31
okt
Seneste opdatering: 1/11-20 kl. 0758
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

ForstÄ det nu. Vi er i religionskrig skrev Marie HÞgh i gÄr. PrÊcis, det har intet med ytringsfrihed og karrikaturer at gÞre. Det er islams Êldgamle had og vold mod andre religioner. Havde det ikke vÊret Charlie Hebdo, havde det vÊret noget andet. Vi ser det ogsÄ i Danmark, blot mindre blodigt endnu. Men det kommer, og de skyldige politikere skal ikke ÞnsketÊnke andet. Var de end ikke fÞdt i 1983, vil de ende med en skyld, der er tungere end de har lyst til.  Fader Kakavelakis Flickr.

Sverige/Norge – Europas lĂŠngste landegrĂŠnse

Sverige: En Ăžgende trussel mod Norges sikkerhed og velfĂŠrd

Af: Kent Andersen

(En vigtig artikel jeg desvÊrre ikke nÄr at fÄ fordansket. I mÄ fÄ den pÄ norsk)

For tjue Är siden ville setningen «Sverige er en trussel mot Norge» vÊre en svenskevits. I 2020 vil mange nordmenn umiddelbart forstÄ alvoret, og det sier det meste om den politiske utviklingen i vÄrt langstrakte naboland. Sverige var kanskje verdens fredeligste, beste og mest veldrevne land med sin gode Þkonomi og homogene befolkning. NÄ vet man ikke lenger hvem som bor der, og myndighetene klarer ikke lenger Ä styre samfunnsutviklingen.

30 Är med berikende globalisering og masseinnvandring fra MENA-land har destabilisert bÄde Þkonomien, samfunnet og tryggheten i Sverige. «Slik lever dei der» har blitt til «nÄ lever dei her». «Folkhemmet» preges av at myndighetene har gÄtt fra Ä styre samfunnet mot et «flerkulturelt» paradis til Ä bli hjelpelÞse passasjerer i et frankenstein-samfunnseksperiment styrt av gangster-islam og utenlandske klaner. Dagens Industri sier at Sverige nÄ er i en borgerkrigslignende tilstand:

Svensk migrationspolitik har i kombination med en svag rÀttsstat fungerat som ett drivhus för etniska kriminella nÀtverk, etniska konflikter och internationella brottssyndikat och situationen Àr allvarlig i mÄnga stÀder och bostadsomrÄden. Det smÀller varje dag i ett malande inbördeskrigsliknande tillstÄnd.

Sveriges sammenbrudd skyldes et sammenfall av to umulige samfunnsfenomen

Det er to samfunnsfenomen som sĂŠrlig har bidratt til Sveriges ulykke, og begge skulle i teorien vĂŠre umulige i et demokratisk land:

1: En presse som frivillig gir fra seg sin objektive og kritiske status, og i stedet synker ned i en pĂžl av moralisme samt aktivisme for elitens innvandringspolitikk – en politikk som ellers Ă„penbart fortjener konstant kritisk blikk og nĂ„delĂžs ĂŠrlighet.

2: En befolkning som gjÞres til selvhatende roboter, gjennom konstant propagandapress fra vugge til grav, og i alle kanaler, uten at det forÄrsaker politisk motstand eller folkeopprÞr.

Til sammen har disse to fenomenene lagt grunnlaget for en ny type fĂžydalstat hvor eliten i praksis har avviklet politiske prioriteringer og heller eksperimenterer som de vil med det svenske samfunnet – helt etter innfallsmetoden og kun basert pĂ„ synsing, enten det gjelder innvandring eller klimatiltak.

Svenske borgere ser pĂ„ sin side ut til Ă„ lide av et politisk «Stockholms-syndrom»: De stemmer fortsatt pĂ„ politikerne som har gjort dem til annenrangs borgere uten eget land, henvist til Ă„ betale prisen for galskapen og samtidig si seg fornĂžyd med resultatet 
 ellers! Alle forsker pĂ„ klima, ingen forsker pĂ„ dette fenomenet. DĂ©t er ogsĂ„ et forskningsfelt i seg selv.

