4
feb
Seneste opdatering: 7/2-21 kl. 1238
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En skandale: Mange tusinde liv kunne v√¶re reddet hvis skolemedicinen havde sat patienterne f√łrst og anvendt hydroxiklorokin

En hydroxiklorokinbehandling koster kun 2 kroner om ugen. Det er i al korthed big pharmas motiv til at undertrykke denne viden. Vi ved, at Trump¬† ville gribe ind overfor industriens exorbitante avancer. Den beh√łver ikke bekymre sig om indtjeningen nu.

Lars Bern n√¶vner ogs√• Frontline Doctors, som jeg omtalte forleden, og som Googles s√łgninger politiserer st√¶rkt imod. Jeg gentager: Tag D-vitamin, zink, selen og C-vitamin (op til fem gram) pr√¶ventivt og for at mildne Corona, hvis du skulle f√• det.

Jeg l√¶gger denne post p√• Facebook, og de vil s√łrge for, at ingen ser den, for big tech har ingen interesse i at fremme demokrati eller kure, der ikke gavner big pharmas indtjening. (De sidste tyve minutter er en samtale mellem Wilgert og Bern.) Se ogs√• P√• flera arbetsplatser inom hemtj√§nsten vill nio av tio inte vaccinera sig.

Lars Bern förklarar att det finns en viktig medicin skulle ha kunnat rädda många tusen personer från död i Covid-19. Det handlar om hydroxiklorokin, en välkänd medicin som har använts under många år vid behandling av malaria. Den används av miljontals människor i Afrika mot malaria och kostar nästan ingenting och ger vid normal behandling inga speciella biverkningar.

Luai Ahmed: Koranen er en syg og absurd bog

“Sverige er et matriarkat – det er kvinder og deres f√łlelser der styrer alt i dette land. Jeg flygtede fra Yemen for at v√¶re fri – ikke for at komme til en borgerkrig”

Og “svensk massindvandring er naiv og absurd,” der kun er i de rigeste sveskeres interesse. Eks-muslimen Luai Ahmed siger: “Som arab har jag st√∂rre yttrandefrihet √§n svenskarna”. Ahmed, der kom fra Yemen i 2014, er en interessant iagttager i Sverige som homoseksuel og eks-muslim. “Islam er voldelig og vil altid dominere og erobre. Den kan ikke sameksistere med andre religioner.”

Luai Ahmed är flykting från Republiken Jemen som släppt en självbiografi på engelska som handlar om hans första fem år i Sverige. Ahmed berättar i intervjun hur hans politiska intresse uppstod, hur det kom sig att han blev kritisk till politisk islam och hur han upplevde det nya land som han kom till som flykting 2014.

5 3 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
C--
C--
2 days ago

Der er kraftig misinformation i det han siger om hydroxychloroquin, ogs√• – is√¶r p√• svensk – stavet hydroxyklorokin. (Han udtaler det konsekvent forkert som “hydroklorokin”). Dosis ved malariaforebyggelse er s√• lav som 400 mg ugentlig. Ved COVID har man brugt 400-800 mg daglig, eller endda op til 1200 mg. N√•r det bruges mod leddegigt og lupus er dosis 200-400 mg, og s√• skal man g√• til √łjenl√¶gekontrol, da det kan give retinopati (skader p√• nethinden). Der findes ogs√• en stribe andre mulige bivirkninger. Desv√¶rre √łges bivirkningerne kraftigt ved dosis√łgning. Det regnes for et middel med h√łj potentiel giftighed (n√•r man… Read more »

Last edited 2 days ago by C--
Santor
Santor
2 days ago
Reply to  C--

Tak for et informativt indl√¶g ūüôā

Laurids
Laurids
2 days ago
Reply to  C--

C.. Ogs√• tak herfra. Det har skuffet mig, at Swebbtv har ladet Anders Bern g√• s√• langt i sine betragtninger. Mikael Wilgert har haft mange sp√¶ndende g√¶ster, og jeg t√¶nker, at ogs√• de blilver sv√¶rere at f√• fat i, hvis man helt udelader kritik af Bern, der ogs√• flere gange har betegnet frygten for covid-19 som overdrevet. De voldsomt mange d√łdsfald i fx UK, USA, Italien, Spanien, Brasilien og nu ogs√• Portugal fort√¶ller en anden historie, og vi ved fortsat ikke nok om sygdommen og b√łr v√¶re ydmyge. For nu skal vi til at l√¶re at leve permanent med virus’en,… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 days ago

Og selén.

himlens sendebud
himlens sendebud
2 days ago

Det oldgr√¶ske ord PHARMAKEIA betyder gift og er historisk set relateret til heksekunst. Det er ligestillet med afgudsdyrkelse og forbydes ved Guds Ord. At moderne medicin g√•r under denne betegnelse er selvf√łlgelig ikke et tilf√¶lde, men et bevidst vidnesbyrd for dem med et lydh√łrt hjerte og √•bne √łjne. Og s√•dan findes sandheden skjult i mange ord som anvendes den dag i dag. Intet nyt under solen. Herren giver livet, og han tager livet, efter sin viljes forts√¶t. Og ‚ÄėDen, der s√łger at redde sit liv, skal miste det, men den, der mister det, skal vinde det.‚Äô PHARMAKEIA Deception Om de… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
2 days ago

