1
mar
Seneste opdatering: 1/3-21 kl. 2347
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Något sker i Sverige. Jag har aldrig sett Jimmie Åkesson så upprörd och klarspråkig som i SVT:s Agenda igår. Han förstår att det är för sent. Han brukar alltid vara lugn i debatter. Ser många på Twitter som ropar i förtvivlan, några ter sig fortfarande hoppfulla. Psykiateren Thomas Jackson

Olof Palmes kaospiloter og feminint selvsving

Jeg kan ikke være uenig med Åkesson. Det eneste der er til diskussion, er graden af ødelæggelse. Sprogbrugen strammer i al fald til, og ødelæggerne – her Sabini fra et forsvindende og skyldigt parti – kan ikke lide den. Andre reagerer ved at sige, at “det ikke er Jimmie Åkessons land.” Andre endnu siger, “jo, vi var her først,” og man skal være blind for ikke at se, hvor det bærer hen. Det er et saftigt skænderi med løfter om evige konflikter.

Når man bygger et nyt tankskib, laver man computermodeller, men når europæere og navnlig svenskere “bygger et nyt samfund,” gør man eksperimentet irreversibelt. Man tager en fiks ide Oluf Palme havde i 1975 ved navn Proposition 1975:26Regeringens proposition om riktlinjer för invandrar- och minoritetspolitiken, der i korthed går ud på at importere flere millioner mennesker der alle skal beholde deres egen kultur, 349 mennesker uden en chance for at overskue den vedtager den, og så kører man løs i 46 år og giver dem alle statsborgerskab, så det er umuligt senere at fortryde ideen.

Måske findes sandslotte kun for at rive ned

Idag står man i et kaos der ikke kan stoppes, hvor man kan spørge: Hvorfor skulle Sverige partout ødelægges? Ingen aner det, alle de grunde der er givet har været rent opspind. Hvis der er et rationale, er der ingen der taler om det. Vi ved kun, at på en generation er landet gået fra fredeligt indtil det kedelige, til at alle river hovedet af hinanden. Sådan pendler vi mellem samler- og spredertider, og der er antagelig intet at gøre ved det. Måske kedede Sverige af 1975 sig bare. Det gør de ikke mere. Måske findes sandslotte kun for at rive ned.

Jeg troede for tyve år siden, man kunne advare, og jeg troede en grundlæggende fornuft trådte ind før eller senere. Jeg er blevet klogere. Læs Tordentale fra Jimmie Åkesson: – Indvandrings­politikken har ødelagt Sverige – Hør eventuelt Frågor till Reinfeldt och Löfven om de är nöjda med situationen de skapat.

“Kunst skal bearbejde pandemier”

»Der er jo også hele den følelsesmæssige bearbejdning« Vor Frue bevares

Jeg har ikke nogen pandemi, “Statens Museum behøver bearbejde for mig.” Har folk (journalister) slet ikke noget åndsliv dateret præ Corona? Kunne de ikke gå til lægen eller lade sig indlægge?

Find mig et radioprogram eller en avisartikel, der ikke handler om Corona, det har været den store kunst i et år, at løbe spidsrod mellem dårligdomme og fornemmelser. Og svenske medier er endnu værre, for et hyperfeminint land – Sverige har verdensrekord – er det mest hypokondre. Hypokondri er omsorg, der er gået amok

Jeg kan ikke anbefale andet end krigs- og actionfilm og klassisk musik. Det har været min basiskost i et år nu, så det er muligt jeg er lidt fejlernæret. Jeg er i al fald blevet skrækkeligt tynd og langhåret. Jeg kan ikke leve af corona alene, og jeg kunne godt lide SMK dengang gourmetrestauranten var en kaffeautomat i kælderen, og min psykiske trivesel var noget, der ragede museet en hatfuld.

Stort museum viser tre udendørs værker om corona: »Der er jo også hele den følelsesmæssige bearbejdning«

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
1 day ago

Sverige står ikke til at redde, det vil ende galt. Vi kan kun håbe, at vi danskere forstå, hvad der gik galt i Sverige og at vi formår at forhindre at vi havner i samme situation!
Sammenbruddet i Sverige kommer efter min vurdering inden for 10 måske 15 år. Ingen ved hvordan sammenbruddet vil se ud, i bedste fald vil landet bare synke ned i fattigdom, i værste fald vil det blive blodigt. Desværre tror jeg det sidste! Problemet er bare at hvis vi venter til sammenbruddet sker i Sverige om 10-15 år, så er det også for sent her!

