √¶ldre tysk dame ” Hvor er dine… Read more »

Last edited 1 hour ago by Jan Ulrik Friis
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x