7
mar
Seneste opdatering: 9/3-21 kl. 1640
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lamotte: Polisen förhörde inte brottsoffret om ”Allahu Akbar” förrän tre dagar efter. Se også Ledaren nr 45 – Vetlanda – rätten att känna vrede och utkräva ansvar


Vi er blevet som Mellemøsten

Af: Hans Rustad 

Humaniteten udvides til også at gælde vore mordere

Den norsk-irakiske forfatter Walid al-Kubaisi (1958 – 2018) beskrev Mellemøsten i en episode fra Libanon: Et torv med handlende. En bil kommer kørende, og der skydes mod politiet. Kaos og blod. Der går et stykke tid. De døde og sårede er kørt bort, og blodet er spulet væk. Boderne er på plads igen. Handelen kan genoptages. Det er som om ingenting er hændt. På overfladen.

Sådan dækkes terror i vore lande. De vil, at vi skal glemme. Lægge en hånd over øjnene, så vi ikke skal se. Ikke huske. Men vi har set billederne lidt for mange gange til at glemme.

14. juli i fjor blev den 54 år gamle Marianne Haugen stukket ihjel med kniv, da hun sad i en bil og ventede på datteren ved bussterminalen i Sarpsborg i Norge. NRK og NTB oplyser at den tiltalte mand er en 32 år gammel norsk statsborger med somalisk baggrund.

Sarpsborg tingsret forbød offentlig gjengivelse av gjerningsmannens navn i sin kendelse om fængsling, men Documents journalist Øyvind Thuestad fik, med støtte af Redaktørforeningen, medhold til gengivelse da han anket saken til Borgarting Lagmannsrett.

Den tiltalte, Hussein Abikar Haji Abdulkadir, havde ingen relation til Marianne Haugen. Anklagemyndigheden beder om at manden underlægges tvungent psykiatrisk anbringelse. Hussein Abikar Haji Abdulkadir er tiltalt for drapet på Marianne Haugen

Noget ikke er som det skal være

Vi skal affinde os med at knivdesperadoerne er «gale», men der er noget som ikke stemmer. Der synes at være en stor villighed til at bruge psykiatriske diagnoser. Men ingen spørger: Hvorfor er de gale? Har det noget med deres tro at gøre?

Mediernes mørklægning er med til at øge følelsen af at noget ikke er som det skal være. Det gør at almindelige folk ikke føler sig trygge når medier og politikere fejrer at der kommer familier hertil fra Moria-lejren, som vi får at vide er stærkt traumatiserede. Norge er ikke noget let samfund at komme til for mennesker fra Mellemøsten. For nogen bidrager kulturforskelle og religion til at de «tipper over».

Vi husker knivdesperadoen på sporvognen ved Bislett i Oslo, der gik løs i en sporvogn med en stor Bowie-kniv. Der har været mange. Men medierne «husker ikke» og stiller ikke de oplagte spørgsmål: Hvad med alle dem, som traumatiseres af mødet med disse terrorister? Tæller dét ikke? De får et psykiatri-stempel, og dermed er sagen afsluttet. Er den dét?

Vi må have lov til at spørge: Hvor mange skal lemlæstes eller dø?

Vi mærker et helt klart et pres fra myndighederne om at vi skal godtage, at folk med jævne mellemrum stikkes ned. Politi og medier bidrager til at dysse det ned. Dét er det værste de gør. De bekræfter folks fornemmelser af at ting ikke er som de skal være.

For to år siden var det en ansat i en Kiwi-butik i Møllergata i Oslo som fik sit liv dramatisk ændret:

Manden, som knivstak og kritisk sårede en kvinde i en Kiwi-butik i Oslo centrum torsdag, kommer fra den russiske republik Basjkortostan og knyttes til ekstrem islamisme. Angrebet efterforskes som terror, fremgår det af politiets pressekonference fredag eftermiddag.

Men så gik der en tid, forklaringerne ændrede sig, og pludselig var det ikke terror, men psykiatri det handlede om. Der også.

Der har været så mange sådanne hændelser, at man skulle tro medierne havde dem liggende i en databank og bare kunne opdatere den hver gang der skete noget. Det kan se ud til at Document-Snaphanen selv må påtage sig jobbet, for det er vigtigt at huske.

Hvem kan glemme Håvard Pedersen?

Det var den 18 år gamle Håvard Pedersen fra Vadsø som blev dræbt med kniv på Coop Byggmix-butikken i byen lørdag aften.

Håvard Pedersen var aktiv i idrætsmiljøet i Vadsø og var i år færdig med en videregående uddannelse, skriver iFinnmark. Det var en så utrolig flot ung mand! Dette er bare så forfærdeligt, forfærdeligt trist, siger borgmester Hans-Jacob Bønå i Vadsø. Knivdrept på jobb: Håvard Pedersen blev 18 år

Gerningsmanden er glemt.

