1
jan
Seneste opdatering: 4/1-21 kl. 1255
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“MĂĄngfald” betyder “intet fungerer rigtigt længere”

Det er en klassiker, at svensk handlende sælger deres butikker pĂĄ grund af chikane, angreb og tyverier begĂĄet af “nysvenskere.” Denne ICA- handler (Brugsuddeler) er blevet brandbombet tre gange for nylig, men har ikke helt givet op endnu. Politiet opfordrer ham til at ringe efter  –  politiet. Politiet fungerer heller ikke.

Forfølgelsen af Støjberg – et dårligt tegn

Af: Hans Rustad 

Det handler til syvende og sidst om en krig mod nationen og folket

Når et politisk system retter aggressionen indad mod sine egne, er noget galt. Forfølgelsen af Inger Støjberg er symptomatisk på at det liberale Danmark hader dem, der står op for danske værdier. Støjberg har kun reageret som danskerne forventer at en dansk minister skal: Vi skal ikke godtage sharia på dansk jord.

Men embedsmænd hader politikere, der bryder med den islamofile linje. Den har de ført i mange år og de griber chancen, hvis de kan fælde en minister, der ikke spiller på deres hold.

Det er en magtdemonstration på en sag der er af stor symbolsk betydning: Danskerne vil ikke have at sharia indføres. Men embedsværket kører menneskerettighederne frem – på vegne af piger der er under myndighedsalderen. Det er at vende menneskerettighederne mod sig selv. Men det er jo sådan de er anvendt de senere år. Som våben.

De liberale politikere er så fulde af had mod det nationale Danmark at de gladelig smider Støjberg for ulvene.

Venstre og Jakob Ellemann Jensen påfører det politiske liv ubodelig skade ved at stille sig bag en eventuel rigsretssag.

Processen tærer på kræfterne og slider politikerne op mentalt.

Medierne står som tilskuere eller de slutter sig til heksejagten. Man lader som om der er hold i anklagerne om lovbrud. Men det er kun en ufin anvendelse af lovbestemmelserne. I virkeligheden handler det om knægtelse af en politiker der har forsøgt – om end symbolsk – at yde modstand mod islamiseringen af Danmark.

Vi ser det samme mønster over hele Vesten: Demokraterne, medierne og Big Tech har i fem år ført krig mod Trump med beskidte midler. Deres had er så stort at de var villig til at begå valgsvindel for at vinde. Vestens krise er dybere end nogensinde.

Heksejagten mod Støjberg føjer sig ind i dette mønster.

Det handler til syvende og sidst om en krig mod nationen og folket.

5 8 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 days ago

För att inte tala om DR som tackar, tar emot och kan avleda skandalerna kring Mette Fredericsen minkskandal.
DR redaktionen skulle behöva grovsaneras, MODBYDELIG är ett allt för vänligt ord.
Godt Nyt Ă…r!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 days ago

Folketinget vil nedsætte en rigsret, der uden tvivl ender i frifindelse af Støjberg. Hvem er sĂĄ skurken, nĂĄr Støjberg er uskyldig, Folketinget er skurken ingen tvivl om det en vederstyggelighed, hvor de fleste ville dømmes som landsforrædere dagen de stĂĄr over for en krigsret, straffen for landsforræderi kender vi alle. 2021 George Soros og globalisternes store reset, stormløbet pĂĄ Danmark, der ikke tager hensyn til hverken folket eller nationalstaten, klart at Folketinget nu lugter blod, Folketingets knæfald for EU for islam for konventionerne, danmarkshistoriens største landsforræderi nogensinde! Folketinget øjner nu med George Soros og magtelitens hjælp chancen en gang for… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 days ago

Dette svarer til om næste gang vi hører om Støjberg, at som posekone eller udeligger pĂĄ gaden tigger penge til en bid brød for at overleve dagen, nu vi danske 4 rangs i eget land er intet længere urealistisk, at i undergangen godhedsindustrien omkring Støjberg fester, fejre at disse islamiske lykkeriddere overtog Danmark kvit og frit, voldtog og hærgede landet! Havde Løkke dengang holdt sit løfte til folket om 0 migration, havde alt i dag set mere optimistisk ud, nu gĂĄr Danmark hĂĄnd i hĂĄnd med Sverige imod middelalderlige mellemøstlige tilstande af vold – terror – krig! I virkeligheden er… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
2 days ago

Det er den nationale fløj, der bliver beskyldt for en dĂĄrlig tone i debatten, men aldrig før i Danmarks politiske historie, har man set magen til ætsende had, som den vi ser fra venstrefløjen og liberalisterne lige nu! Der er opbrud i fløjene. Vi har et Socialdemokrati, som i alle tilfælde i tale, er blevet mere nationalt, og som sammen med DF, NB og lidt af LA, er der ved at danne sig en national anti indvandre fløj.Overfor det stĂĄr en international venstrefløj, der sammen med Venstre, Konservative og RV er ved at danne et Globalistisk, multietnisk og multikulturelt fløj!… Read more »

Peter Ă…
Peter Ă…
2 days ago

Danskarna börjar lära sig av Stefaxander Löfvesjenkos sossejunta.

Santor
Santor
2 days ago

En ret nøjagtig beskrivelse af situationen i Danmark lige nu.

