17
dec
Seneste opdatering: 17/12-20 kl. 2304
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

af Bitten-Kirsti Nielsen

I den franske netavis Riposte La√Įque kan man l√łbende l√¶se flere artikler, der omhandler “the Great Reset” dvs. den store genstart – eller nulstilling alt efter hvordan man ser p√• det. If√łlge den skal de europ√¶iske regeringsledere f√łlge en bestemt poliltik udstykket af verdens mest indflydelsesrige m√¶nd, som p√• deres √•rlige m√łde i januar i Davos med “Event 201” har varslet en oph√¶velse af den private ejendomsret.

Denne mystiske Great Reset bliver ikke forklaret n√¶rmere for offentligheden, men der vil blive indf√łrt ny teknologi, som foruden at skulle forbedre den √łkonomiske v√¶kst ogs√• skal kunne kontrollere borgerne i mindste detalje.

Det n√¶vnes heller ikke i det tilg√¶ngelige materiale fra disse m√łder, at de super-rige vil forts√¶tte med at v√¶re super-rige, men at de tilsyneladende har brug for at g√łre nye tiltag for at legitimere forsvaret for deres interesser. Desv√¶rre er meget i sagens natur uklart, fordi s√• lidt slipper ud, men genstarten vil ber√łre alt lige fra regeringer, energien, priser p√• f√łdevarer, medicin, boliger, politiet og endda samspil individer imellem.

Men hvad er det for kr√¶fter som presser landene til at adlyde denne s√¶rlige kaste. Vi kender de s√¶dvanlige kommandosm√¶ld fra EU, men som l√¶ser f√•r jeg lyst til at vide mere om disse kr√¶fter uden navn, som altid bliver omtalt som oligarker eller skjulte interesser bag globaliseringen, men som jeg vil omd√łbe til den internationale, anonyme storkapital for at antyde, hvad der henvises til.

Nej, det er ikke konspirationsteorier, men kendsgerninger, vil jeg p√•st√• med Henri Costons fremragende bog i erindring “Les financiers qui m√®nent le monde” (storkapitalen styrer verden), der n√łje beskriver historien om pengenes magt i Europa siden Middelalderen og til i dag.

Frankrig, som Riposte La√Įques artikler hovedsagelig handler om, st√•r nu p√• gr√¶nsen til kaos, hvor franskm√¶ndenes private ejendom if√łlge skribent Martin Moisan er kommet i spil som garant for tilbagebetaling af Frankrigs enorme g√¶ld. Siden 2017, f√łr der p√• det tidspunkt endnu var tale om the Great Reset, foruds√• Think Tank France Strat√©gie allerede en nationalisering af folks faste ejendom, og man kunne dengang allerede se kimen til en af m√•ls√¶tningerne med the Great Reset, skriver Moisan.
Det endelige kaos og de forudgående vilkår for den store nulstilling.

Ideen med kaos f√łr ny verdensorden er ikke ny. Den havde Coudenhove-Kalergi allerede opfundet med sin Kalergi Plan i begyndelsen af 1900-tallet. Ideen er at nedbryde alt (“to racially and culturally destroy the European People”), opl√łse alt for s√• at kunne bygge op igen, som der st√•r.

Massearbejdsl√łshed, nedbrydning af den √łkonomiske k√¶de i landet, de selvst√¶ndige lagt i ruiner, virksomhedslukninger, fattigdom, g√¶lds√¶tning, usikkerhed og kriminalitet som aldrig set f√łr. Og springer vi op til nutiden, ser vi desuden galopperende islamisering, flodb√łlger af indvandrere, etniske minoriteter i krig mod den oprindelige befolkning, separatisme og nedbrydning af v√¶rtslandets kultur. Dertil kommer generel hjernevask og lammelse af befolkningen med chok strategi, der kan lamme samfundet. Dette burde v√¶kke stor bekymring i resten af Europa.

