12
jan
Seneste opdatering: 13/1-21 kl. 1830
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dette er en rigtig skrĂŠmmende udlĂŠgning af USA, der – hvis den er sand – kuldkaster alle teorier om hvad der er forgĂ„et i USA siden valget som er fremlagt af kupmagere og deres medier, og kupmagerne selv som Nancy Pelosi stĂ„r til dĂždsstraf for hĂžjforrĂŠderi.

Verden vil befinde sig i en yderst farlig situation. Den gĂ„r viralt i USA, men er forstĂ„eligt nok komplet fortiet i MSM. McInerney har en lang distingveret karriere og er en gammel mand, men kan man regne med ham? Det diskuterer Document og ankommer til et “ja.” Selve indlĂŠgget starter minut 31:38, og kan hĂžres for sig selv her.

Hedegaard: Velkommen til sandhedens verden

Joe Biden har sagt meget sludder i tidens lþb, men kort fþr det amerikanske présidentvalg kom han uforvarende til at rþbe sine inderste tanker: “Vi vélger sandhed frem for kendsgerninger.”

I den fagre demokratiske verden kan man anfÞre nok sÄ mange fakta og spÞrge nok sÄ meget. Hvis ens kendsgerninger eller tvivl underminerer sandheden, bliver de fejet til til side som anstÞdelige og som anslag mod alt det gode, som gode mennesker betragter som sandt.

Tag f.eks. det nylige amerikanske prÊsidentvalg. Donald Trump mener, at det er forfalsket, men han er en tosse, fuld af lÞgn og kriminel, sÄ der er ingen grund til at hÞre pÄ det, han pÄberÄber sig. Alt, hvad han kommer med, er lÞgn, fordi han er ond. Det er der bred enighed om i bÄde amerikansk og dansk presse. SÄdan har det vÊret, siden han stillede op som prÊsidentkandidat, og sÄdan er det i dag.

Hver aften pĂ„ fjernsynet kan vi hĂžre, at Trump anbefalede sine tilhĂŠngere til at trĂŠnge ind i Capitol for med vold at omstyrte den demokratiske orden. HĂžrer man nĂžje efter, hvad han sagde ved massemĂždet foran Ellipsen ved Det Hvide Hus den 6. januar, fremgĂ„r det, at han opfordrede sine tilhĂŠngere til at gĂ„ ned af Pennsylvania Avenue til parlamentsbygningen, Capitol, for med deres protest at give mod til “vore tapre senatorer”.

“To peacefully and patriotically make your voices heard.” PĂ„ dansk: For fredeligt og patriotisk at lade jeres stemmer hĂžre.

PÄ det danske fjernsyn bliver det til, at Trump ville begÄ voldeligt statskup.

Samme fjernsyn har i Ärevis beskyldt prÊsidenten for at vÊre russisk agent. Det holdt ikke rigtigt, men nu skulle den vÊre god nok: Trump er politisk forbryder, og nu fÄr han straffen. SÄdan er kvaliteten af pressens USA-dÊkning.

Donald Trump er nu pÄ livstid blokeret fra Twitter, hvor han havde 88 millioner fÞlgere, og hÊvntogtet mod hans tilhÊngere og alle, der stillede spÞrgsmÄl ved overklassens og det demokratiske partis verdensforklaring, er nu indledt.

De nÊste fÄ Är vil vise, om det orwellske mÞrke for evigt sÊnker sig.

Men mĂ„ske gĂžr det ikke. Åbenbart har en sinstituttet, Rasmussen, som jeg har fulgt i mange Ă„r, at Trumps tilslutning steg efter stormen pĂ„ Capitol.masse amerikanere en instinktivt fornemmelse af, at noget er helt galt.I hvert fald meddeler meningsmĂ„lingsinstituttet, Rasmussen, som jeg har fulgt i mange Ă„r, at Trumps tilslutning steg efter stormen pĂ„ Capitol.

5 1 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Aase Dunker
Aase Dunker
1 day ago

HvornĂ„r kan vi begynde at IMPEACH alle, der vil tvinge os til kun at SE DERES VEJ og som kun har bragt nyheder, der fĂžrer deres vej. Vi betaler tilmed for det. Er det ikke en skrĂŠkkelig kamp, der nu bliver tydeligere og tydeligere, som er pĂ„begyndt. Skulle ikke almindelige menneskehjerner kunne se, der er mere end en vej. Og er der kun denne ene vej, sĂ„ er det den vej, hvor der vil blive Ăžvet stor modstand mod dem, der holder PILEN. For mange mennesker i verden ser, den er helt gal… og de ser anderledes end dem, der… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 hours ago

Sandsynligvis kommer Trumpmuren nu til salg, Joe Biden har ikke lĂŠngere brug for denne mur som et vĂŠrn imod islam og Ăžvrig kriminalitet, da Joe Biden er en fortaler for islam og kriminalitet! Denne mur prĂŠcist det Danmark nu stĂ„r og mangler, den kunne fungere om opstilles i 4 rĂŠkker ved grĂŠnsen imod Tyskland, med effektiv minering i de 3 rĂŠkker imellem murene, tĂ„rne og laserstrĂ„ler overalt, islam og globalisterne pĂ„ den anden side af muren! Vi har ikke lĂŠngere ytringsfrihed, derfor vil globalisterne stĂ„ pĂ„ den anden side af muren og rĂ„be, de vil henvise til konventionen, at vi… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
21 hours ago

