27
dec
Seneste opdatering: 28/12-20 kl. 1935
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvem tror du Joe Biden er marionet for?

Med det amerikanska valet avgjort i korridorerna sĂ„ lĂ€r vi inte ha annat att förvĂ€nta oss Ă€n en accelererande begrĂ€nsning av yttrandefriheten i form av fri media. Tiden Ă€r knapp. Inom en snar framtid kommer meddelanden som det hĂ€r inte att nĂ„ fram till mer Ă€n ett litet alibi av befolkningen, allt för att upprĂ€tthĂ„lla illusionen av demokrati. NĂ€sta steg Ă€r att Ă€ven denna kuliss försvinner, d v s dĂ„ man slutar att bry sig om de smĂ„ fickor av motstĂ„nd som Ă€nnu finns kvar. I denna Ledare redogörs i punktform för de sju mest centrala delarna i varje sann oppositions att göra-lista efter ett övertagande. Ingen av dessa punkter finns pĂ„ nĂ„got nuvarande riksdagspartis program. HĂžr ogsĂ„ Ny vaccine farligere end virus. Jeg er to gange blevet tilbudt at indtage den regime– og mediefejrede vaccine, jeg kunne ikke  drĂžmme om det.

Swebbtv: Google Àr inte en pÄlitlig affÀrspartner

Russia could ban Facebook, Twitter, YouTube for ‘censoring’ content

Samtidig som Google med sin nedrige lukning af Swebbtv illustrerer, at EU omrĂ„det ikke lĂŠngere er demokratisk og har en stadig mere krympende ytringsfrihed, forlyder det fra Rusland af alle steder, at russerne agter at skride ind overfor big techs expanderende, politiske censur. VesteuropĂŠiske politikere indvender ikke et kvĂŠk imod cennsuren og lader os overhale indenom af det tidligere Sovjet diktatur. Russia could ban Facebook, Twitter, YouTube for ‘censoring’ content

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
9 hours ago

Google ejer youtube,som er lige til at lukke op og skide i,for at bruge min yndlingskommentators ovre pÄ uriasposten ord. Bitchute er det hurtigst voksende alternativ. Og man kan finde meget af det man leder efter.

Poul
Poul
53 minutes ago

RT (russia today) er ironisk nok et af de mere trovĂŠrdige nyhedsmedier derude, jeg har ofte set nogle reportager de har bragt pĂ„ deres youtube kanal, og det er virkelig tankevĂŠkkende sĂ„ mange ting de bringer som slet ikke nĂŠvnes i europĂŠiske medier. Feks om censuren imod tommy robinson, detaljer om muslimske terrorangreb, (eller bare omtale af dem!) nye lovforslag fra trump, omtale af situationen i sverige med bombeangreb osv der slet ikke nĂŠvnes hos os, og en masse andre ting som ikke er konspirationsteorier men faktuelle oplysninger som forties og ignoreres af “vores” medier. Og alt det gĂžr de,… Read more »

Poul
Poul
49 minutes ago
Reply to  Poul

Nu jeg tÊnker over det sÄ anbefaler youtube mig ikke lÊngere videoer fra deres kanal, hvis den overhovedet eksisterer stadigvÊk? Men spÞrgsmÄlet vi burde stille os selv er ogsÄ hvorfor hÞjreflÞjen (i det her tilfÊlde trump) intet har gjort for at stoppe de totalitÊre tech firmaer, for de der latterlige hÞringer der har vÊret hvor de spÞrger zuckerberg og jack dorsey osv om de selv mener at de har gjort noget galt er jo komplet til grin. Indtil de river roden op fortsÊtter ukrudtet med at vokse.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x