Fuldst√¶ndig korrekt. Psykiatri er samme fupnummer. Psyken henviser til sj√¶len og psykiatri er et angreb p√• psyken, hvor metoderne der anvendes i psykiatrien g√•r ud p√• at nedbryde psyken, hvor ved psykiatrien fremstiller deres egne patienter. Hele corona-svindlen er skabt af psykiatere og g√•r ud p√• at tildele en imagin√¶r “sygdom” til raske mennesker

Cat Girl
Cat Girl
2 days ago

Corona vira er forbundet med influenza og fork√łlelse. De har v√¶ret med os siden menneskets skabelse og der er intet at bekymre sig om, udover det igangv√¶rende globale folkemord via genterapierne, som p√•tvinges befolkningerne, som ikke fatter ret meget af ret meget

Nyheder om den store l√łgnekonspiration:
https://rumble.com/user/HealthImpactNews

Hoved√•rsagen til denne l√łgn er konsolidering af den milit√¶re magt p√• de f√łrende nationer. En redeg√łrelse findes her i en af de mest uploadede videoer p√• bitchute, hvis ikke den mest genuploadede overhovedet:

CATHERINE AUSTIN FITTS | FULL INTERVIEW | PLANET LOCKDOWN
ÔĽŅhttps://www.bitchute.com/video/lf1iYYxarqEg/

Last edited 2 days ago by Cat Girl
Peter Buch
Peter Buch
2 days ago

Da muligheden for at ytre sig er noget begr√¶nset s√łger jeg her at give Laurids et svar, der burde v√¶re sat under en tidligere post: Hitler stod for det nye og moderne, og det blev beundret i hele Europa… skriver Laurids. Ja, hvis demokratiske former ses som for√¶ldede, og u√łnskede. Mord p√• forsvarsl√łse er nu engang moderne. Og beundringsv√¶rdige. Naturligvis. Hvis bek√¶mpelse af rivaler og mord og lignende ses som nyt, moderne og beundringsv√¶rdigt. Det samme for masseudryddelse af fjender, erobring af andre lande og andres v√¶rdier, anvendelse af tvangsarbejdere og omkring 10-11 millioner krigsfanger, Var Hitler repr√¶sentant for det… Read more »

Laurids
Laurids
2 days ago
Reply to  Peter Buch

Her er sandelig slettet meget. Peter Buch. Tak for svaret, men det er ikke mig, du skal rette forargelsen imod, for jeg skrev blot, hvad man kan l√¶se i historieb√łgerne. Jeg tog mit udgangspunkt i den svenske politikers opfordring til den norske Nobelkomit√© om at give Hitler fredsprisen. Dette var i det tidlige for√•r 1939, og Anden Verdenskrig og de r√¶dsler, du henviser til, startede f√łrst i september, da Hitler angreb Polen. Folk vidste ikke, hvad der var p√• vej og heller ikke meget om det, der allerede gik i svang. Som f√łr n√¶vnt blev fredsprisen fra 1939 og nogle… Read more »

C--
C--
2 days ago
Reply to  Laurids

Jeg ved ikke hvad du skrev, det må være i en anden tråd, men jeg kan oplyse at den svenske socialdemokrat Erik Gottfrid Christian Brandt var antifascist. Han foreslog Hitler til Nobels Fredspris i 100 % sarkastisk ærinde. Der kom aldrig nogen officiel nominering af Hitler.

Dette kan man nemt slå op hvis man er interesseret i fakta.

Laurids
Laurids
2 days ago
Reply to  C--

Mine bemærkninger var såmænd ment som et forsvar for Nanna, der er blevet heftigt udraderet og for Brandt, der i en kommentar til det foregående indlæg bringes på banen med forslaget om Hitler og fredsprisen. Som jo Рdet skriver jeg også Рikke blev uddelt.

Peter Buch
Peter Buch
2 days ago
Reply to  Laurids

Massemord blev blot st√łrre senere, erobringer var allerede sket. Massemord var sket allerde inden for√•ret 39. Partimedlemmer, rivaler, modstandere d√łde og f√¶ngsledes.
At svenske politikere ikke aner hvad de udtaler sig om, med evnesvages utallige tilf√¶lde, Rhinlandet, √ėstrig og Tjekkoslovakiet som eksempler i tidsrammen, er n√¶ppe noget nyt.

Nanna
Nanna
2 days ago

Fint, så hopper I vaccinen over, og I indtager jeres kosttilskud. I kan sikkert få fat i noget ulovlig hydroxiklorokin, måske er hashandlerne snart leveringsdygtige.

Cat Girl
Cat Girl
2 days ago
Reply to  Nanna

Må vi virkelig godt få lov af dig? Tusind tak, hvor er du dog storsindet

Peter Buch
Peter Buch
2 days ago
Reply to  Nanna