12
mar
Seneste opdatering: 14/3-21 kl. 0900
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

USA har haft den opskrift, at du mÄ lÊgge din bagage fra dig nÄr du vil blive amerikaner. Dette Êndrede sig med 68.  Vi fulgte efter og troede det var fremgang, men et lille land med 5-10 mio mennesker kan ikke tillade sig at eksperimentere. Det er nok at se pÄ Sverige, som nu er pÄ vej mod ukendt bestemmelsessted.

Lars Hedegaard: Folkerepublikken USA

250 Ă„rs demokrati erstattes af en Ă©tpartistat

Politiken er ellevild med Joe Biden. IfĂžlge dagens lederartikel har han vist, at “han kan styre USA i en helt anden og bedre retning.” Lederen drejer sig om den “visionĂŠre” hjĂŠlpepakke pĂ„ 1.900 milliarder dollars, som han netop har fĂ„et gennem Kongressen.

Men det er ikke det eneste, Joe Biden prĂžver at fĂ„ gennemtrumfet. Et andet og stĂžrre projekt er den smukt betitlede “For the People Act”, som ReprĂŠsentanternes Hus har vedtaget med 220 stemmer mod 210. FormĂ„let er at ensrette staternes valgsystemer og lĂŠgge dem ind under central styring. Blandt lovens godbidder er stemmeret til 16-Ă„rige, ubegrĂŠnset ret til at brevstemme – om det sĂ„ er flere uger efter valgdagen – ret til at stemme uden at skulle vise legitimation samt til at lade sig registrere som vĂŠlger samme dag, som valget finder sted.

FormÄlet er tydeligvis at skabe maksimal svindel og kaos, hvilket vil vÊre til fordel for demokraterne, som aldrig skal frygte at tabe et valg.

Der er ingen udsigt til, at denne statskupslov bliver vedtaget af Senatet. Det afgĂžrende er, at USA nu har en prĂŠsident, der vil vĂŠlte 250 Ă„rs demokrati og erstatte det med en Ă©tpartistat.

Det nĂŠste bliver formentlig, at Biden udsteder et dekret, der ĂŠndrer USA’s navn til Den Demokratiske Folkerepublik USA for at markere, at De Forenede Stater er gĂ„et over til et mere folkeligt system ligesom folkerepublikkerne Kina, Nordkorea og Congo.

Politiken har noget at se frem til.

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
3 years ago

Jeg erklÊrer mig enig med Sussebasse og ham der jeg aldrig kan huske navnet pÄ.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
3 years ago

Ok overdrivelse fremmer forstÄelsen! Men det er da skrÊmmende at jeg pÄ en ferie i USA, nÄr og hvis Corona tillader det, ville kunne gÄ ind fra gaden og afgive en stemme!
Alt dette ville kunne vÊre undgÄet, hvis republikanerne ikke havde haft en sÄ bizar kandidat, som i den grad skilte og skiller vandene! En knap sÄ brovten og mere rund kandidat, med bredere appel, kunne mÄske have fÞrt stort set samme politik, og vundet valget! Et budskab som nok ikke har den store genklang pÄ disse sider, men jeg tror det havde vÊret rigtigt!

Peter den store
Peter den store
3 years ago
Reply to  Den NervĂžse

.. (rettede det for dig) Skiller den etablerede magtklasse fra Trump, fordi han har den frĂŠkhed at vĂŠre for det amerikanske folk og dets interesser

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Reply to  Den NervĂžse

“Alt dette ville kunne vĂŠre undgĂ„et, hvis republikanerne ikke havde haft en sĂ„ bizar kandidat, som i den grad skilte og skiller vandene!” Undskyld, men med stort set alle magtbastioner imod sig – big tech, big pharma, illegal BidenstĂžttende millioninvandring, you name it – sĂ„ lykkedes det alligevel Trump at fĂ„ 70 millioner stemmer. Synes du det vidner om, han i speciel grad skiller vandene? MĂ„ske er den tĂŠnkende og vĂŠrdiskabende del af amerikanerne bedre til at se igennem den slags overfladiske ligegyldigheder med den enorme stemmandel, det, trods alle odds, lykkede ham at opnĂ„. Men nĂ„r de ikke lĂŠngere… Read more »

Last edited 3 years ago by Margrethe
Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

<i>Hvis Biden har fĂ„et loven gennem Kongressen…
Der er ingen udsigt til, at denne statskupslov bliver vedtaget af Senatet…</i>

Kongressen bestÄr af to kamre: Senatet og ReprÊsentanternes Hus.

