8
feb
Seneste opdatering: 9/2-21 kl. 0045
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Time: Valget var rigget av en «kabal af mÊgtige mennesker», venstreorienterede TIME Magazine: The Secret History of the Shadow Campaign That Saved the 2020 Election.

HÞr ogsÄ venstreorienterede Tim Pool TIME Claims An Elite Cabal Conspired To Stop Trump From Winning, Manipulating Laws And News.

PĂ„ Mike Lindell’s Censored “Absolute Proof” kan man se dokumentationen for et overvejende kinesisk, massivt hackerangreb pĂ„ det amerikanske valg og dets netforbundne Dominion-maskiner. Der hersker nĂŠppe lĂŠngere tvivl om, at Joe Biden er en illegitim prĂŠsident for andre end ĂžnsketĂŠnkere.

Hedegaard: Institut for Muhamedanske Menneskerettigheder

og dets siamesiske tvilling, Politiken, starter nu en larmende kampagne for at fremskynde Danmarks islamisering.

Problemer er, at antallet af nye statsborgerskaber i 2019 var det laveste i 40 Ă„r, nemlig kun 1.781. Og, skriver Politiken (8.2.): “Den lange vej til at blive dansker er konventionsstridig og gĂžr integrationen svĂŠrere.” Det fastslĂ„r Institut for Menneskerettigheder.

Udsagnet rummer to underforstÄede pÄstande, nemlig at man bliver dansker af at fÄ statsborgerskab, og, for det andet, at der foregÄr en integration. Begge dele er som bekendt blevet modbevist af 40 Ärs erfaringer.

Men Instituttet og Politiken har ret pÄ et vÊsentligt punkt, nemlig at nedgangen i statsborgerskaber gÞr det lidt svÊrere for muslimer at udbrede deres samfundsmodel à la Libanon, bl.a. fordi mennesker uden indfÞdsret ikke kan stemme til folketingsvalgene.

Instituttets budskab rummer en vÊsentlig mangel, nemlig en omtale af danskeres menneskerettigheder. Det gÊlder bl.a. retten til at sige sin mening uden at blive skudt, retten til at kunne gÄ sikkert pÄ gaden og kÞre i tog, retten til at forsvare sit fÊdreland, dets kultur og demokrati og meget andet.

Men det er fuldt forstÄeligt, for Institut for Menneskerettigheder har altid ment, at menneskerettigheder var for fremmede, mens danskere ingen havde.

I mange Ă„r lĂžd det stadige omkvĂŠd, at den og den stramning var “pĂ„ kant med menneskerettighederne” – ligesom det er pĂ„ kant med fĂŠrdselsloven af kĂžre 58 kilometer, nĂ„r fartgrĂŠnsen er 60.

Men nu er Instituttet gÄet over til et mere direkte budskab: Danmarks islamisering er en menneskeret, og det kan kun gÄ for langsomt.

Lars Hedegaard

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
3 years ago

Ang : Hedegaard: Institut for Muhamedanske Menneskerettigheder

SĂ„ er der jo ogsĂ„ den pointe at selvom Vi “kun” fik 1781 nye statsborgere sĂ„ FIK Vi betydelig flere der skulle forsĂžrges af Danskerne. 74.149 for at vĂŠre helt nĂžjagtig, hvis man ellers kan stole pĂ„ statens egne tal.

Hver enkel af dem koster Danskerne et sted mellem 150.000 og 200.000 om Ă„ret alt iberegnet.

Det bliver til Ca 15 milliarder MERE om Äret som Danskerne skal punge ud med. Det er en kontant forringelse af Danskernes rÄdighedsbelÞb pÄ 2.500 pr. Dansker sÄ tak for det til regeringen!

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

Det er efter min opfattelse alt, alt for let at opnÄ dansk statsborgerskab.
Her ses bort fra om man bliver dansk af det.
At vÊre noget ustraffet og bestÄ en prÞve er alt for let for alt for mange.
Mit forslag er maksimalt 9 per Är, der har udfÞrt noget stort for danske eller for Danmark skal kunne fÄ statsborgerskab. FamiljesammenfÞring afskaffes.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Ja, det havde vi aldrig gĂŠttet 🙄 Paludan-sag slut: Psykisk syg blev instrueret https://newsbreak.dk/paludan-sag-slut-psykisk-syg-blev-instrueret/ 8. februar 2021 11:23 | Af: Nicklas Skyum Clausen To mĂŠnd kendes skyldige i forsĂžg pĂ„ grov vold mod Rasmus Paludan To mĂŠnd er mandag kendt skyldige i forsĂžg pĂ„ legemsangreb af sĂŠrlig farlig karakter mod partistifter Rasmus Paludan, men frifindes for drabsforsĂžg. Retssagen er blevet fĂžrt i midlertidige retslokaler pĂ„ Paludan-MĂŒllers Vej i Aarhus N, og har vĂŠret omgĂŠrdet af et massivt sikkerhedsopbud.[!!!] Den ene – en 53-Ă„rig mand – er skyldig i at have forsĂžgt at angribe Paludan med en kniv ved en demonstration… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Det kunne jo vĂŠre sĂŠrdeles interessant at finde ud af, hvilken relation den 41-Ă„rige har til den “psykisk syge” 53-Ă„rige – og isĂŠr hvilken moskĂ© han fĂŠrdes i.

Var attentatforsĂžget pĂ„ Paludan i virkeligheden en bestillingsopgave fra hĂžjere sted? đŸ€”

Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
3 years ago

Kan man lĂŠgge retssag an for for som danskere at miste vores menneskerettigheder?
Er der slet ingen love, der kan beskytte os?

Jari Norvanto
Jari Norvanto
3 years ago

Den lange vej til at blive dansker er konventionsstridig og gĂžr integrationen svĂŠrere.”

  • BakvĂ€nt resonemang, i enlighet med socialistiskt tvĂ€rtomtĂ€nkande? Ordningen bör ju vara att man gör sig förtjĂ€nt av medborgarskapet, genom att göra sig till nytta och visa tacksamhet gentemot folket, nationen och staten som tagit emot dem.
Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Det er vel nok en rigtigt hyggelig og “kulturberigende” halal-fĂŠtter, vi der har fĂ„et pĂ„ besĂžg pĂ„ grund af vore dybt naive, uvidende, handlingslammede og groft uansvarlige vatnissepolitikere, der ikke har skyggen af begreb skabt om, hvem og isĂŠr hvad de bare sĂ„ tanke- og kravelĂžst lukker ind i det engang sĂ„ fredelige og trygge Danmark – uden nogensinde at have spurgt danskerne om tilladelse til dette sociale vanvidseksperiment i fuld skala eller have vĂŠret bare det mindste interesseret i vore meninger og fĂžlelser. 😳 ï»ż LIVE: Terrortiltalt i retten – lavede opskrift pĂ„ bomber https://www.bt.dk/krimi/live-terrortiltalt-i-retten-lavede-opskrift-paa-bomber En 30-Ă„rig terrortiltalt mand… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago

Desvérre er der ca. 75% af dumskerne, der ikke mener at lortet skal smides ud. 🙁

SkÄning
SkÄning
3 years ago

Eftersom den förra trÄden Àr stÀngd, sÄ fÄr jag vÀl frÄga hÀr. Hur Àr situationen med hydroxiklorokin i Danmark? Finns det ett direktiv mot att anvÀnda det Àven dÀr?

ino
ino
3 years ago
Reply to  SkĂ„ning

Nej, det mÄ godt anvendes i Danmark

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x