14
mar
Seneste opdatering: 14/3-21 kl. 1319
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Før var de kommunister og fascister, men Herregud, deres mĂĄl var godt selvom deres resultat var en tragedie. Multikulturalisternes ødelæggere bliver heller ikke straffet, men det bliver “knepigt” for dem, for multikulturen ramler ligesom kommunismen. Et af de bedste sandhedsbeviser for det, er at de bedst begavede multikulturalister er pĂĄ vild flugt fra, hvad de mente for bare fem ĂĄr siden. Alle vil gerne overleve, men de dummeste gĂĄr i den sorte gryde.

“När Västeuropa blir muslimskt”

Da jeg begyndte med indvandrings- og islamkritik for tyve ĂĄr siden, sĂĄ man i Sverige pĂĄ begge dele som “racisme.” Der var lukket, du kunne ikke skrive et firelinjers læserbrev om det. Til at sørge for det, havde svenske magthavere de dygtige censorer, der kalder sig “svenske journalister.” Deres mur mĂĄtte bryde sammen.

Var det i Danmark, den først brød sammen nu, ville man sige det var lovlig sent, men det var det ikke takket være mængder af højt kvalificerede debattører som Søren Krarup, Bent Jensen, Ole Hasselbalch, Lars Hedegaard, Helle Merete Brix, Torben Hansen, Lone Nørgaard, Mikael Jalving og Morten Urhskov og alle omkring Den Korte Avis. (jeg har sikkert glemt masser her.)

A losing battle

Sverige begynder først i disse år, at diskutere hvad der allerede er et fait accomplit, nemlig 30 procent fremmede og over en million muslimer. Man diskuterer noget, der allerede er en realitet som f.eks. i SVT forleden. Hvordan det skal gå godt, har jeg ikke noget bud på. Det har i al fald været en dybt irrationel, hasardereret fremgangsmåde.

Jeg ville forebygge dengang, og det er mislykkedes. Ingen tvivl om det. Lars Hässler ved, at det der er sket, bringer et demokratisk, sekulært Sverige og Europa i fare i løbet af få årtier, og her er nogle af grundene

Idag finns det ca 50 miljoner muslimer i Europa varav cirka hälften i Ryssland. Totalt för Europa kan den siffran komma att fördubblas till mer än 100 miljoner inom 20 – 25 år. Det som talar för det scenariot är dels demografin, dels den fortsatta invandringen av muslimer från Mellanöstern och Afrika.

I Sverige har cirka 28 procent av invånarna invandrarbakgrund (invandrare och svenskfödda med två invandrarföräldrar). Många av de stora invandrargrupperna i Sverige är muslimer och kommer från länder med skyhög fertilitet, till exempel Palestina med 3,8 barn, Afghanistan 4,8, Irak 3,8 och Syrien 2,9. Sverige ligger på 1,6 barn per kvinna för svenskfödda och 2,0 för utlandsfödda, eller 2,8 enligt vissa bedömare. I Finland till exempel är siffran 3,1 för muslimska kvinnor enlig PEW. En bidragande orsak är välfärdssystemet med generösa barnbidrag och flerbarnstillägg.

I Sverige kan antalet muslimer 2050 bli drygt 30 procent, den största ökningen och andelen av alla europeiska länder. Notera att PEW här inte tagit hänsyn till alla europeiska flyktingar/migranter som inte bedöms få uppehållstillstånd/medborgarskap eller är illegala och PEW har inget svar på hur dessa skall behandlas eller räknas. Vissa hävdar att etniska svenskar kan hamna i minoritet efter år 2060.

Det vore passande om de borgerliga partierna, och även de socialistiska och gröna partierna, i Västeuropa och EU-parlamentet tog sig en funderare pĂĄ vilken del av Europa som är mest demokratiskt och som försvarar medborgarnas politiska och humanitära rättigheter pĂĄ bästa sätt. Det kan sluta som pĂĄ bilden med ett islamiskt Västeuropa och ett sekulärt Ă–steuropa, det vill säga rest-EU. – Læs det hele När Västeuropa blir muslimskt

MOHAMED OMAR: Utländska skolor i Sverige och svenska skolor i utlandet

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago

Sammenligner man Sverige med Ungarn der sĂĄ at sige endnu er herre i eget hus, beskytter derfor og elsker sit eget folk, et sted hen af vejen gik denne kærlighed tabt i Sverige, ondskaben tog over i et regulært had til det svenske folk! Ungarn har lykkedes at vende de negative fødselstal at den etniske befolkning nu vokser, sĂĄdant naturligvis ogsĂĄ muligt at gennemføre i Sverige, det kan bare ikke lade sig gøre i Sverige at belønne svenske kvinder for at føde børn, sĂĄ længe Sverige er nedluset i islam med muhamedanere pĂĄ svensk jord der uanset føder flere børn… Read more »

Last edited 5 months ago by Jan Ulrik Friis
Marina
Marina
5 months ago

Du lyder som en pick-up, der kører i samme slidte rille, Steen Raaschou. Det vil mange kende til fra dem selv, og nĂĄr den slags sker, er det min erfaring, at man gør klogt i at gĂĄ til kilderne, og her mener jeg sĂĄvel ens egne som samfundets. Man skal ikke tro, at man kan oppolere sine egne og andres fejltagelser af katastrofal art men vedgĂĄ arv og gæld. Dine forældre og bedsteforældre kunne have fortalt dig, at dit heltegalleri er blakket, og at den danske egenart, nationen, ikke var værd at kæmpe for.hvis det forholdt sig, som du dagligt… Read more »

Peter den store
Peter den store
5 months ago

© 2017-2021 Bit Chute Limited
COVID-19 VACCINES ARE WEAPONS OF MASS DESTRUCTION – AND COULD WIPE OUT THE HUMAN RACE
bitchute hash cRuSQFNYhVsC

Børge-Muhammed
Børge-Muhammed
5 months ago

Spørgsmålet er, om Vesteuropa bare pludselig blev grebet af galskab, eller der ligger en konspiration bag..