Loven er indtil videre stemt igennem Huset; Senatet har tilfÞjet nogle Êndringer og loven er nu pÄ vej tilbage til Huset til endelig godkendelse.

Last edited 3 years ago by Felix Krull
Tre danske familier
Tre danske familier
3 years ago

Det bĂžr tilfĂžjes at af “hjĂŠlpepakken” pĂ„ 1900 milliarder dollars gĂ„r kun en lille del til det officielle formĂ„l. Hvis statskuploven ikke vedtages af senatet, fĂ„r den vel ingen gyldighed, men nĂ„r rĂždfascisterne sidder pĂ„ valgsystemet, er det vel uden betydning? Republikanerne skal mĂ„ske skynde sig hvis de skal hindre USA i at blive et nyt Kina?

SkÄning
SkÄning
3 years ago

Den dÀr lagen mÄste ju upp i SCOTUS och slÄs ner hÄrt, eftersom den Àr okonstitutionell. HÀnder inte det sÄ har du rÀtt i att det Àr kört för USA.

Marina
Marina
3 years ago

Hvem henvender de to bedagede herrer sig til? Det fremgĂ„r jo hurtigt, at de ikke ved meget om USA, og det ville have vĂŠret sjovere, hvis de havde vist den unĂŠvnelige tegning fra franske Charlie med HM the Queen og den flĂŠbende Black lives Matter aktivist. Hvem gider at hĂžre pĂ„ den daglige small talk fra Doctv? Det er jo lige sĂ„ ulĂždigt, som det vi andre er nĂždt til at betale for i DR. I en perdiode er der vendt op og ned pĂ„ de forkĂŠlede velfĂŠrdsdanskere og nordmĂŠnds liv. Hver dag lyder der jammer om, at de ikke… Read more »

Peter den store
Peter den store
3 years ago

.. OT – Nok vĂŠrd at fĂžlge med i Tucker i disse dage, hvis man altsĂ„ har en hjerne
TUCKER CARLSON RESPONDING TO DOD & SEN DUCKWORTH
ï»żBitchute hash DSmOjskAnzBk

Peter den store
Peter den store
3 years ago

Husk at slette min kommentar woke-steen

Peter den store
Peter den store
3 years ago

De er alle bange for deres egen skygge, man fÄr jo 2 Är i skyggen for at sige noget

Peter den store
Peter den store
3 years ago

PEOPLE AREN’T SUFFICIENTLY AWARE THAT IT IS HAPPENING (VIDEO REMASTERED)

ï»żbitchute hash M7jcbO22Bgbi

Gad vide om der kan blive plads til min kommentartrÄd her pÄ snaphanen eller er det bare den sÊdvanlige dobbeltmoral?

Last edited 3 years ago by Peter den store
Peter den store
Peter den store
3 years ago

TRUMP SPOTTED FLYING OVER WHITE HOUSE MARCH 11 – CNN CAUGHT LYING ON LIVE T.V.
The Rosegarden on bitchute hash:
OXAjj3WKHAPK

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

OT. Og dog. Elendige socialdemokrater hele bundtet. Ikke et parti ikke en lĂžsgĂŠnger gik mig bekendt mod nedlukningen. 9. april hverdag, hver dag. Personlig synes jeg det havde vĂŠret at foretrĂŠkke at helst ingen, 35.000 eller langt, langt flere kunne have vĂŠret dĂžde af eller med covid- uden restriktioner skulle vĂŠre indfĂžrt. Som jeg har nĂŠvnt i tidligere kommentarer pĂ„ Uriasposten og Snaphanen hvor jeg argumenterede for at overgivelse ved sidste tyske invasion ikke var en mulighed, og erkendte jeg var klar over milliontals faldne kunne vĂŠre resultatet af en sĂ„dan stillingtagen. Alt for Danmark er et standpunkt, der kan… Read more »

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x