Den svenske katastrofen kan nesten ikke overdrives:

Mens den «moralske supermakten» Sverige forsĂžker Ă„ bekjempe narkotikasmugling, har de frivillig blitt menneskesmuglingens viktigste marked i Europa. Og de som smugles, er i stor grad unge menn som ikke kvalifiserer til asyl, men likevel fĂ„r det – noe som har forrykket kjĂžnnsbalansen i Sverige pĂ„ en mĂ„te som truer hele demografien og skaper et samfunn med for lite kvinner i forhold til frustrerte unge menn flasket opp pĂ„ religiĂžs macho-ukultur. Slikt ender aldri godt.

Med pÄ lasset fÞlger den politiske overtroen islam, som med sin sharialov utgjÞr et komplett konkurrerende samfunnssystem til demokratiet. Og to samfunnssystemer kan ikke eksistere i samme land. Ikke uten at det fÞrer til massive konflikter og muligens borgerkrig. Selve definisjonen pÄ en fungerende nasjon med et fungerende samfunn er at folket deler historie og samfunnssystem, om enn ikke samme kultur. Norge har alltid hatt store kulturforskjeller, men vi deler et historisk skjebnefellesskap, og samfunnssystemet har det vÊrt stor enighet om. Og sÄ innfÞrte man islam.

Kriminelle klaner suger Sverige tomt for penger, velferd og velvilje

I et innlegg i Expressen advarer den svenske aktoren Björn Rosenlöf om den Þkonomiske virksomheten til innvandrerklanene. Klanernas ekobrott hotar grunden för vÄr vÀlfÀrd.

Han sier at deres kriminalitet nÄ er sÄ massiv at landets offentlige velferdssystem er i ferd med Ä vakle. OgsÄ denne utviklingen er mer eller mindre ute av kontroll, og utbetalingene har Þkt med over 90 prosent de siste par tiÄr.

Rosenlöf arbeider til daglig som aktor i det svenske rettsvesenet og fÄr mye av denne kriminaliteten presentert i rettssalen. Det Þkende omfanget av organisert Þkonomisk kriminalitet i regi av klanene er et vel sÄ stort problem som den voldskriminaliteten de samme miljÞene utÞver. Og som om ikke dét var ille nok: Kun en brÞkdel av slike saker fÞlges opp av myndighetene. Slik han erfarer det, er denne typen fusk spesielt utbredt innenfor den sektoren som gir ulike typer assistanse i helse- og sosialomsorgen.

Alt dette har skapt en situasjon som Sverige ble grundig advart mot av noen fÄ modige stemmer som nektet Ä bÞye seg for det moralske gruppepresset: En halv million mennesker lever nÄ i svenske omrÄder som preges av bevÊpnede unge menn, eller som Lasse Wierup skriver i sin avslÞrende bok «Gangsterparadiset»:

– År 2020 lever minst en halv miljon svenskar i samhĂ€llen som i hög grad pĂ„verkas av bevĂ€pnade unga mĂ€n. Antalet skottlossningar och sprĂ€ngdĂ„d har nĂ„tt en nivĂ„ som Ă€r unikt inom EU.

For ingen ville lytte til advarslene om at Ä importere MidtÞsten-kaos vil fÞre til MidtÞsten-kaos: Eksplosjoner er nÄ blitt hverdagskost, sier en kvinne i LÀnsmansgÄrden i Göteborg til SVT. Lederartikkelen konkluderer med at «politikken ikke fungerer som leverandÞr av rasjonelle lÞsninger».

Politikken fungerer ikke lenger som leverandĂžr av rasjonelle lĂžsninger

Dette er et horribelt utsagn i et demokratisk samfunn. Årsaken til sammenbruddet er at det i realiteten ikke finnes noen rasjonelle lĂžsninger pĂ„ Sveriges problemer, i hvert fall ikke innenfor normale demokratiske rammer. De gode utveiene er for lengst passert og forkastet.

Alt man stĂ„r igjen med, er fĂžleri, brannslukking og lappesaker, mens den svenske befolkningen tiltagende desperat klamrer seg til en normalitet som ikke lenger finnes. Med pĂ„ lasset fĂžlger en overoptimistisk «wir schaffen das»-holdning: Offentlig ansatte mĂžter ekstreme problemer hver dag, men for Ă„ opprettholde en positiv tone, later man som det er «utfordringer» og lapper i vei for Ă„ dekke over hullene i logikk, effektivitet og ĂŠrlighet – uansett hva det koster. Something‘s got to give.

