31
okt
Seneste opdatering: 31/10-20 kl. 2021
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Listen to “Nyhetsveckan Special #19 – Rasmus Paludans tyska drama, medlemskapet i AFS” on Spreaker.

Samme med video her.

“Vi er pĂ„ vej mod borgerkrig”

Jihad-ekspert advarer Europa. Stop indvandringen

Af: Øyvind Thuestad

Den palĂŠstinensisk-belgiske jihad-forsker Montasser AlDe’emeh kommer med en dyster advarsel til Europa i et interview med den velrenommerede Hollandske avis De Telegraaf: «Vi er pĂ„ vej mod borgerkrig»/’’We importeren een burgeroorlog’.

AlDe’emeh, som selv er muslim, siger europĂŠiske politikere er naive nĂ„r det gĂŠlder masseimmigration, islam og mislykket integration.

AlDe’emehs advarsel er klar og tydelig: Ved at tillade omfattende indvandring til Europa, risikerer man samtidig at importere borgerkrig. Han anbefaler at stoppe indvandringen for at undgĂ„ en forvĂŠrring af situationen.

AlDe’emeh har en solid baggrund for sine meninger. Han har haft omfattende kontakt med jihadister i Belgien og Holland, han har rejst illegalt sammen med nogen af dem til Syrien i forsknings þjemed, og han har samarbejdet med det belgiske sikkerhedspoliti.

EuropĂŠiske politikere er naive nĂ„r det gĂŠlder indvandring og islam. FĂžrst mĂ„ vi vide hvad vi skal gĂžre med dem som allerede er her, siger AlDe’emeh. Han arbejder ogsĂ„ med skoleelever i Bruxelles, og han siger at bĂžrnene er til stede i Bruxelles rent fysisk, men at de «mentalt lever i middelalderen».

Eleverne lever mellem to forskellige verdener, og sĂžger deres egen identitet. SĂ„ kommer de uundgĂ„eligt i kontakt med radikale islamske ideologier, siger Montasser AlDe’emeh.

AlDe’emeh har skrevet bogen «Dobbeltliv», hvor han forklarer Europas voksende problemer, men ogsĂ„ kommer med forslag til lĂžsninger. Han beskriver livet som informant for sikkerhedspolitiet og hvordan det farlige dobbeltliv gjorde at han endte pĂ„ IS’ dĂždsliste.

AlDe’emeh blev interviewet af Aftenposten i sit hjem i Molenbeek i Bruxelles i november 2015. Der sad han og skrev pĂ„ sin doktorgrad om unge mĂŠnd som drog til Syrien for at gĂ„ i krig – mens politiets anti-terror grupper ledte efter den eneste overlevende terrorist fra Paris, Salah Abdeslam, et stenkast derfra.

Selv om Montasser AlDe’emeh er kritisk overfor Belgiens manglende integration og ikke mindst politiske partier, som bare er interesseret i muslimer som stemmekvĂŠg, sĂ„ mener han at det muslimske miljĂž selv har et meget stort ansvar for at dĂŠmme op for radikaliseringen..

— De muslimske religiĂžse ledere mĂ„ argumentere mod dem, der spreder radikalisering. Ofte hĂžrer du dem sige om IS eller andre grupper: «De er ikke muslimer». Den holdning er dovenskab. Imamerne mĂ„ tage debatten. Det nytter ikke bare at fordĂžmme de unge, som bliver tiltrukket af dette, de mĂ„ argumentere mod deres brug af Koranen og andre tekster, forklarer han.

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
14 hours ago

Den sidste del gĂžr indlĂŠgget komplet ligegyldigt, for det er jo bare endnu en “moderat muslim” som mener at terroristerne har misforstĂ„et koranen, og at lĂžsningen derfor mĂ„ vĂŠre at imamerne lĂŠser op fra side 4 istedet for side 5. Den type kan man jo fodre svin med, hvilket iĂžvrigt ville vĂŠre en mere effektiv lĂžsning. “De spreder radikalisering” siger han. Nej, de spreder islam, og nu beder han om hjĂŠlp fra dem der har at sprede islam som deres jobbeskrivelse?? Ikke at det gĂžr ham til noget sĂŠrligt for det giver vores egne politikere jo milliarder til hvert Ă„r,… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
14 hours ago

https://www.youtube.com/watch?v=SzLksELsiUA EU og MSM prĂŠsenterer konstant denne onde islamistiske immigration i et positivt lys, nu ser vi igen resultatet i Frankrig, ifĂžlge Macron skal denne ondskab: islam permanent vĂŠre en del af fremtidens Frankrig!!!!! Det stĂ„r Macron – EU kommisionens medlemmer helt frit for, de af venstreflĂžjen der Ăžnsker at udforske islam, dyrke volden frit for at rejse til MellemĂžsten og Afrika, istedet inviterer de volden hertil, de er de virkeligt skyldige de politikere der tillod denne vold og terror, og endnu tillader denne massive indvandring har blod pĂ„ hĂŠnderne, udfaldet helt forudsigeligt opskriften pĂ„ borgerkrig, dette sker helt bevidst,… Read more »

