5
mar
Seneste opdatering: 7/3-21 kl. 1805
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Etablissementet: “Angrebet risikerer at blive udnyttet politisk”

Statsmediernes refleksreaktion er den samme forudsigelige denne gang som altid: Én afghaners vold gør alle afghanere urolige for repressalier. Der er bare det ved at, at afghanere (faktisk hazarer, mange har aldrig været i Afghanistan) i Sverige trækker et langt spor af blod efter sig først og fremmest fra mord og voldtægter. Ingrid og Maria remser en del af dem op, afsnittet om Vetlanda-terroren begynder fra minut 32:31.

Jalving-artikel giver ekko i Sverige

Jeg har samlet nogle reaktioner op, der ikke stammer fra magtens medier: Bosse Jonsson: Dette er en lavintensiv borgerkrig. Kent Ekeroth: Etablissemanget låtsas som att de inte har något ansvar för attacken i Vetlanda, Riks: Medias bristfälliga hantering av dådet i Vetlanda og Våldsdådet i Vetlanda har allt med migration att göra, Stefan Löfven!

Et af de bedste var som sædvanligt Mikael Jalvings: Jeg ville ønske, at den progressive ødelæggelse af Sverige bare var en dårlig amerikansk film. Den har givet ekko i Sverige: Danska Jyllands-Posten beskriver Sverige som ”en dålig amerikansk film”

Tamim Sultani skreg “Allahu Akhbar” inden angrebet

Joakim Lamotte har talt med et af ofrene fra Vetlanda

Det var i onsdags som den afghanske medborgaren Tamim Sultani attackerade sju personer i Vetlanda. I inledningsskedet utreddes attacken som misstänkt terrorbrott, vilket senare avskrevs. När polisen fått frågor om saken har man svarat i svepande ordalag och inte givit några konkreta förklaringar. Men nu kan jag avslöja nya omständigheter kring dådet i Vetlanda.

Jag precis gjort en intervju med en av personerna som knivhöggs i Vetlanda. För att inte röja mannens identitet kommer jag inte gå in på detaljer, men mannen är mycket tagen och börjar gråta flera gånger under vårt samtal.

Han vet inte hur han någonsin kommer att kunna våga gå på gator och torg igen, samtidigt som han är tacksam över att han lever. Han uttrycker också missnöje mot våra politiker som, enligt honom, bär ansvar för att ha skapat det här otrygga samhället.

Under samtalet frågar mannen mig flera gånger:

”Hur ska vi göra för att folk skall förstå? Varför blundar politikerna för problemen? Måste de själva råka ut för något innan de tar situationen på allvar?”

Mannen berättar även ingående om hur det gick till när han blev attackerad och det han minns allra tydligast är att Tamim Sultani skrek ”Allahu akbar” innan han högg kniven i honom.

”Allahu Akbar” är arabiska och betyder ”Gud är större” på svenska och är ett vanligt uttryck inom islam. Frasen ”Allahu Akbar” är även vanligt förekommande när terrorister begår islamistiska terrordåd.

Mannen jag intervjuar undrar nu varför man inte utreder det som ett terrorbrott trots att Tamim Sultani skrek “Allahu Akbar” innan han högg ner folk med kniven. Mannen säger även att han har svårt att prata om det som hänt men vill ändå att jag publicerar hans berättelse så att sanningen kommer fram.

Dela gärna detta så att det når så många som möjligt!

fra Lamottes Facebook

Vi skal glemme terroristerne og deres ofre. De er politisk ubekvemme

Det gælder dem allesammen, f.eks. også Maren Ueland og Louise Vesterager Jespersen og jeg kan ikke se at den danske stat har noget andet motiv til at arrestere mig som en farlig terrorist for en petitparagraf, der ikke engang dækker mine handlinger. De har med deres massimport af islam blod på deres hænder i disse år, og de skal ikke nyde noget af at sidde med islams abe en dag.