Alt dette, kombinert med en presse som fungerer som inkvisisjonen mot kjettere, gjÞr at svenske velgere hverken evner, klarer eller Þnsker Ä ta problemene inn over seg. Forbausende mange mener fortsatt at alle kulturer er like, alle mennesker vil det samme, selv om Sverige er beviset for det motsatte. Og for store velgergrupper er fortsatt den svenske kulturen bÄde rasistisk og verdilÞs, og svensker har ingen rett til sitt eget land. Derfor utnevnes de samme farlige politikerne som har skapt problemene til Ä rydde opp i problemene. Og alt svenske velgere fÄr igjen, er mer fornektelse, moralisme og enda mer av den Þdeleggende politikken.

Sverige er i samme dþdsspiral som Frankrike. Og England. Og Tyskland. Og 


Vi vet at Sverige har sluppet inn islamister og kriminelle klaner som infiltrerer staten, politet, militÊret og andre samfunnsviktige funksjoner. Vi vet at Sverige har sluppet inn sharialov, som i praksis gjÞr landet til en apartheidstat. Vi vet at Êresdrap, voldtekter, overgrep, sosial kontroll og ekstremisme florerer. Vi vet at Nigieras «Sorte Þkser» har fÄtt fotfeste i nabolandet vÄrt. Vi vet at etniske, religiÞse og landbaserte kriger og konflikter fra resten av verden er flyttet over til vÄr bakgÄrd. Det har til og med rammet Norge.

Selv om vi er et stykke «bak i lÞypa», fÞres samme globalistiske flerkultur-politikk her til lands, og samme politikk vil til slutt fÄ samme resultat. Alltid. Ingen unntak. Vi ser ingen tegn til kursendring i Norge heller: Den norske pressen pynter flerkultur-bruden hver dag, og underslÄr problemene. For den norske venstresiden er det bedre at biler brenner, kvinner opplever utrygghet og barn blir pakket inn i Êrbare plagg enn Ä innrÞmme at Carl I. Hagen hadde rett allerede pÄ 70-tallet: Flerkultur virker ikke. Og islam er hverken fred eller demokratisk.

Å overlate sitt eget land frivillig til utlendinger, er uten presedens i historien

Ha Ă©n ting klart: MENA-land er ikke mĂžkkasamfunn pĂ„ grunn av luften, demografien eller noe i vannet – eller fordi de er utnyttet, kolonialisert eller utsatt for rasisme. Nei. MENA-land er mĂžkkasamfunn pĂ„ grunn av klankultur og overtro fra oldtiden som holder menneskene fast i steinalderen. Og derfor har mennesker med slike utdaterte samfunnssystemer ingenting Ă„ tilfĂžre moderne, vestlige land. Som advart.

Ingen moderne samfunn har noensinne forsÞkt Ä kombinere masseinnvandring fra slike steinalderland tidligere, i naiv tro pÄ at «alle kulturer er like, og alle mennesker vil det samme». Og derfor har man heller ingen eksempler pÄ hvordan man skal lÞse problemene dette samfunnseksperimentet skaper. Hvordan lÞser man noe sÄnt?

Sverige har pÄ mange mÄter gitt opp

Sverige virker ute av stand til Ä innrÞmme sin egen fiasko. Ingenting tyder pÄ at landet vil endre kurs, og langt mindre innfÞre de knusende tiltakene som er nÞdvendig for Ä bryte den voldsspiralen og samfunnskollapsen Sverige har satt seg selv i gjennom import av ukultur og kriminalitet. Landet har pÄ mange mÄter gitt opp. Hva annet skal svenskene gjÞre?

Macron forsĂžker endelig Ă„ tĂžffe seg mot islam nĂ„ – 30 Ă„r for sent. Men i denne konflikten er det bare Ă©n part som er krigersk, hissig, kamplysten, full av hellig vrede og har hensynslĂžse kriminelle og krigsveteraner pĂ„ sin side, og det er ikke vestlige franskmenn. Islam har autonome kolonier i Frankrike med tusenvis av fotsoldater for Muhammed, og det har Sverige ogsĂ„.