Det offentlige Norge vil viske minderne bort. Samme skæbne ramte Maren Ueland og Louise Vesterager Jespersen i Atlasbjergene i Marokko. Hvis man indfører en psykiatrisk exit for alle muslimer med psykiske problemer, vil ingen blive fundet skyldig. Det er dertil vi er kommet.

Det er også det, som fører frem til at IS-kvinden i Oslo tingsret kan påberåbe sig, at hun bare lavede mad og fødte børn. Rigtignok var hun begejstret for jihad da hun drog afsted, men dengang var hun ung og uerfaren. Tvivlen skal komme tiltalte til gode. Er det ikke sådan, det er?

Den som leder efter bortforklaringer og formildende omstændigheder, vil altid finde dem.

Det er som om verden er vendt på hovedet og det er os, der er de skyldige eller ikke fortjener at blive forsvaret. Humaniteten udvides til også at gælde vore mordere.

Steen Raaschou, Kim Møller og Uwe Max Jensen skal bruges til at beskytte jihadisterne

Det er som at slette mindet, viske tavlen ren for de dødes og de traumatiserede navne.

Noget er helt sygt. Vi skal huske, hvert eneste navn, på både ofre og gerningsmænd.

Hvis ikke, er vi ikke længere et civiliseret samfund. Da er vi på vej til at blive som Libanon.

Og hvis du synes det er en hård påstand: I Danmark er Steen Raaschou, Kim Møller og Uwe Max Jensen sigtet for at have publiceret billeder af terrorofre. Jihadisterne skal beskyttes.

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
4 months ago

“Men ingen spørger: Hvorfor er de gale? Har det noget med deres tro at gøre?”

Det er det samme med “de udsatte områder” i danmark. Ikke en eneste journalist har nogensinde spurgt dem der bruger det udtryk, hvad de områder egentlig er udsat for..

Politikerne er dog alligevel altid helt sikre på løsningen: Flere af danskernes penge.

De må tro at vi er idioter, og det samme gør jeg.

Margrethe
Margrethe
4 months ago
Reply to  Poul

Ak ja. Nu fik jeg mail fra en, jeg (det er da en trøst) kun kender perifert. Hun var så glad over, at en eller anden neger, med et rengøringsjob her i landet, endelig vil få sin kone og børn bragt herop. Men ak! Han manglede en trailer til deres møbler, som de i øvrigt heller ikke havde nogen af, så hvis der var nogen på mailinglisten, der havde møbler til overs og en trailer til låns – så vidste hun, at “han ville blive glad!” Ja, det tror jeg på. Jeg fik lyst til at svare tilbage, at med… Read more »

Poul
Poul
4 months ago
Reply to  Margrethe

Og ved at du undlod at svare, lod du personen blive i den tro at hun gjorde noget godt. Det er det første og største problem af dem alle.

Margrethe
Margrethe
4 months ago
Reply to  Poul

Det er så der, du tager fejl. Jeg har efterhånden en del års erfaring i forsøget på at tale til folks fornuft ude i virkelighedens verden, med fakta og rædselsvækkende fremskrivninger, og jeg har ikke forstået, hvorfor det har slået fejl. Det forstår jeg nu Det er præcis samme grund, som også ligger bag, at Stram Kurs ikke fik 60 procent af stemmerne. Alle kan jo se og høre udviklingen med deres egne øjne og ører. Som én engang sagde ” jeg foretrækker at være naiv, frem for at være et dumt svin!”, som svar på min påstand om den… Read more »

Poul
Poul
4 months ago
Reply to  Margrethe

Du misforstår mig, jeg taler ikke om at tale dem til fornuft. Det punkt er jeg forlængst forbi, blandt andet af de grunde som du selv så rigtigt nævner. Nej jeg taler om ikke at acceptere deres handlinger længere, og dermed heller ikke de personer som udfører dem. Husk på hvordan danskerne flest så på DF medlemmer for 15-20 år siden. De var socialt udstødte som ingen andre end andre DF’ere ville tale med. Det er den sociale status jeg ønsker for disse mennesker som har ødelagt landet for evigt, og i modsætning til DF har de i den grad… Read more »

Poul
Poul
4 months ago
Reply to  steen

Men du vidste at de så på dig sådan steen, hvorimod at det slet ikke er gået op for “de gode” endnu at de ikke er lige populære blandt alle udenfor deres egen lille boble. Er det virkelig retfærdigt? Skal vi lade dem slippe så let, med tanke på at du og alle de andre “onde racister” havde ret hele tiden i jeres advarsler, og det i virkeligheden var “humanisterne” som der indirekte slog vores børn ihjel og stadig gør det den dag i dag? Jeg ville mene at det mindste vi kan gøre er at give dem ren besked… Read more »