De ved udmærket at mine og andres oplysninger om de to piger ætser deres skæbne ind i hovedet på folk. Det går ikke ustraffet hen, men mit mål er, at de rigtig skyldige skal straffes. Det lægger jeg ikke skjul på, og således er jeg ærligere end dem. Jeg har iøvrigt fået gode nyheder fra min advokat, så jeg for første gang nu tror på en frifindelse. I de forgangne år har jeg ikke set det som en mulighed.

Læs Vi er blevet som Mellemøsten

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peer Pedersen
Peer Pedersen
5 months ago

Hvorfor er det sådan? Det er ganske enkelt sådan at de røde importerer disse menneske, giver dem svensk pas og stemmeret, plus livslang forsørgelse, bare de stemmer på Socialdemokraterne.
Socialdemokraterne er ikke noget arbejderparti mere, men mere et invandrerparti.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
5 months ago

Politikerklassens majoritet som bjöd in terroristen, har blod på sina händer. Mainstreammedierna är medsvurna, som hetsat, brännmärkt / tystat och bannlyst varje kritisk röst mot folkmordspolitiken

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
5 months ago
Reply to  Jari Norvanto

Ta en funderare över vilka som ligger bakom MSM, alltså ägarna resp ägarnas “ägare”.

MSM är ansvarig för undergrävande av staten i Sverige, där nuvarande röda regering (S/MP/C/L) korrumperar sig. Men de är bara “pinoccios” under ägarnas ägares vilja. De som vill omstörta demokratiska stater och införa kommunistisk diktatur. Nazisternas arvtagare!

Jari Norvanto
Jari Norvanto
5 months ago

Girighet och egenintresse bör nog vägas in i alla maktanalyser – cui bono. Det som är äckligt är hyckleri och förtryck, speciellt bland politiker som förmenta folkvalda i en reprentativ demokrati; deras ansvar kan aldrig bortförklaras.Både du och jag förstår nog att demokratin är skenbar och trolösheten gentemot medborgarna politisk norm.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago

Sandsynligvis har denne knivstikker gjort sig skyldig til noget ulovligt!

Så som at ikke følge Anders Tegnells anmodning om at mindske smitten, holde afstand og god håndhygiejne, ender sikkert i en svensk påtale, at næste gang holde afstand, for at undgå enhver corona smitte risiko!

https://www.youtube.com/watch?v=RPbTs1Qi5Uc

Den Nervøse
Den Nervøse
5 months ago

Det er meget enkelt, det må ikke hedde sig at det er terror, det må heller ikke hedde sig at det er muslimer, det er psykisk syge og det er unge mennesker, alt andet vil åbenbare for befolkningen at vores politikere har begået historiens største fejl – ja ligefrem historiens største forbrydelse!

Anders Chr.
Anders Chr.
5 months ago
Reply to  Den Nervøse

Dine meget feminine indlæg er forudsigelig, og det giver points.

Intet tyder nu på, at for eksempel en stor konservativ avis som Dagens Nyheter, der havde mod til at støtte Danmark under Muhammedkrisen, er en tåbelig avis skrevet af tåber, men den læser Steen vist ikke Afghaneren er fængslet for hele syv mordforsøg, hvad mere kan du ønske dig?

Anders
Anders
5 months ago
Reply to  Anders Chr.

“…hvad mere kan du ønske dig?”

En hård dom for eksempel.
Alternativt kan du flette næbbet.
Så er jeg tilfreds.

Anders Chr.
Anders Chr.
5 months ago
Reply to  steen

Alle? Hvem alle? Jeg har holdt Dagens Nyheter i flere år og er udmærket klar over, at avisen er erklæret liberal, men den har også noget ærkesolidt gammelsvensk over sig, som jeg betragter som konservativt. Borgerlig er måske den bedste betegnelse.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
5 months ago

Om han skrek Allahu akbar, så måste det handla om ‘okänt motiv’, hos en ensam, förvirrad, frustrerad och dåligt mående individ. Om jag har förstått några års massmedialt narrativ korrekt. En uppdaterad utsaga av Röfven gjorde iallafall gällande att invandringen (läs: politiken) inte hade med saken att göra.