Hva betyr denne galskapen for Norge pÄ lang sikt?

Alle tallene viser samme trend: Sverige utarmes for penger, ressurser, vilje, muligheter og handlingsrom – og forsetter utrolig nok med enda mer av samme feilslĂ„tte innvandringspolitikk som fĂžr. Det innebĂŠrer at det svenske samfunnet kan bryte sammen bĂ„de kulturelt, Ăžkonomisk og juridisk, og da vil to ting skje: Kamper for territorium vil bryte ut. (Som pĂ„ Balkan, som jo var lakmustesten for «flerkultur».) Og folk vil for alvor flykte fra Sverige.

Og hvor flykter folk nÄr deres eget land bryter sammen?

Riktig: De flykter til nabolandet, sÊrlig hvis det er trygghet og penger Ä hente der. Problemet er at millioner av fremmede har kommet til Sverige nettopp for Ä utnytte de Þkonomiske fordelene som fantes der. Hva vil de gjÞre nÄr det ikke er flere penger Ä hente og altfor mange av dem har fÄtt svensk pass?

De kan bare vandre over grensen, bosette seg her uten videre, og utnytte vĂ„rt velferdssystem i stedet. Og derfor er Sverige nĂ„ en eksistensiell trussel mot Norge: Sveriges katastrofale innvandringspolitikk vil til slutt vĂŠre Norges innvandringspolitikk – med mindre vi tar kontroll over en grense som er sĂ„ lang og Ă„pen at den i praksis er ukontrollerbar.

Folket skulle valgt bedre politikere.

5 5 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Odd S. OlavssĂžn
Odd S. OlavssĂžn
10 hours ago

Da jeg selv er nordmand bosiddende i Danmark, har jeg jo bĂ„de tĂŠnkt OG skrevet at bĂ„de Norge og Danmark burde lukke grĂŠnserne til sverige, eller i det mindste have fuld grĂŠnsekontrol fra sverige. Det vil nok blive svĂŠrere i Norge end i Danmark, men der kunne Norge jo bruge lidt af deres oliefond til at financiere grĂŠnsekontrol med. Jo fĂžr jo bedre, for efterhĂ„nden som sverige bliver til en muslimsk ‘failed state’ bliver der tryk pĂ„ grĂŠnserne. Svenskere skal selvfĂžlgelig vĂŠre hjertelig velkomne, men ikke ‘svenskere’!

TrĂŠt
TrĂŠt
9 hours ago

Kun Êgte svenskere, som kan dokumentere at de ikke har stemt pÄ SyvklÞverpartierne. Resten mÄ ligge som de har redt.

Marit Asphaug
Marit Asphaug
4 hours ago

Norges oljefond blir brukt til Ă„ finansiere den muslimske innvandringen. Samt til kriminaliteten disse utĂžver.

Rebekka
Rebekka
13 hours ago

Efter i nogle dage at have fulgt med i norsk presses manglende interesse for Frankrigs situation, tror jeg ikke, at I ska regne med mere end smÄ pip fra den kant. Norge svigtede fÊlt under vor muhammedkrise og vil fortsÊtte med at udskamme alt og alle, der ikke deler begejstringen for den muslimske indvandring. Den borgerlige regering har sÄgar en pakistansk kulturminister.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 hours ago

Et besĂžg i Sverige en fĂžlelse af at vĂŠre tĂŠt pĂ„, at fĂ„ hold pĂ„ noget, der i samme moment er forsvindende langt vĂŠk, for Sverige er ved at lukke og slukke, ved at forsvinde for altid i et islamisk multi-kulti helvede, hysteri i gaderne, knivstikkere og salafisme! Sverige her anno 2020 fĂ„r nakkehĂ„rene at rejser sig, fortidens Sverige virker som den idyl den fredelige sikre verden af tryghed vi nu alle lĂŠnges tilbage til! Denne sommer sad jeg vagt ved et svensk museum at det ikke skulle nedbrĂŠnde, jeg svor at det ikke skulle nedbrĂŠnde i min vagt, imens… Read more »

Last edited 8 hours ago by Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
46 seconds ago
Reply to  steen

Steen det ville ogsÄ vÊre hovedlÞst at rejse ind i Sverige, for allerede ved grÊnsen bliver du mÞdt af islamiske grÊnsevagter, det syntes jeg rÊkker sÄ rigeligt!