Poul
Poul
4 months ago
Reply to  Poul

Jeg tog fejl, jeg fandt lige artiklen fra lars løkke (som i virkeligheden er en skjult reklame for hans politiske netværk forklædt som et debatindlæg) og han taler ikke om at smide nogen ud. Han taler derimod om at fortsætte stilen, og hente børnene fra syrien “hjem” til danmark, hvilket sansynligvis vil blive inklusiv deres terrorist forældre… Men ironisk nok understreger det nu bare min pointe om at sige fra med større kraft endnu mere, for de mennesker stopper ikke før danmark er en stat i EU, og ingen kan gå i fred på gaden for deres “mangfoldighed” længere uanset… Read more »

Last edited 4 months ago by Poul
himlens sendebud
himlens sendebud
4 months ago
Reply to  Poul

’Og det første skridt dertil, er at vi andre som ved hvad de har gjort, minder dem om det hver eneste gang vi får chancen. Eller som minimum stopper med at lade dem tro at de gør det rigtige…’ Her er nogle ord, som tjener til din egen påmindelse ‘Da de blev ved med at spørge ham, rettede han sig op og sagde til dem: »Den af jer, der er uden synd, skal kaste den første sten på hende.« Og han bøjede sig igen ned og skrev på jorden. Da de hørte det, gik de væk, én efter én, de… Read more »

Poul
Poul
4 months ago

Og der har du årsagen til at jeg ikke er kristen, for i er om nogen de største kujoner iblandt os. I ignorerer rask væk at koranen opfordrer til at slå jer ihjel på adskillige fantasifulde måder, og i eksempelvis vers 5:51 forbyder muslimer at tage jer som venner. Men fordi medlemstallet i folkekirken er stærkt faldende efterhånden som de sidste dages hellige dør af alderdom, har jeres præster nu overgivet sig endeligt og udskiftet jeres religion med den nye erstatning som de kalder “mangfoldighed”, uden at i andre så meget som blinker når imamer prædiker om islam i jeres… Read more »

himlens sendebud
himlens sendebud
4 months ago
Reply to  Margrethe

‘Hele deres livs- og trossystem, der er plantet i dem fra børnehaven. Det eneste, der muligvis kunne det, er autoriteter.’ Men det gælder jo også for dig selv, og du må stå tilbage som en hykler. For på hvis vegne kender og taler du sandheden? Da vel ikke på vegne af din egen autoritet, menneske. ‘Men uden en autoritær status, er dine ord ingenting værd hos mennesker, som de er flest.’ Hvem åbner hjertet hos mennesker; hvem er herre over det? Kun den som har magt til ar rage træet ud af ilden. Men ‘Ethvert træ, som ikke bærer god… Read more »

Anders Chr.
Anders Chr.
4 months ago
Reply to  Poul

Forkert. Berlingske har netop bragt et langt interview med et bandemedlem, der er røget ud og ind af det kriminelle miljø og nu forventer at blive der. Han pønser på et mord, siger han, og bedyrer, at gadekampene i bund og grund ikke handker om narko osv. Avisen er eet stort spørgsmålstkegn og får at vide, at der heller ikke er tale om at kæmpe mod egen familie. Til sidst falder svaret “Vi er arabere” Hvis ikke jeg kendte lidt til beduinernes historie, ville jeg havde afvist dette svar, men faktum er, at når de arabiske beduiner fra arilds tid… Read more »

Anders Chr.
Anders Chr.
4 months ago
Reply to  Anders Chr.

Steen Style. Så skete det også for mig. Mit indlæg blev flyttet, så at meningen gik tabt. Det var tidligere placeret som svar på Pouls indledende kommentar og sætning:

“Men ingen spørger: Hvorfor er de gale? Har det noget med deres tro at gøre?”

Poul
Poul
4 months ago
Reply to  Anders Chr.

Jeg citerede bare fra artiklen for at understrege en pointe, lad mig give et eksempel: Du skriver: “Jeg ved ikke, hvorfor det er Rustad så meget om at gøre at bagtale danske medier”, kort tid efter at du selv nævnte at “avisen var et stort spørgsmålstegn” til den kriminelle arabers ærlighed om klanfejder.. Kan du se hvordan du selv lige gav svaret på hvorfor hverken hans rustad eller særligt mange andre har nogen tiltro til medierne længere? Som eksempelvis her hvor noget af det vi har sagt her i ekkokammeret i 20 år kommer fuldstændigt bag på “journalisten” fra berlingske?… Read more »

Anders Chr.
Anders Chr.
4 months ago
Reply to  Poul

Du skriver om “journalisten” for dermed at vise din ringeagt. Jeg har undladt at skrive om Uwe Max Jensens daglige karikaturer på journalistik på document.dk, om hans vilde overdrivelser og usande påstande. Læg mærke til, at hans artikler ikke bringes på document.no, de er forbeholdt skraldespanden-

Hvad angår Berlingskes medarbejdere deler jeg ganske deres undren over, at arabere bare slås for at slås og slår hinanden ihjel uden egentlig at have en grund til det. Du kalder det klanfejder, men det er på bandeniveau.

