28
feb
Seneste opdatering: 28/2-21 kl. 1914
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Og deres enorme omkostninger – alene indvandringen koster 300 mia om Ă„ret

Økonomen Jan Tullberg förklarar att klimatfrĂ„gan kan ses som en religiös frĂ„ga. Vi gĂ„r över till att diskutera utmaning nr 2 som handlar om massinvandringen. Tullberg har tidigare rĂ€knat fram att migrationen kostar mer Ă€n 300 miljarder per Ă„r, en kostnad som vĂ€ltras över pĂ„ kommande generationer. Förutom den ekonomiska kostnaden finns det andra mĂ€nskliga kostnader exempelvis de problem som drabbar svenska barn i skolan. – klimaet optager de fĂžrste 30 minutter. Del 2 hĂžres her.

Lars Hedegaard: Venstre og hĂžjre har byttet plads

Et af vore dages mest upĂ„agtede politiske fĂŠnomener er, at det traditionelle venstre og det traditionelle hĂžjre har skiftet plads, nĂ„r vi ser sagen ud fra et klasseperspektiv. I dag er dem, der kalder sig venstre, nĂŠre allierede med de rigeste kapitalistiske monopolforetagender – sĂ„ som Big Tech, Wall Steet, medicinalindustrien m.fl. – mens republikanerne slĂ„s for den lille mand, for arbejderne og mindre nĂŠringsdrivende. Det bliver tydeligt, nĂ„r man lytter til den ene tale efter den anden ved den Ă„rlige CPAC-konference, som i disse dage afholdes i Florida.

HĂžr f.eks. kongresmedlem Matt Gaetz’ passionerede opgĂžr med den korrupte alliance mellem storkapitalen og den demokratisk-ledede regering. LĂŠgger man dertil, at det republikanske parti er forkĂŠmper for ytringsfriheden, som Big Tech, demokraterne og de dominerende medier gĂžr alt for at undertrykke, stĂ„r det klart, at den sĂ„kaldte venstreflĂžj intet har med traditionel venstreorientering at gĂžre, men er blevet et redskab for profitinteresser.

Det er et underligt sammenrend. Hvad skal man kalde fÊnomenet? Hvad vil vÊre passende for et system, der ikke har andre formÄl end at koncentrere rigdommen pÄ stadigt fÊrre hÊnder og undertrykke modstanderne?

Nihilisme mÄske. Men det passer heller ikke, for den herskende klasse har i hvert fald ét mÄl, som den gÞr alt for at opfylde, nemlig penge og magt.

Hvis de rige skal blive rigere, er det kun logisk, at de mÄ gÞre op med alle historisk forankrede vÊrdier og forestillinger.

Det gĂ„r under navnet “cancel culture” – og det kommer snart til Danmark.

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ino
ino
13 hours ago

Sammenrendet af venstreflÞjen, medierne og storkapitalen hedder sÄmÊnd fascisme. Det er rendyrket fascisme og set fÞr i verdenshistorien.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
11 hours ago

Sverige appellerer nu til den sunde fornuft !?!!?!! Sverige der indtil nu i dĂ„rskab i regulĂŠr ondskab har valgt allerlaveste fĂŠllesnĂŠvner, lad os tage Sveriges Rigsdag pĂ„ ordet, nu Sverige stĂ„r i lort til halsen holde op med at grave! Derfor her i vintermĂžrket genopfrisker glade sommerminder fra den svenske rigsdagsĂ„bning, lĂžsningen for Sverige kan ligger i et eneste ord:  ÅTERVANDRING! Intet ondt i Ă„tervandring tvĂŠrtimod sund fornuft, om Sverige vil frelse sit eget det svenske folk fra den visse dĂžd! Alt andet har Sverige prĂžvet tusinde gange om til sin egen undergang, Ă„tervandring er vejen ud af dette islamistiske… Read more »

sussebassa
sussebassa
9 hours ago

Återvandring.,helt enig..og total stopp for videre innvandring.
For Ä iverksette det mÄ Sverige fÄ en annen regjering,,SD M o Kd.
SĂ„ valet i 2022 vil bli Ăždevalet for svenska folket.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
9 hours ago
Reply to  sussebassa

Ja 2022 bliver Þdes valget, valget imellem liv eller dÞd for det svenske folk pÄ svensk jord!