Cat Girl
Cat Girl
19 hours ago
Reply to  steen

Valgene er for det første kontrollerede af fjenden og udtrykker ikke den egentlige modstand, og for det andet står vi nu med et enormt gennembrud for oppositionsdannelsen imod globalisme, den socialistiske kommunistiske fascistiske verdensdiktaturstat og lige ved kanten af kritisk masse vedrørende opvågning og bevidstgørelse af den store majoritet

Cat Girl
Cat Girl
19 hours ago
Reply to  steen

De nationale partier i folketinget er iøvrigt heller ikke vores allierede. Det har de jo forlængst bevist, og derfor kan de heller ikke samle stemmer, som de dobbeltforrædere de har bevist at være

Last edited 19 hours ago by Cat Girl
Margrethe
Margrethe
23 hours ago

Vi lever i de mest groteske paradoksers tidsalder. Trods de mange og tiltagende forsøg på sensur, har det aldrig været så nemt at hente information om de faktisk forhold i en hvilken som helst jernindustri her på jorden. Men se lige til, hvad de gennemsnitlige danskere ved om, hvad der foregår lige ovre på den anden side af Øresund? Ingenting. De bliver ofte chokeret, når jeg fortæller om Sveriges sande tilstand. Jeg bliver i tiltagende grad enig med Kirkegaard i hans syn på demokratiet. Ikke med Kirkegaards, men med mine egne ord: Demokrati handler om at blive tyranniseret af sine… Read more »

Last edited 23 hours ago by Margrethe
Nielsen
Nielsen
1 day ago

SVT og deres importerede affald har altid ret.

Cat Girl
Cat Girl
22 hours ago

Den sorte racist bør sendes hjem og lære hendes medsøstre i shitholeland-x, alt hvad hun ved om, hvorfor racister smides hjem til deres shitholes

OT – Den særlige tilstand, CS
bitchute hash 3xVmvLpyWB6g

Johannes
Johannes
13 hours ago

Og her gik jeg og troede, at det blev opfattet som rettidig og intelligent omhu at bruge Tor. Vedrørende underholdningen i disse tider findes der videoer på youtube om en ny flot vikingeudstilling på British Museum. Den blev åbnet af dronning Margrethe, der også fletter nogle god bemærkninger ind. Jeg fatter ikke, hvordan dette er forbigået min opmærksomhed indtil forleden. Skelettet til det længste af de hidtil fundne vikingeskibe er opbygget i stål. Det er naturlivis norsk og blev fundet i Roskilde fjord, analyser viser, at det blev bygget i Norge og repareret i Balticum. Så hvorfor lå det tæt… Read more »

john M
john M
1 day ago

liberale SVIN alle er betalt- DANMARK for DANSKE .DS modstand Hvem betalte de skibe med våben… vi ved DE LIBERALE betalte de hvide hjelme / terrorister, men bare en lille notits i msm. VI ved DE LIBERALE støtter TERROR , USA er TERROR staten no1 . 35 dage og den demente har allerede fået frataget “atom våben kufferten” , det er som Danmark . Det bliver mere og mere fjernt fra virkeligheden. Jo mere jeg læser /lytter , aktindsigt jo mere meget mindre er jeg liberal flot EU . det bliver vores totale “endløsnung” mere islam . flere muslimer mere hurtig… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
21 hours ago

**Jeg kan ikke anbefale andet end krigs- og actionfilm og klassisk musik.** Jeg kan anbefale sci-fi serien The Expanse; tydeligvis lavet af ægte nørder, med respekt for de fysiske fundamenter: ingen hyperrumssejlads (handlingen foregår i solstystemet), ingen kunstig tyngdekraft og g-kræfter der kan slå dig ihjel. Hovedpersonen er desværre lidt af en flødebolle, men der er en masse rigtig gode bipersoner, og SJW-temaerne er spillet relativt sotto vocce. De tre første sæsoner udgjorde et helstøbt handlingsforløb – jeg svarer ikke for de efterfølgende afsnit. Det er nok en god ide at finde en kopi med undertekster, for der er ret… Read more »

Last edited 21 hours ago by Felix Krull
Niels Henriksen
Niels Henriksen
13 hours ago