Cirkeline
Cirkeline
13 hours ago

“De mĂ„ argumentere ved brug af koranen. .” Det er jo netop den, der er ondets rod, sĂ„ de mĂ„ nok til at argumentere med Bibelen i hĂ„nden: “Elsk din nĂŠste, bed for den, som forfĂžlger dig’, og denne her: “Du mĂ„ ikke slĂ„ ihjel!” Det stĂ„r jo helt modsat i deres sataniske manual! Der opfordres til mord konstant! Som kloge amerikanske youtubere siger: “Prepare for Dark Winter”, og “Brace yourselves”. De venter borgerkrig i USA efter valget, og Europa er ogsĂ„ en sydende kedel, der isĂŠr i Frankrig (bestemt ikke i tĂžsedrengelandet Sverige) vil kunne ende i borgerkrig om… Read more »

Charles
Charles
10 hours ago
Reply to  Cirkeline

Det gĂžr per holbo

Arne Rud
Arne Rud
14 hours ago

De Kulturradikale kĂžber Hus Forbi.

Charles
Charles
11 hours ago
Reply to  Arne Rud

HjemlĂžse bliver de. â˜ș

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 hours ago

Nyt skyderi i Frankrig – en prĂŠst skudt

TV2-News nu.

Charles
Charles
11 hours ago

Stol ALDRIG pĂ„ en muslim. I koranen stĂ„r der ogsĂ„: Muslimen skal indynde sig og sleske, lyve og fĂžre de vandtro bag lyset, indtil Muslimerne er i flertal. Og det er netop det ALLE muslimer gĂžr. Der er nogle der kalder sig muslimer og ikke har lĂŠst eller tror fuldt ud pĂ„ koranen, De er ikke muslimer. For er man muslim sĂ„ er man troende muslim. Det er netop derfor, der IKKE findes Moderate muslimer. Det er hele pakken eller intet.! Uanset hvad Jihad-ekspert en siger, Kommer der borgerkrig. Vi kan ogsĂ„ vende det til, vel at mĂŠrke, hvis alle… Read more »

Arne Rud
Arne Rud
2 hours ago

Islam er en trojansk hest i Lilleasien.

Peter Buch
Peter Buch
2 hours ago

Raymond Ibrahim, a Shillman Fellow at the Freedom Center, was recently in the War Room with Stephen Bannon, discussing blasphemy and beheadings in France. The segment begins around the 51:06 mark below. Check it out:
https://youtu.be/UBtv6LZACiU

Oslo/Norge
Oslo/Norge
11 minutes ago
Reply to  Peter Buch

«This video may be inappropriate for some users»
Hvor lenge har Bannon hatt gift-merke pÄ youtube?

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
3 hours ago

Det er pÄ hÞje tid, at fÄ sat gang i deportationen af muslimer, sÄ Europa igen bliver muslimfrit. NÄr AfD i Tyskland og Marie le pen i Frankrig forhÄbentlig kommer til magten mÄ en endlösung pÄ muslimernes tilstedevÊrelse i Europa blive en realitet.

sussebassa
sussebassa
2 hours ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Ja, og Jimmie Åkesson SD i Sverige.
Muligens Frp i Norge, men hvem i Danmark..forhÄpentligvis Stram Kurs..Rasmus Paludan.
Tror nok de seneste dagene med terroren i Frankrike har fÄtt flere Ä tenke pÄ hvilket parti kan fÄ muslimene helt ut av Europa.
SÄ uten den ville man ikke fÄtt flere som vÄknet opp, og se hva koranen og muslimene egentlig er istand til for Ä utslette oss og prÞve overta Europa med EUs velsignelse.

Charles
Charles
7 hours ago

Der lukkes fortidlig. Man nÄr ikke at komme med nogle ideer. (Den forrige trÄd)

Her er en god een til os vandtro, i Frankrig, Sverige og hele EU.