Sverige er i forvejen en islamisk rĂžverhule, en islamisk gavebod!

Hvor kan en etnisk svensk en etnisk dansk efterhĂ„nden flygte til ? 

EU landene et efter et ved at lukke at slukke bag os!

sussebassa
sussebassa
8 hours ago

..flykte til..
Et alternativ er Ä heller sloss..borgerkrig istedenfor Ä levere vÄre land pÄ sÞlvbrett til islam..ondskapens ideologi.
I Sverige har jegere mye vÄpen i hus, sÄ legge oss flate kommer ikke Ä skje.
Ellers kan Norge, FĂŠrĂžyene, Island vĂŠre et alternativ for de som vil flykte, men bare etniske dansk svenske sjelvklart.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
7 hours ago
Reply to  sussebassa

Heldigvis at Norge endnu ikke en del af EU, sÄ findes der alligevel retfÊrdighed til.

I Ăžvrigt forfriskende at hĂžre hvilken kamplyst der er i dig Sussebassa!

Islam ved end ikke hvad de er oppe imod, islam fÞrer en helt systematisk udryddelseskrig rettet imod os (intet hemmeligt i det) kun at Statsmagten tÞver med Äbent at erkende sig vÊre i krig imod islam, hvor mange lig skal der pÄ bordet?

En sÄdan erkendelse fra Statsmagten Sverige sÄvel som Danmark kan vise sig at komme for sent!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
9 hours ago

Hvidheds-vanviddet vil tilsyneladende ingen ende tage 🙄 COCA-COLA FACES BACKLASH OVER SEMINAR ASKING STAFF TO ‘BE LESS WHITE’ The drinks company has been accused of ‘blatant racial discrimination’ https://www.independent.co.uk/life-style/coca-cola-racism-robin-diangelo-coke-b1806122.html Coca-Cola has come under fire from conservative critics, who have accused the drinks brand of reverse racism, after it used a training video that encouraged staff to “try to be less white”. The content of a training session was leaked by a Coca-Cola employee who sent pictures of slides asking white people to be “less ignorant,” and “less oppressive”. One slide in her training session sent to Coca-Cola employees outlined that… Read more »

Normanneren fra Aftenposten
Normanneren fra Aftenposten
10 hours ago

Hurra for Swebbtv. God samtale mellem intelligente mennesker.

***********************

Bvadr for Document./dk og no. Pervers fanebĂŠrer for Norge!

Musen gungrer. Who cares?

Nielsen
Nielsen
8 hours ago

Forskellen mellem Sverige og Danmark er til at fÄ Þje pÄ. Endnu.

John M
John M
19 hours ago

Sverige .. .Sverige .. Sverigestan .
Steen , det er game over for SverigeStan.
Hvad med , at sÊtte focus pÄ Tyskland !
Som er LANGT vĂŠrre , nĂŠrmest i frit fald

Peter Buch
Peter Buch
14 hours ago
Reply to  John M

Hjemmesiden startede som dansk-svensk blogspot sÄ vidt jeg husker.
At du kunne Þnske stÞrre perspektiv pÄ andet er interessant.
Lav venligst en hjemmeside med det Ăžnskede indhold selv.
PÄ forhÄnd tak.

Peter Wang
Peter Wang
12 hours ago
Reply to  John M

Hej Lars!
Har du ikke bemÊrket, at alle revolutioner er standset i det Þjeblik, hvor lederne hatr fÄet fat i pengekassen.
PW

Niels Henriksen
Niels Henriksen
10 hours ago

Vanviddet vil ingen ende tage 🙄 COCA-COLA FACES BACKLASH OVER SEMINAR ASKING STAFF TO ‘BE LESS WHITE’ The drinks company has been accused of ‘blatant racial discrimination’ https://www.independent.co.uk/life-style/coca-cola-racism-robin-diangelo-coke-b1806122.html Coca-Cola has come under fire from conservative critics, who have accused the drinks brand of reverse racism, after it used a training video that encouraged staff to “try to be less white”. The content of a training session was leaked by a Coca-Cola employee who sent pictures of slides asking white people to be “less ignorant,” and “less oppressive”. One slide in her training session sent to Coca-Cola employees outlined that “to be less white”… Read more »