Intet er tilf√¶ldigt, hvilket magtens m√¶nd ikke l√¶ngere fors√łger at skjule: G√¶lds√¶tning, islamisering, ingen landegr√¶nser, farvel til den sidste rest suver√¶nitet, og nu ideen om oph√¶velse af den private ejendomsret. Burde vi danskere egentlig ikke begynde at v√¶re bekymrede? Med en nedbrydning af Frankrig er der √•bnet for the Great Reset, og n√•r f√łrst dominobrikken Frankrig er faldet, f√łlger resten af sig selv

I l√łbet af 2020 har Frankrig bev√¶get sig mod ruin med kaos og fare for et diktatur som eneste udsigt. Det ved Macron, og han ved ogs√•, at dette kaos n√¶ppe kan l√łses ad demokratisk vej. I et interview i Brut (medie) skabte han if√łlge Moisan endda usikkerhed om valget i 2022 af denne grund. Men er det da totalt illusorisk at forvente, at det franske valg i 2022 ikke skulle finde sted, s√•dan som Macron siges at have omtalt? Konsekvensen heraf ville i s√• fald n√¶ppe v√¶re at finde i stemmeurnerne, hvis vi skal tage opr√łrsstemningen i landet alvorligt.

Hvilken fremtid kan vi se frem til? Hvis demonstrationerne i gaderne tager til og bliver voldelige med br√¶ndte biler og rivaliserende grupper, der skyder p√• hinanden, vil demokratiet da overhovedet kunne bringe en l√łsning? Eller vil den vanvittige situation f√łrst skulle en tur omkring et ufredeligt opg√łr, som det varsles i Frankrig, men som kan g√¶lde hele Europa, f√łr alt bliver godt, s√•dan som bla. Martin Moisan ser det for sig?

4.8 5 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 hours ago

De islamiske bes√¶ttelsestyrker st√•r p√• dansk jord som under bes√¶ttelsen i de onde √•r, og danskerne ligesom svenskerne kun til h√•n og latter under verdens h√łjeste skattetryk!!! Hvor mange lig skal der p√• bordet inden det danske folk v√•gner, ( det svenske folk v√•gnede aldrig ) inden der bliver sat et effektivt stop for dette d√łdsensfarlige islamiske vanvid p√• dansk jord, denne leg med D√łden, som nu er sat i system! Mere end nogensinde er der nu brug for en redningsplan for Danmark, folket vores fornemme √¶ldgamle tusin√•rige kultur er nu ved at g√• tabt, at ikke magteliten og storfinansen… Read more »

Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
3 hours ago

Og Facebook, Twitter, Google plus Radio, Tv og aviser, drejer eller fortier, hvad der foreg√•r. Det er m√•ske ikke kun Islam, vi skal frygte, men vores egne stater og hele staben som f√łrst n√¶vnt.
N√•r sande ord, bliver l√łgn er vi ilde ude. Der har vi i vores tilv√¶relse ingenting at l√¶ne os op af. Der er det onde sluppet totalt l√łs p√• menneske som menneske.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 hour ago

Vi har brug for en erkendelse af at intet positivt kan skabes p√• et fundament af l√łgne, relativisme og v√¶rditomhed, man kan ikke v√¶re global og multikulturel sv√¶vende i den bl√• luft, et s√•dant rum er ikke andet end et tomrum! Et varmt et fredeligt samfund f√•r vi hvis vi genfinder kontakten til vore danske r√łdder. Truslen indefra skal tages dybt alvorligt, vi har en regering der fremmer denne mangel p√• sammenh√¶ng og mening, som konsekvent s√łger at undergrave danskheden det danske folk i globaliseringens navn, ved hj√¶lp af en ond islamisk ideologie! √Öbenbart g√•et sport i s√• hurtigt som… Read more »

Jari Norvanto
Jari Norvanto
14 hours ago

Nationalism / konservatism / etnocentrism / kristendom √§r nog den enda r√§ddningen. Men kan den mobiliseras i V√§sterlandet, s√• fyllt av ‘liberalism’, konsumism, atomisering av individerna, oikofobi och glorifieringen av Den Andre – fr√§mlingen – och uppl√∂sningen av alla dygder och introduktionen av subversiv och pervers ‘normativitet’? V√§nstern har verkligen blivit globalimens och kapitalismens nyttiga idiot – kanske har den alltid varit det? Medelklassen – som ska bli medell√∂s – sover vidare.