Poul
Poul
4 months ago
Reply to  Anders Chr.

Uwe max har sin egen stil som kan være en omgang clickbait i ny og næ, ingen tvivl om det. Men han er også manden der fik lukket alternativet ned ene mand ved at grave detaljer om deres klimahysteri og flyrejser frem i offentligheden, samt deres samarbejde med de værste islamister for at score stemmer i ghettoerne, samt meget meget andet som ingen statsansat “journalist” vil røre med en ildtang, og han gør det hele som privatperson og for egen regning. Så alene af den grund har jeg mere respekt for ham end hele redaktionen på politiken, berlingske, og jyllandsposten… Read more »

Peter
Peter
4 months ago

Den globale venstrefløj, også kaldet teknokraterne, globalisterne, NWO, The Great Reset, socialistisk/kommunistisk internationale, UN-Agenda-21/30, milliardærerne, centralbankerne, det militær-medie-industrielle-kompleks, forbes500, de dybe stater, embedmandsvældet, den permanente stat, HAR allerede overtaget al kontrol med alle lande, tydligvis og forsøger af alle kræfter at igangsætte en borgerkrig udfra etniske linjer.

Det er deres drømmescenarie, som de vil gøre alt for at pushe, så de kan straksindføre den militære politistat de ønsker endnu mere uhæmmet end de allerede er i gang med

Anders Chr.
Anders Chr.
4 months ago

Infødsretsordfører for Venstre Morten Dahlin til Morgenavisen Jyllands-Posten:

»Jeg er vokset op med en myte om, at integration er at bøje sig mod hinanden og finde et mellemsted. Eller den værste: at integration handler om at bygge bro. Gu’ gør det ej. Integration handler om, at de, der kommer til Danmark, går over den bro, der allerede er her. Vi har allerede nogle værdier … Og sorry to say: De værdier er bare en million gange bedre end dem, der hersker i muslimske samfund.«

Anders Chr.
Anders Chr.
4 months ago
Reply to  Anders Chr.

Det var en lige og meget fortjent højre ikke mindst til “brobyggeren” Özlem Cekic.

Den Nervøse
Den Nervøse
4 months ago
Reply to  Anders Chr.

Skade bare at den holdning ikke skinner igennem i Venstres politik!

Den Nervøse
Den Nervøse
4 months ago

Første gang jeg hørte et forsøg på, at undskylde terror med en psykiatrisk diagnose, var lastbils terroren i Nice! Siden er det forsøgt adskillige gange! Det er ved at være således, at når man hører om terror, så venter man bare på hvornår den psykiske diagnose bringes på bane! Man sidder tilbage med en følelse af at sandheden skal skjules, men de fleste gennemskuer det, og hver gang der bliver sagt unge mennesker og banderelateret, så ved alle hvad det drejer sig om! Kun dem som ikke vil vide det fortsætter med at lyve for sig selv! F.eks da Jens… Read more »

Peter
Peter
4 months ago

OT – Dansk kommentar på Co-vid19
1½ MINUT FRA “DEN USYNLIGE FJENDE” (26. MARTS 2020) – SVÆRT AT FORSTÅ?bitchute hash NBK7FmrvQmRY

Peter
Peter
4 months ago
Reply to  Peter

UNDER THE WIRE – A CONVERSATION WITH DEL BIGTREE OF ICAN AND THE HIGHWIRE
bitchute hash xhIfSuW7RGKE

MARK PASSIO: MESSAGE TO THE MILITARY CULT
bitchute hash j0GGMVpo858y

VIENNA ARISING – THE ATMOSPHERE IN WIEN FELT LIKE LEIPZIG 1989
bitchute hash ZYrPGTbE4yPj

#52 IT’S NOT SO SMART HAVING SMART METERS – MINDWARS MEETS AWAKENING
bitchute hash pX3XCn7LQd6i

DAVID ICKE – RICHARD GRANNON: CHALLENGING THE NARRATIVE
bitchute hash AaQsoNtqpYXa

THE TRUTH ABOUT DANIEL ANDREWS
bitchute hash 1fcmsfkqCijz

Last edited 4 months ago by Peter