Jeg er ikke i stand til at bedĂžmme rigtigheden i udsagnet. Men det er under alle omstĂŠndigheder interessant:
One valid intelligence source, that monitored the live results of the General Election stated that Trump received 103 million votes and Biden 37 million votes. Trump won all states, except for New York…
https://jessemicheal.biz.page/reviews/Business-QAMZAQ-WZPXEM-Reviews-The_Intrinsic_Truth-The_Truth_Will_Set_You_Free

Peter Buch
Peter Buch
1 day ago

SÄfremt det ikke er sÄ langt fra virkeligheden hvad blandt andet Snowden oplyste om mulighederne for overvÄgning, skulle det vÊre muligt for computereksperter at efterforske en del af kritikpunkterne om hvad der foregik ved prÊsidentvalget.
SpÞrgsmÄlet er nok ikke der er mangel pÄ muligheder for tekniske undersÞgelser. SpÞrgsmÄlet er nok mere om der findes en eneste myndighed, der vil indlede noget der minder om igangsÊttelse af en tilbundsgÄende undersÞgelse..

Margrethe
Margrethe
8 hours ago

Det vĂŠrste er, at danskerne, som de er flest, labber SMS-lortet i sig, som kalve patter kĂžer. Som om, de nĂŠrmest er blevet hĂžje af alle disse lĂžgne. En kollektiv rus. At vĂŠre “sammen” om at hade er jo heller ikke det vĂŠrste. NĂ„r man forsĂžger at lirke lidt ved deres opfattelse, ryger visiret ned. SmĂŠk! siger det og ikke et ord, trĂŠnger igennem. Eller ogsĂ„ hĂžrer de, men lytter ikke. Blikket er tomt. Hvad gĂžr man ved det?

Last edited 8 hours ago by Margrethe
Cat
Cat
14 hours ago

Har ikke rigtigt andre steder at skrive i Danmark, bortset fra til dem, jeg kender. De fleste jeg har kontakt til er ikke rigtig modtagelige for forstyrrende tanker, men jeg hÄber nogen her vil drage nytte af denne advarsel fra Dollar Vigilante

2021 The great reset, lockdowns and censorship
bitchute hash: 9RrikeMwDXGS

Cat
Cat
13 hours ago
Reply to  Cat

Den reference Jeff taler om er muligheden for en sÄkaldt cytokine storm, som er den potentielt dÞdelige overproduktion af cytokine som fÞlge af en betÊndelsestilstand opstÄet nÄr kroppen angriber alle kroppens celler, som efter mRNA-injektionen har omskrevet DNA-et for celledannelsen og nu indkorporeret spikeproteinet direkte i cellerne selv

Cat
Cat
9 hours ago
Reply to  Cat

Her er et link til den originale video:
bitchute: dwMXARMXKJic

Poul
Poul
18 hours ago

“PĂ„ det danske fjernsyn bliver det til, at Trump ville begĂ„ voldeligt statskup.”

Det er faktisk vĂŠrre end det, DR sammenligner direkte trump stĂžtterne med islamisk stat!!! http://www.uriasposten.net/archives/116233

Poul
Poul
18 hours ago
Reply to  Poul

Udover det er listen over venstreflĂžjens angreb pĂ„ kongressen, byerne, og uskyldige civilie som de har slĂ„et ihjel i hundredevis af demonstrationer henover 2020 veldokumenteret, alle andre steder end i de danske medier. Det de trump stĂžtter gjorde i 2-3 timer svarer mĂ„ske til 0,00000000000000000000000000001% af hvad “de gode” har begĂ„et henover de sidste 4 Ă„r, men stadig skal vi hĂžre pĂ„ deres ulidelige moralprĂŠdiken, ogsĂ„ fra statsansatte “neutrale” journalister, som stjĂŠler pengene op af vores lommer for at lyve for os 24/7/365. Det gode ved hele det cirkus er sĂ„ til gengĂŠld at twitter og facebooks aktier styrtblĂžder hĂ„rdere… Read more »

himlens sendebud
himlens sendebud
1 day ago

‘Lad dem vĂŠre, de er blinde vejledere for blinde; og nĂ„r en blind leder en blind, falder de begge i grĂžften…’ For den fuldkomne sandhed erkendes kun i Jesus Kristus. Donald Trump er ogsĂ„ blot en marionet. Ingen bliver noget ved musikken i denne verden, uden ogsĂ„ at tjene den som hersker over denne verden. ‘Stol ikke pĂ„ stormĂŠnd, pĂ„ mennesker, de kan ikke frelse.’ I Time Magazine kan man vidne Trump fremvise sine afgudsbilleder pĂ„ sin bopĂŠl. Dette er ikke et tilfĂŠlde, den slags er krĂŠs for kendere, og intet sker ved tilfĂŠldet. Ligeledes ikke indsvĂŠrgelsen den 9. november… Read more »

Rune Hansen
Rune Hansen
15 hours ago

Trump mener, at valget blev stjÄlet, men det mente Demokraterne jo ogsÄ ved det forrige valg.

Helt frem i maj mĂ„ned skrev Nancy Pelosi: “Our election was hijacked. There is no question. Congress has a duty to #ProtectOurDemocracy & #FollowTheFacts

“Follow the facts” viste sig at vĂŠre falske russiske dossiers og en ĂžrkeslĂžs rigsretssag,.

https://twitter.com/speakerpelosi/status/864522009048494080?lang=en