Arne Rud
Arne Rud
1 minute ago

Xerxes meldte pas til Platon ved Thermopylæ.

Såning
Såning
31 minutes ago

Bilden p√• Macron √§r verkligen sl√•ende. Han har verkligen utseendet som passar honom, och dessutom √§r han en kort liten skit, likt alla de andra som kommit f√∂re honom. “The Great Reset” tolkade jag f√∂rst bara som en √∂nsket√§nkande √•terg√•ng till det “normala” efter Trump, men visst har det en st√∂rre betydelse.

Skåning
Skåning
29 minutes ago
Reply to  S√•ning

Blev fel. Skåning ska det naturligtvis vara.

Santor
Santor
4 hours ago

Et af problemerne er at Vi, “h√łjrefl√łjen”, ikke engang selv kan blive enige om hvilken indsats der skal ydes. P√• venstrefl√łjen er de villige til at absorbere alle t√•belige, og ofte selvimodsigende, ideer og bringe dem ind under deres forst√•elsesramme, jeg t√¶nker p√• islam, p√¶dofili og hele “k√łnsdebatten” som basalt set er i direkte modstrid med en venstreorienteret dagsorden. Det g√łr hele ideologien til et sammensurium af t√•ber der angriber “h√łjrefl√łjen” fra alle vinkler uden i √łvrigt at have andet tilf√¶ldes end – angrebet p√• h√łjrefl√łjen. Det er en genial guerilla taktik n√•r man angriber men som overhovedet ikke kan… Read more »

himlens sendebud
himlens sendebud
5 hours ago

‚ÄėJorden var dengang tomhed og √łde, der var m√łrke over urdybet, og Guds √•nd sv√¶vede over vandene.

Gud sagde: ¬ĽDer skal v√¶re lys!¬ę Og der blev lys.‚Äô

‚ÄėDet, der var, er det samme som det, der kommer,

det, der skete, er det samme som det, der vil ske;

der er intet nyt under solen.’

‚ÄėOg som det var i Noas dage, s√•dan skal det ogs√• v√¶re i Menneskes√łnnens dage…‚Äô

…sommetider vender de tilbage.(Johannes‚Äô √Öbenbaring 9:11)

Arne Rud
Arne Rud
13 hours ago

Den vestjyske Skoleordning havde De bedste Seminarier her til lands, s√• T√łnder og Ribe Konkurrerede om at v√¶re den mest foreningsrige by i forhold til antal af indbyggere; og Esbjerg Aftenseminarium havde for√¶ldre som voksne seminarister med forenings- og erhvervserfaring, hvor hobbyforeninger var h√łjskoler med hjemmeundervisning som mesterl√¶re, – men uden mesterl√¶re ingen raske svende med l√¶rlinge.

Arne Rud
Arne Rud
20 hours ago

Den vestjyske Skoleordning havde De bedste Seminarier her til lands, s√• Tvind endte som banditter i Den mexicanske √ėrken.

Odd S.
Odd S.
10 hours ago
Reply to  Arne Rud

Tvinds stifter og leder, Mogens Amdi Petersen er formentlig en gemen skurk som b√•de har haft fingrene for langt nede i Tvinds kaged√•se, og svindlet det danske skattev√¶sen og dermed tilranet sig millioner af kroner, heraf formentlig 56 mio kr. i undersl√¶b og 62 mio kr. i skattesvig s√• han kan nyde sit ‘otium’ i meget luksuri√łse omgivelser i Mexico. Det skal lige siges at han (Mogens Amdi Petersen) blev frikendt i byretten i Ringk√łbing i 2006, men gik under jorden da anklagemyndigheden ankede dommen til landsretten. Ville en ‘uskyldig’ mand g√• under jorden og forsvinde ud af landet (formentlig… Read more »