13
nov
Seneste opdatering: 13/11-20 kl. 1614
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

hamed-abdel-samad-kbh-26-9-2016-i-32

Av: Christian Skaug  (Abdel Samad i KÞbenhavn, september 2016 © Snaphanen.dk)

Politikerne har tilladt fremvÊksten af ekstrem politisk islam i Europa, og nu vet de ikke hvordan de skal fÄ bugt med monsteret, de selv har skabt, skriver Hamed Abdel-Samad efter islamterroren i Paris, Nice og Wien.

Det er i en artikkel publisert i den egyptiske avisen Al-Maqal og hos det marokkanske nyhedsnetstedet Al-Kanat, som MEMRI har offentliggjort oversatte uddrag fra, at den egyptisk-tyske skribent retter flammende kritik mot europÊiske politikere for deres eftergivenhed og fÞjelighed overfor islam i tolerencens og den kulturelle pluralismes navn.

I Europa anno 2020 er vi altsÄ i den paradoksale situation at en islamkritisk mand med rÞdder i et muslimsk land, som bedre end de fleste europÊere forstÄr hvad der stÄr pÄ spil for vor verdensdel, henvender sig til offentligheden i traditionelt muslimske lande for at vise hvordan Europas sÄrbarhed for islam er et skrÊkeksempel.

Det er bare Frankrigs prÊsident og Østerrikes forbundskansler som vover at kritisere politisk islam og dens anfÞrer, Tyrkiets prÊsident Erdogan, skriver Abdel-Samad. Resultatet er at politisk islam ÞdelÊgger Europa efter fÞrst at have Þdelagt i sine traditionelle nÊromrÄder:

Political Islam, which destroyed the countries of the East and cast them into the darkness of ignorance, fanaticism, and civil and sectarian wars, has infiltrated Europe and is now attempting to impose its laws on the descendants of Voltaire, Immanuel Kant and Mozart.

I dagens Europa trues den som ikke underkaster sig islam:

After threatening to murder Salman Rushdie and murdering the cartoonists and employees at Charlie Hebdo, they have now slaughtered history teacher Samuel Paty on a main street [in a Paris suburb] because he showed his class the Charlie Hebdo cartoons to discuss with his students, both Muslim and non-Muslim, the topic of freedom of expression and its clash with the sentiments of Muslims in France.

Politisk islam er ikke interessert i frihed, skriver Abdel-Samad, bare i at pÄtvinge sine ideer og sin livsstil overalt hvor den fÊrdes. Efter 25 Är i Tyskland, hvor han nu er en kendt islamkritiker, indhentes han af islamismen. Det er ikke lenger muligt for ham at bevÊge sig uden beskyttelse.

Here I am, living in prison in the heart of Europe, fearing for my life every day, because the Islamist monster reached this country [Germany] ahead of me, built its mosques and poisoned the minds of generations of Muslims who came to the West to escape their countries, which political Islam helped to destroy.

Mens han mÄ passe pÄ sig selv seg og frygter for sit liv, gÄr salafister frit og ubekymret rundt og prÊdiker intolerence. SÄledes svigter Europa sin egen historie:

 the continent which paved the way to liberty by criticizing religion and patriarchal authority, [now] allows the Islamic Inquisition to return and rule over the writers, teachers and playwrights on its soil.

Europa har kapituleret for islam, fastslÄr han:

 Europe’s failure in the war against Islamic terror is thus not only a [failure] in the field of security, but is an educational and cultural failure. Europe has surrendered.

Myndigheder i Europa spiller derfor pÄ hold med organiserede islamister:

Instead of closing down the mosques that preach hatred and violence, it asks the Islamic organizations that support Erdoğan and the Muslim Brotherhood to formulate curricula for the Muslim pupils in the German and Austrian schools.

Europa risikerer at blive slugt af krokodillerne, mener artikelforfatteren. Han deler europÊerne ind i tre grupper: venstrefolk med skyldfÞlelse over fortiden, hadefulle hÞyreradikale og indbilt tolerante apatikere i midten som lader de to fÞrstnÊvnte grupper og islam slÄs indbyrdes. Hvordan kan europÊiske politikere omfavne oplysningens fjender? spÞr han sig.

Voltaire and Kant are surely turning over in their graves when they see the politicians in their countries ignoring the proponents of freedom and enlightenment and embracing those who nurse hidden hatred for these values. They surely weep bitter tears at the sight of a beheaded teacher in a pool of his own blood on a Paris street.

Velstand, apati og naivitet bliver Europas bane, mener Abdel-Samad:

Wealth, apathy and a naĂŻve understanding of tolerance have worn down the beautiful and unique continent of Europe, the last oasis of liberty, and it is [now] infiltrated by benighted rightists and besieged by illegal immigration.

Vi mÄ alligevel fortsÊtte kampen mod politisk islam, konkluderer skribenten. I kampen mod det monster som er politiseret religion er, mÄ vi lÊre bÄde af Europas og vor egen historie, formaner han: Kulturer Þdelegges ikke bare av angreb udefra, men ogsÄ nÄr de udhules indenfra, afslutter Abdel-Samad.

Hamed Abdel-Samad, Copenhagen, 26.9.2016

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 hour ago

Det viste sig at venstreflĂžjen ikke havde nogen ideologi, forkastede alt, fornĂŠgtede alt til fordel for islam, ikke for at gĂžre godt, men for at gĂžre ondt!

En rigtig dansker
En rigtig dansker
3 hours ago

Ikke kun overfor islam – men der er sket en begyndende kapitulering overfor kommunismen der har inficeret vores samfund. Langsomt men sikkert forsvinder personlig frihed, privat ejendomsret og den rĂžde stat vil utvivlsomt bruge tvang nĂ„r folket ikke makker ret….Kina model 2.0 er kommer snart pĂ„ det globale plan, hvis vi ikke snart siger fra! Vi befinder os meget tĂŠt pĂ„ at overskride grĂŠnsen, hvor der ikke lĂŠngere er en mulighed for at vende tilbage.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
14 seconds ago

“politisk islam” Ă€r inte i nĂ„gon meningsfull mening skild frĂ„n islam. Den som tror att det Ă€r en viktig distinktion i VĂ€sterlandet, bedrar sig. Samma sak med “islamism”. Det Ă€r islam lik förbannat. Det finns ingen retrĂ€ttlinje mellan islam och “islamism” eller “politisk islam”; det Ă€r antingen eller. Islam hör inte alls hemma i VĂ€sterlandet.

Arne Rud
Arne Rud
1 hour ago

Spejdere er bydrenge og hjemmehjĂŠlpere hos ÆldreSagen, sĂ„ et postorkester er et spejderorkester, der spiller Nissernes Vagtparade ved De gamles Hjem, et politiorkester et spejderorkester, der spiller i en halvleg i IdrĂŠtsparken og et DSB-orkester et jazzorkester som ungdoms- og kluborkester, se og hĂžr Vestre JazzvĂŠrk.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x