Sveriges egen mordstatistik er et falsum, Sveriges islamiske no-go omrÄder har en hÞjere mordrate pr. Indbygger end El Salvador, som officielt har den hÞjeste mordrate pr. Indbygger i verden, men ogsÄ her var Sverige pÄ forkant med situationen ved at forvanske statistikken, i stedet for at end gÞre forsÞget at fÄ mordraten ned, Sverige et land i frit fald!

Nielsen
Nielsen
17 hours ago

“verdens fredeligste, beste og mest veldrevne land” Bob bob bob Kent. Oluf Palme og resten af globalistslĂŠnget har altsĂ„ en del Ă„r pĂ„ bagen. Vi hĂžrer jo ogsĂ„ for tiden om svenske “affĂŠremĂŠnd”,som ikke havde nogen skrupler ved at tjene pĂ„ krigene

Oslo/Norge
Oslo/Norge
15 hours ago
Reply to  Nielsen

Sett fra «medel-Svensons» perspektiv den gang: jeg er sikker pÄ at de aller fleste svensker i f.eks 1970 ville vÊre enige i pÄstanden om at Sverige var (kanskje/mÄske) verdens fredeligste, beste og mest veldrevne land.
Dette totalt uavhengig av hvor mye stÄl og kulelagere tyskerne fikk kjÞpe en generasjon tidligere, og uansett hvilke planer Palme og resten av overklassen hadde for den fremtiden som er blitt vÄr samtid.

Bastardo
Bastardo
8 hours ago

Opsig den Nordiske pasunion. Luk Øresundsbroen. Byg Dannevirke.
OmlĂŠg ulandshjĂŠlpen til repatriering med det gode eller det onde.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 hours ago

https://www.youtube.com/watch?v=2P8-iRFtgw8

”Vi kan inte vĂ€nta pĂ„ att muslimerna dödar oss och sedan uttvisa dom, det Ă€r faktiskt brĂ„ttom nu, eller kanske redan försent?”

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 hour ago

https://www.youtube.com/watch?v=dXWWwJ-y0Jg

Bara försök ta in den hÀr statistiken, Sveriges utanförskapsomrÄden har högre mordtal per capita Àn El Salvador, som har det högsta mordtal per capita i vÀrlden!

Undrar hur lÀnge detta youtube klipp fÄr vara kvar innan youtube censurerar?

Realisten/Morten
Realisten/Morten
3 hours ago

Som jeg tidligere har sagt: kun et kup kan redde det land. Et kup, efterfulgt af udvisninger og omrÄdeopdeling.

Arne Rud
Arne Rud
11 hours ago

Fiskerikontrollen bader og skifter tĂžj fra inderst til yderst ved ankomsten til en fĂždevarevirksomhed.

john M
john M
15 hours ago

ALT for de 1 %% det mÄ stÄ klart for enhver, at det er liberatÊre er fjenden, som kommunister , muslimer.
Nettet strammes, ingen kan ytre sig, hvis de ikke har globlaisternes agenda, kapitalismen trykker penge ud af den blÄ luft.
de 1% …..
Det er nu IKKE demokrati, men KAPAPITAL der regere
NÅR Marie Le Pen kommer til magten , og TRUMP bliver genvalgt, DER starter, som jeg i Ă„revis har advaret om, nĂŠrmest Ă„rtier .
KØB DANSK
BRUG IKKE GOOGLE
STOP FACEBOOK ( haha idiot du kan ikke slette, )
BESKYT dine DATA
idioter

john M
john M
14 hours ago

Den orginale upload , har yt slettet sidste og i august, jeg har den orginale , og jeg har snakket med den russiske kvinde, der lavede video , YT har slettet millioner af uploads det seneste Ă„r
https://www.youtube.com/watch?v=M88xzEhUM9c

Peter Buch
Peter Buch
14 hours ago

Diktatur er udbredt i verden, aktuelt synes det blive normen;
https://www.youtube.com/watch?v=KZzBc3ANuMc&feature=youtu.be

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x