15
jan
Seneste opdatering: 16/1-21 kl. 1912
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

N√§r de gudar som √∂verlevt Ragnar√∂k √•terv√§nder hittar de guldspelpj√§serna fr√•n partiet de spelade innan katastrofen. Och s√• p√•b√∂rjar de ett nytt parti. Denna scen ur V√∂luspa har gett namn till Asle Tojes senaste bok “Gullbrikkespelet ‚Äď et Europa i ruiner” (Dreyers forlag, 2020) som avslutar hans Europatrilogi. I dagens poddavsnitt pratar Asle Toje med Bulletins Ivar Arpi om Europas demografiska f√∂r√§ndringar, varf√∂r klassf√∂rakt pl√∂tsligt blivit rumsrent och hur det nya svenska klansamh√§llet vuxit fram.

Asle Toje er blandt andet medlem af den norske Nobelkomitt√©. Han var i Danmark til TFS’s Thilo Sarrazin-m√łde, og han skrev i 2017 i Weekendavisen om denne blogs svenske kronik√łr gennem otte √•r, Julia Caesar. 220 kronikker blev det til fra 2008 til 2016 med op til 50.000 l√¶sere hver s√łndag. Hun trak et tungt l√¶s, da det var endnu tungere end i dag, og Sveriges sk√¶bne desv√¶rre ogs√• blev afgjort demografisk.

Hedegaard: Hvem vandt i St√łjberg-sagen?

Processen mod Inger St√łjberg markerer Danmarks endelige kn√¶fald for islam

S√• fik de ram p√• St√łjberg

Da det nu st√•r klart, at b√•de Venstre (med enkelte undtagelser) og De Konservative g√•r ind for en rigsretssag mod Inger St√łjberg, er der grund til at erindre, hvad sagen materielt set handler om.

Den handler om b√łrnesex, som det var St√łjbergs ministeransvar at forhindre. At hun m√•ske har lavet fejl, kan ikke overskygge dette faktum.

Folketinget er ikke en domstol. Dets afg√łrelser er politiske, og i en politisk proces er der som hovedregel vindere og tabere. Blandt taberne er Venstre og Konservative, der st√•r tilbage med et blakket omd√łmme. Hvis de nogensinde skulle bryste sig af at forsvare “danske v√¶rdier”, vil det fremkalde hovedrysten i store dele af befolkningen. Socialdemokratiet og venstrefl√łjen kan hovere, men hvor l√¶nge?

Hvordan vil det g√• med deres trov√¶rdighed, hvis de ikke stemmer for en rigsretssag mod Mette Frederiksen, der i mink-sagen √•benlyst handlede uden lovgrundlag? De vil selvf√łlgelig sige, at hun gjorde det i den bedste mening, men gjorde St√łjberg ikke ogs√• det?

St√łjberg-sagens egentlige vindere er imamerne, der er tilh√¶ngere af en ideologi, som forsvarer sex med piger p√• ni. De kan nu gl√¶de sig over, at deres indflydelse er blevet s√• massiv, at danskere tr√¶kker hinanden i retten for at have sat en k√¶p i Muhameds hjul.

P√• vinderholdet er ogs√• de talende klasser og deres medier, hvis hjerter banker for islam, og som i √•revis har luret p√• en chance for at komme af med St√łjberg. Se, hvordan de formeligt savler af skadefryd p√• fjernsynet, mens de bedyrer deres omsorg for retsstaten.

Processen mod Inger St√łjberg kommer til at s√¶tte skel i Danmarks politiske historie, idet den markerer Danmarks endelige kn√¶fald for islam.

4.4 7 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sebastian
Sebastian
1 day ago

En rigsretssag mod Inger St√łjberg vil ikke v√¶re Danmarks endelige kn√¶fald for islam, men folketingets. 
Det bliver f√łrst Danmarks n√•r folketinget efterf√łlgende opn√•r genvalg. 

Anders
Anders
1 day ago

Det nu står klart, at både Venstre (med enkelte undtagelser) og De Konservative, faciliterer pædofili.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 day ago

Uanset Inger St√łjberg er uskyldig.

Konservative og Venstre om de v√¶lger at st√• op for islam og p√¶dofile i en rigsretssag, vil de Konservative og Venstre d√łmme sig selv!

Da vil befolkningen vide hvad vi andre allerede ved, at de Konservative og Venstre ligesom resten af venstrefl√łjen er med islam imod folket!

Vores danske v√¶rdier tr√¶des her under fode, civilisationens frie fald, ingen i sin sunde fornuft vil kaste sig ud i et forsvar af islam og p√¶dofili!!!

Tim Pallis
Tim Pallis
1 day ago

“Danmarks endelige kn√¶fald for islam” er ogs√• Danmarks endelige kn√¶fald for p√¶dofili og indavl. Jeg troede, at det kun var centrum-venstres filosofi at v√¶re bogstavtro jurister, men indser nu, at det ogs√• er centrum-h√łjres filosofi. Hvad er der egentlig tilbage af et sundt medmenneskeligt menneskesyn, som afholder sig fra at idealisere eller juristisere, men blot holder sig til lidt gammeldags konservativ medf√łlelse.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 day ago

Inger St√łjberg: 14. januar 2021 07:34 Facebook “Jeg f√•r ondt i maven og bliver trist, n√•r jeg l√¶ser det her. En pige bliver gift med sin f√¶tter arrangeret af faren. Jeg h√•ber virkelig, at en hver udl√¶ndingeminister – uanset partifarve – ville gribe ind. Jeg greb ind, og jeg ville ikke kunne se selv mig selv i √łjnene, hvis jeg havde undladt at gribe ind den gang i 2016. Barnebrude er et forf√¶rdeligt f√¶nomen, og jeg vil – som jeg ville dengang – g√łre alt, hvad jeg kan, indenfor lovens rammer, for at beskytte pigerne. ” Inger St√łjberg gjorde det… Read more »