Skal man grine eller græde? 😂

2+2 er ikke altid kun 4. Det kan også være racisme

https://www.berlingske.dk/synspunkter/22-er-ikke-altid-kun-4-det-kan-ogsaa-vaere-racisme

2+2 er ikke altid kun 4. Det kan også være racisme. I USA har antiracistiske aktivister kastet sig over matematikkens påstand om objektivitet og facitlister som et udtryk for racistiske strukturer. Selv Bill Gates Foundation støtter kurset, der skal bane vej for etniske minoriteter ved at rokke ved forestillingen om naturvidenskabernes objektivitet.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
13 hours ago

Når læreren insisterer på, at matematik handler om korrekte svar, er han med til at undertrykke etniske minoriteter.

For reelt set er den resultatorienterede matematiklærer med sit fokus på facit som et kutteklædt klanmedlem med til at fastholde en tradition for hvidt overherredømme.

URSUS
URSUS
1 day ago

Nu råhygges der igen om eget skarpsyn, Sveriges undergang, og de dumme danskere, som intet har forstået, så alt er, som det plejer. Og det skønt guderne må vide, at der i mange år har været kæmpet på mange niveauer imod invandringen. Stakkels modige Jimmie Åkesson, og igen er det en af de efterhånden talrige negresser, som fører sig anklagende frem, mens de holder offerkortet og racismekortet foran sig som skjold. Snart vil de blive hadet, det er allerede på vej, og det er noget nyt. Danmark er ikke USA, og deres opførsel er ikke på sin plads. Norske tilstande… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
1 day ago
Reply to  steen

Bruger jeg Tor kan min ip inden for et minut vise sig være i Baltimore, San Fransisco, London og hvad den nu er. Så ip er nok ikke det bedste værktøj til bestemmelse af hvor personer bag elektronikken er placeret. Tor giver ofte flere tomler op, selv om der kun trykkes een gang.

Peter Buch
Peter Buch
1 day ago
Reply to  Peter Buch

Steen fik lige med et tryk 4 tomler…

URSUS
URSUS
23 hours ago
Reply to  Peter Buch

Peter Buch. Tak, du må være en god kammerat. Jeg har brugt Tor i mere end ti år og været tilfreds med det. Tidligere har jeg som andre oplevet misbrug,men ikke her. Steen må vide, at den slags findes, og jeg forstår ikke, hvad han skal bruge viden om min geografiske placering til. Sidst var jeg i udlandet og i dag i Danmark. Jeg må sige, at Steens reaktion skuffer mig, og han tager fejl., DocTV kan jo bruge mine links, når de arbejder videre med sagen, som i bund og grund handler om det, som Geir Furusæth kalder naivitet.… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
20 hours ago
Reply to  URSUS

Selv tak.
Uden Tor får du kun 1 tommel…

URSUS
URSUS
16 hours ago
Reply to  Peter Buch

Thanks, Pal. Snaphanen holder til i USA og oplyser ikke ejeren. I betragtning af hvad Steen tidligere har skrevet fuldstændig frivilligt, og som jeg kun husker, fordi det ikke umiddelbart gav mening, tror jeg desværre for ham og læserne af hans blog, at hans forhold til Rustad ikke er helt så perifert, som han giver udtryk for. Jeg har udelukkende givet udtryk for danske interesser.

Peter Buch
Peter Buch
23 hours ago
Reply to  steen

Såfremt du ikke lige for nylig har skiftet leverandør- hvorfor/hvordan kunne du blive sigtet og frataget computer mm. i Danmark når domænet er registreret i udlandet og din ip også befinder sig der?
Snaphanen.dk på:
https://www.iplocation.net/who-is-hosting-website

River
River
18 hours ago

Tja, ligesom indvandring handler om noget helt andet end medierne beskriver, sådan handler corona selvfølgelig om et lignende bedrag.
Virus findes ikke. Exosomer er det vigtige begreb.
Første skridt er at vide hvad man snakker om. Selv om det er en ensom affære.
Referencer med Andrew Kaufman.
https://youtu.be/3TWLuo-8H98
https://youtu.be/KGGd7-vvd9Y

Cat Girl
Cat Girl
20 hours ago

OT – Historien om den journalistiske historie (Metajournalistik)
FLASHBACK 2010: ALEX JONES WARNS OF THE COMING GLOBAL PANDEMIC, MANDATORY VACCINES AND BIOMETRIC ID
bitchute hash Nsz5fVWUeGX4