John
John
5 months ago

Ifølge min ordbog er terror en handling, der begås for at opnå noget, det være sig politisk, religiøst eller fx i hjemmet. Det handler om at udøve magt under en eller anden form. Man skulle tro, at den definition holdt, hvad enten den begås af en psykisk normal eller unormal person, men så enkelt er det vist ikke. Hvad Steens retssag angår, er det måske første gang, han er sagsøgt. Jeg har prøvet det flere gange og hver gang fundet det meget belastende, selv om der ikke var tvivl om, at den ene af sagsøgerne var alvorligt psykisk syg og… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago

Muslimer og Islam er kun en af strengene vores fjende spiller på. Angrebet er globalt og rettet stift imod hvide mænd og familien og målet er at udrydde os alle, måske beholde børnene. Vi angribes af politikerne, bankerne, politiet, lægerne, universitetsprofessorerne, kvinderne, journalisterne, advokaterne, dommerne, embedsmændene etc osv .. og på alle niveauer og fra alle vinkler. Det er et frontalangreb på hvide mænd

David Icke hævder at fjenden (den internationale kabale) er sabbateans, hvilket giver god mening med den muslimske invasion af Vesten

https://en.wikipedia.org/wiki/Sabbateans

Bastardo
Bastardo
5 months ago

If the establishment does’nt like the term “terror crime” – let’s call it by what it is: “religious crime”.

Hartvig Jensen
Hartvig Jensen
5 months ago

Det har aldrig noget med Islam eller indvandring at gøre; den oplysning har de oprindelige herboende fået fortalt et utal af gange. Så det er jo nok rigtigt. Manden siger jo også selv, han ikke har lavet noget forkert. Ergo må han være uskyldig , som jo også er normalt med de mange andre i samme hændelser.

Charles
Charles
5 months ago

Man er nød til at bevæbne sig efter hånden. Det går ikke ret meget længere. ☻

Hansen
Hansen
5 months ago
Reply to  Charles

Du har ret Charles, men efterhånden skal i ét ord. – Love, Hansen

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago

OT – Demo Kbh d. 20.3
WORLD-WIDE FREEDOM AND DEMOCRACY RALLY!
bitchute hash 7wtZ83K8AVn3

UN ADMITS COVID-19 LOCKDOWNS ARE A SMOKESCREEN FOR GLOBAL GOVERNMENT TAKEOVER – FULL SHOW 3/4/21
bitchute hash eizA0E6UXvlj

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago
Reply to  Cat Girl

Alex afslører bagmanden bag AIDS/HIV 🙂

Last edited 5 months ago by Cat Girl
Cat Girl
Cat Girl
5 months ago

Kan ikke få like-funktionen (thumbs up) til at virke

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago
Reply to  Cat Girl

Edit kommentar virker heller ikke

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago
Reply to  steen

Ville være godt med en view-tæller 🙂 Det er ellers en rigtig god blog. Alle bør sætte en blog op og distribuere links/intro-videos på alle platforme. Det er den eneste måde vi modvirker censur på.

Hansen
Hansen
5 months ago

Hvad er det i Wales?
https://news.sky.com/story/arrests-after-16-year-old-girls-unexplained-death-in-treorchy-12236835
Måske, måske ikke, men ethvert fornuftigt menneske er jo på vagt og ved, hvad truslen er.
PS. Steen, kan du ikke smide den Cat Girl ud. Hun kan jage sine mus andre steder.
Lidt censur som på document.no er ikke af det onde.
Lad ikke dig blog blive svinet til med dumheder.
Der er nogen derude, der forsøger på det.

Anders Chr.
Anders Chr.
5 months ago
Reply to  Hansen

Cat Girl er sikkert en mand med rødder i Mellemøsten eller Afrika og fylder det meste af kommentatorsporet med svinske link. De virkelige fjender er de få intelligente, som forvilder sig herind, og som Steen sletter eller anbringer nederst som uønskede.