14
jan
Seneste opdatering: 15/1-21 kl. 1100
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“The future belongs to those who show up for it”

Afrikas befolkningstilvækt resten af dette århundrede, bliver den største i menneskehedens historie. Fra godt 1 milliard mennesker i dag til omkring 4 milliarder. Intet emne er vigtigere for Europas overlevelsesmuligheder, og alligevel er det kronisk underdiskuteret, og EU agerer som om de ikke kender FNs befolkningsprognoser. Denne video er ikke ganske ny, men dens vigtighed gør den selvskreven.

Ezra Levant: The Politics of a Pandemic Moral Panic

Det konservative syn pĂĄ Covid 19

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
23 hours ago

EU’s sekulære og demokratiske retsstater er ved at forsvinde i fanatisk totalitær ideologi, vi kan end ikke længere tale om demokrati! Danmark og demokratiet brød sammen, fordi EU og vores egne folkevalgte ikke længere er med men imod folket! Absurde konventioner der overtrumfer værtsnationens suverænitet pĂĄ bekostning af kriminel islam, alle ved at islam kommer for at overtager nationalstaten Danmark kvit og frit, pĂĄ bekostning af det danske folk, det vi ser nu er en regulær magtovertagelse af vores land, vi forsvinder ud af verdenshistorien, kun en parentes!!! Danmark bliver forarmet og ustabilt, muhamedanerne er ikke import af arbejdskraft, men… Read more »

Cat
Cat
23 hours ago

Vi skal alle forene os imod de skyldige myndigheder, de korrupte partier og valg, , traktaterne, konventionerne, EU og staten generelt. Vi har brug for helt at afvikle staten og stoppe alle disse sindssyge globale politikker, vi er pĂĄlagt, bĂĄndlagt af i nu snart en menneskealder

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
22 hours ago
Reply to  Cat

Hvem af os ville ikke have det meget bedre med os selv, en helt ren samvittighed, velvidende at om ikke en eneste af vores skattekroner indbetalt nogensinde gik til islam ond totalitærideologi, eller anden form for islam relateret virksomhed, som er ensbetydende med en selvdestruktion af Danmark!

Foreslår en skattefritagelse i dette års skattebillet, for de af os der ikke ønsker betale for islam på dansk jord!

En løsning og ondets rod at dags dato helt lukke pengekassen i for islam, alt relateret til islam og fupflygtninge, ellers graver vi som nu vores egen grav!

Cat
Cat
20 hours ago

Vores primære problem er staten og den globale fascisme, kendt under betegnelsen “NWO”. Islam er kun en statist i dette angreb pĂĄ hele menneskeheden. Danmark eksisterer ikke nu. Vi er et besat land. USA er vidst ogsĂĄ faldet d.20.Januar. Angrebet er psykiatrisk og medicinsk og forĂĄrsager vores død

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
19 hours ago
Reply to  Cat

Jeg kom idag til at kikke 1 minuts tid pĂĄ tysk tv ‘Tagesschau 24’ en oversygeplejerske pĂĄ et tysk hospital med coronasyge. Hun og hendes afdeling var forstĂĄeligt nok overbelastet, hun fortalte om rekord mange døde pĂĄ afdelingen! Journalisten spurgte derfor ogsĂĄ om hvor mange pĂĄ hendes afdeling der havde overlevet? Oversygeplejerskens svar “Ingen pĂĄ hendes afdeling havde overlevet!!!  SĂĄdant minder mig om Danmark, den samme inkompetence, 50 ĂĄrs forfejlet migrationspolitik!!! Og spørgsmĂĄlet hvor mange danske der vil overleve denne forfejlede migrationspolitik?  Svaret kender vi allerede: “Ingen vil overleve!” Mit bud alligevel trods alt, at vi danske under 1 %… Read more »

Cat
Cat
16 hours ago

Kommunistisk magtovertagelse af USA:
GOOD NEWS! BUSINESSES, PATRIOTS & LEGISLATORS ARE FIGHTING BACK AGAINST THE TYRANNY! [PART 1: TECH]https://www.youtube.com/watch?v=XLgrU-Sz0WE

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
14 hours ago
Reply to  Cat

Im happy for Trump that he did become all twitter messages back, but on this new ‘gab’ server.

Think more then half of USA then will follow Trump over there on gab.

What a dump a drain from Twitter, to lett Trump go, together with proberly 80.000.000 other followers of Trump from Twitter, who prefer a free speech, without any censorship.

Cat
Cat
1 day ago

For dem der af deres særlige årsager ikke har fulgt infowars og Hr Jones, bør ikke snyde sig for denne episode, særlig relateret til vores demografi
bitchute hash: fmk1qVyf7N8P/

Erling
Erling
12 hours ago

Vi runder 2. millioner kendte dødsfald med Covid-19 pĂĄ trods af massive nedlukninger verden over (GB har i denne uge nu ialt konstateret 100.000 dødsfald) , og det er med sikkerhed slet ikke slut. Der er høj overdødelighed i en række lande og vi er slet ikke sikker pĂĄ at den nuværende vaccine pĂĄ sigt vil sikre os mod nye maligne mutationer (sydafrikansk muation sidste nye skud pĂĄ stammen med muligt ændret respons i vort immunsystem) RNA baseret vaccine har ifølge forskere pĂĄ Panuminstituttet i København endnu tilgode at vise sin stabilitet pĂĄ den lange bane, men det er klart… Read more »