Desværre kommer Vi til at se en hel del mere af den slags barbariske metoder fremover. Det siger sig selv at modparten i sådan et angreb får lettere ved at acceptere et tilsvarende angreb engang i fremtiden og på den måde bekæmper Vi Os selv indefra mere end Vi kæmper for et bedre Danmark.

Hvorfor lader Vi idioter og idealister styrer Vores land?

Niels Andersen
Niels Andersen
2 days ago

“De liberale politikere er sĂĄ fulde af had mod det nationale Danmark” Deraf kan kun konkluderes, at Hans Rustad, hvem han end er, bilder sig ind, at der i Danmark foreligger et modsætningsforhold mellem fædrelandskærlighed og individets rettigheder sĂĄsom f.eks. de ærkeliberale ideer om ytringsfrihed, respekt for den personlige ejendomsret og trosfrihed. Det er ikke hver dag, man ser sĂĄdant vrøvl pĂĄ skrift! Inger Støjberg er liberal til fingerspidserne men for folkelig for københavnerne. Personligt bryder jeg mig heller ikke om hendes kagestunts, den slags er uværdigt, og det er mest hendes dannelsesniveau og ligefremme facon, der skiller vandene. Efter… Read more »

Niels Andersen
Niels Andersen
2 days ago
Reply to  Niels Andersen

p.s.

Der er stor mangel på præster i Danmark, det er et fag med ringe appeal til nutidens ungdom og mtdaldrende. Fremover ser det ud til, at folk uden teologisk uddannelse kan blive ansat som præster, sygeplejersker er blevet foreslået til at overtage de ledige embeder. Tænk lidt over det.

Peter Buch
Peter Buch
2 days ago
Reply to  Niels Andersen

Liberale politikere kan synes generelt at være tilhængere af diktatorisk organiserede foreteelser, foreninger som partier, strukturer i praksis i virkelighedens verden. Folk der tidligere har haft sygepleje som erhverv kunne tænkes at blive præster. Var finansieringen af diverse offentlig finansieret en anden end den sædvanlige, var der mĂĄske for mange om buddet. Det kunne tænkes at medføre ansatte i offentlig finansierede erhverv fik nye erhverv. Personlig har jeg heller ikke problemer med at gĂĄ ind for bĂĄde lokalt tilhørsforhold, nationalisme og fri global udøvelse af erhverv. En forklaring kan være jeg har været sammen med mig selv gennem mange ĂĄr,… Read more »

Niels Andersen
Niels Andersen
2 days ago
Reply to  Peter Buch

Tak for svaret, Peter Buch. Ang. Folkekirkens udvikling i retning af en serviceinstitution, hvor ikke-teologer forestĂĄr ritualer ved de store hændelser i livet og hjælper mennesker i sjælelig nød, bliver det ganske interessant at se, hvad der sker. I forvejen har Folkekirken jo forvildet sig ud pĂĄ mange alternative terapeutiske vildveje, og ritualer mĂĄ der i alle tilfælde til, hvis ikke tilværelsen skal forflades totalt. Men at kræve, at ĂĄndelighed nødvendigvis bygger pĂĄ tro pĂĄ kirkens dogmer, er efter min mening at gĂĄ for langt og undervurdere de store oplevelser og velsignelser mange henter i kunsten og naturen. For mig… Read more »

Arne Rud
Arne Rud
2 days ago

Alle millionærer i Amerika er begyndt som avisbude, sĂĄ Kredslægen ved Sydvestjysk Universitetshospital har ogsĂĄ et Hygiejnefakultet, hvor bydrenge, avisbude og bybude modtager undervisning i de almindeligste hygiejneregler, der holder enhver smitte fra døren i coronatider. 
Hobbyklubber og idrætsforeninger har naturligvis bydrenge og bybude til gavn for handicappede og æresmedlemmer i klub eller forening, for det er altid trygt at have besøg af et medlem som curlingspejder fra hobbyklubben.

Arne Rud
Arne Rud
2 days ago

Folk fra Angel hjemførte Jyske Lov og borgerrettigheder fra London Wall, så Sydvestjysk Universitetcenter i Ribe-Esbjerg, ser gerne et juridisk fakultet som en filial af Oxford Universitet.
Tyske og angelsaksiske familielæger er bisiddere ved indlæggelser på hospitaler, så vestjyder studere gerne medicin ved Universitetet i Kiel til gavn for kredslæger, familie- og skolelæger her til lands, hvor skoletandlæger behandler pensionister for paradentose efter almindelig skoletid og skolefysioterapeuter forebygger idræts- og erhvervsskader med træningsprogrammer i hobbyklubber, foreninger og skolegårde som Sankt Georg Gårdens Legecenter for hele familien.

Arne Rud
Arne Rud
2 days ago

Ved letbanen fra Ribe til KFUM’s Soldaterhjem i Oksbøl ser kredslægen gerne et trinbræt ved Haraldsgade ved Sydvestjysk Universitetshospital, hvor parkeringshuset er velbeliggende som hjælpemiddelcentral med udstillinger af handicappede og funktionelt ældrevenlige møbler til gavn for ældrevenlige stuelejligheder i familieopgange i almene boliger med børnefamilier med altan på 1. sal, enlige på anden sal og lærlinge og studerende på kvisten.
.