Lyt og se:
https://youtu.be/FWpsmbkklA4 Hentet
Dhimmi & Jizziya – IslamÂŽs Mafiasmetoder !Beskyttelsespenge! og til ydmygelse af kristne og JĂžder

Peter Buch
Peter Buch
8 hours ago

Det er ikke kun islam der synes man ikke skal respektere andre.
Fra hukommelsen fra Radio Krishna for ikke sÄ lÊnge siden:
“Ingen respekt over for ikke-hengivne”.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
1 hour ago

Man skal godt nok vĂŠre hĂ„rdkogt multikulturalist, hvis man ikke erkender at det er ved at gĂ„ galt! Det har ikke skortet pĂ„ advarsler, men multikulturalisterne har udskammet budbringerne og er kravlet op pĂ„ et moralsk fyrtĂ„rn. Det fyrtĂ„rn er nu ved at vĂŠlte. Alt for fĂ„ har lyttet og alt for fĂ„ lytter stadig ikke. Der er faktisk flere, specielt pĂ„ universiteterne som stadig tror at integration er muligt. De lever i en bobbel, pĂ„ et drĂžmmeslot i en verden hvor lĂžven og lammet gĂ„r fredeligt rundt og grĂŠsser side om side ude pĂ„ marken! Det er ikke gĂ„et… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 hour ago

Hvis i ikke har set eller hĂžrt den,synes jeg Katarina Janouch er en fantastisk klog og intelligent kvinde,som Mikael Wilgert interviewer i Swebb TV

Joan Bennett
Joan Bennett
11 hours ago

Koranen kan tolkes og fÞlges pÄ flere mÄder, lige som de 10 bud og biblen.

Charles
Charles
11 hours ago
Reply to  Joan Bennett

NEJ: Det Argumentet holder ikke se blot Per Holbo pĂ„ Youtube Eks: https://youtu.be/jb1CC53s1ME Hentet Var Isak PĂŠdofil – Muslimers tekstforstĂ„else er helt til rotterne Der er rigtig mange med Per Holbo. I stedet for at skrive link. bruger jeg kun det navn der kĂžn sĂžges pĂ„ inde pĂ„ youtube 01 MUHAMMED DEN PERVERSE PROFET: Del 1 – MUHAMMEDS SEXSLAVER MUHAMMED DEN PERVERSE PROFET Del 1 – MUHAMMEDS 02 MUHAMMED DEN PERVERSE PROFET: Del 2: “SMID TØJET, SPRED BENENE OG TÆNK PÅ ALLAH” 03 MUHAMMED DEN PERVERSE PROFET: Del 3 – MUHAMMED HAVDE SEX MED 9-ÅRIG PIGE 04 MORD OG VOLD… Read more »

Joan Bennett
Joan Bennett
11 hours ago

Koranen kan tolkes og fÞlges pÄ mÄder, lige som de 10 bud og biblen.

Birgitte
Birgitte
10 hours ago
Reply to  Joan Bennett

KĂŠre Joan. Det er rigtigt at man kan tolke og fĂžlge pĂ„ flere mĂ„der. Det er et argument for, at nogle muslimer er fredelige. Men det er ikke et argument for at Koranens budskab er fredeligt. Den oplagte tolkning er, at verden deles op i muslimer mod de vantro, og at muslimer skal kĂŠmpe (herunder militĂŠrt) for at islam skal sejre over al anden religion. Det er nemlig, hvad der stĂ„r, og det er, hvad der passer med den kontekst, som udgĂžres af fortĂŠllingen om Muhammeds liv samt 1400 Ă„rs fortolkning af “lĂŠrde” samt 1400 Ă„rs jihad. Du kan ikke… Read more »

Rune Hansen
Rune Hansen
7 hours ago
Reply to  Joan Bennett

KĂŠre Joan.

Det er rigtigt, at man kan tolke og fÞlge Bibelen pÄ mange mÄder, men det skyldes, at man kan vÊlge at se helt bort fra alle de grimme ting i Det Gamle Testamente ved at erklÊre, at Jesus opfyldt Loven, og at han har slettet vort gÊldsbevis med alle dets bestemmelser imod os ved at nagle det til korset.

Den mulighed har man ikke med Koranen, der er Allahs endelige og ufejlbarlige ord.

sebastian
sebastian
5 hours ago
Reply to  Joan Bennett

Jeg kan forstÄ pÄ dig at du synes Islam er en helt sÊrlig Ändsvag og menneskefjendsk idioti.
Alt er jo Ă„bent for fortolkning right?

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x