30
okt
Seneste opdatering: 13/11-20 kl. 1406
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lange tiders mest groteske valgkamp er snart ovre. Det er ikke Trump, der har gjort den grotesk (som danske journalister ihĂŠrdigt har prĂžvet at bilde jer ind,) det er personen Joe Biden, Demokraterne og deres bagmĂŠnd, big tech, big banks og big pharma. Filmen her er ikke ret karrikerende. “Not with a bang or a whisper, but as a sad joke.”

GÄr det att bo kvar i vÄldets Sverige?

At det er kommet sÄ langt, skyldes hovedsageligt svenske medier. De er hovedskyldige i en formentlig kronisk krise, Sverige drÞner ind i i disse Är. I tyve Är har man ikke kunnet fÄ et firelinjers indvandringskrtisk lÊserbrev i en svensk provinsavis. Kun internet slog gradvist hul pÄ en mur af meningscensur, som jeg overvÊret pÄ nÊrt hold i Ärtier, og nu stÄr det arme land med et fait accompli. Demokratiets vigtigste ingrediens, ytringsfriheden, har vÊret suspenderet siden 1996, og er kun gravist ved at vende tilbage. For journalistikkens primÊre opgave er stadig at beskytte magten for fÞlgerne af Ärhundreders vÊrste brÞler.Fem medlemmer af Fria moderata studentförbundets styrelse skriver:

Situationen Àr sÄ allvarlig att en del unga funderar pÄ att flytta frÄn Sverige. Vi har alla haft den diskussionen med vÀnner utanför politiken. SÄklart Àr Sverige pÄ mÄnga stÀllen tryggt, men sanningen Àr att vi hÄller pÄ att tappa kontrollen över kriminaliteten.

Dagens praxis innebĂ€r att fĂ„ utlĂ€ndska medborgare utvisas frĂ„n Sverige, trots att de dömts för allvarlig brottslighet. Av de utlĂ€ndska medborgare som Ă€r folkbokförda i Sverige och döms för mord utvisas 43 procent – inte ens hĂ€lften. För rĂ„n Ă€r motsvarande andel endast 2 procent och för grov misshandel 3 procent. Det mĂ„ste bli lĂ€ttare att utvisa personer som inte Ă€r svenska medborgare och som inte respekterar svensk lag.

Att hÄlla sina medborgare trygga och utkrÀva ansvar frÄn dem som inkrÀktar pÄ andras liv, hÀlsa eller egendom tillhör statens mest centrala uppgift. Detta har försummats. Det Àr dags att sluta dalta med gÀngkriminella. Klippkort borde inte höra hemma inom rÀttsvÀsendet. GÄr det att bo kvar i vÄldets Sverige?

Se ogsÄ HÀr svarar var femte pojke att han rÄnats nyligen

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Odd S. OlavssĂžn
Odd S. OlavssĂžn
9 months ago

Det er nu heller ikke meget lettere at udvise kriminelle muslimer fra Danmark. De behĂžver jo bare at pĂ„stĂ„ at de vil blive forfulgt, eller drĂŠbt, i hjemlandet. SĂ„ hĂŠnger vi pĂ„ dem p.g.a. diverse forĂŠldede ‘konventionerš…

  • VOR HERRE BEVARE OS!
sussebassa
sussebassa
9 months ago

Man kan kjĂžpe fengselsplasser i andre land..feks Polen..hjelper deres Ăžkonomi.
Der er det virkelig fengsel o ikke lyx, o man har de ikke lengre i landet..mye billigere ogsÄ..sÄ hva er problemet.
Foruten at Mette & co aldrig vil gÄ med pÄ det..de har vel stemmerett selv om de er i fengelse..de fleste.
Velgerne er fremdeles viktigest for regjeringer..makta o pengerne.
Gjelder hele Europa..